Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universitatea Tehnică din Cluj Napoca formează ingineri la Satu Mare

Sunt disponibile 114 locuri la licență – 4 ani (86 bugetate și 28 cu taxă) și 25 de locuri la master – 2 ani (18 locuri bugetate și 7 cu taxă).

Sătmărenii nu mai trebuie să se deplaseze la Cluj Napoca pentru a urma cursurile Universității Tehnice din Cluj Napoca (UTCN). Pot face școala și la Satu Mare.

UTCN școlarizează în Municipiul Satu Mare pentru Studii Universitare Tehnice (licență) cu durata de 4 ani și Studii Universitare Tehnice de Masterat cu durata de 2 ani.

Firmele sătmărene așteaptă cu brațele deschise tineri care se înscriu și urmează studii la universități tehnice! Poți învăța acasă la Satu Mare, și să ai și loc de muncă din timpul studiilor, susține Daniela Culic, directorul general al Camerei de Comerț și Industrie Satu Mare, care îi îndeamnă pe tinerii sătmăreni să se înscrie la aceste studii.

Daniela Culic

Număr de locuri

Astfel, la Facultatea de Inginerie, Industrială, Robotică și Managementul Producției (Construcții de Mașini), domeniul Inginerie Industrială, specializarea Tehnologia Construcțiilor de Mașini (TCM) sunt bugetate 28 de locuri la licență, alte 20 de locuri fiind cu taxă.

La domeniul Inginerie și Management, specializarea Inginerie Economică Industrială, sunt scoase la concurs 28 de locuri fără taxă și 4 locuri cu taxă.

Înscrierile se fac online la adresa: https://admitereonline.utcluj.ro/inginerie-industriala-robotica-si-managementul-productiei-licenta/.

La Facultatea de Automatizări și Calculatoare, domeniul Ingineria Sistemelor Automate, specializarea Automatică și Informatică Aplicată, sunt 30 de locuri fără taxă și 4 locuri cu taxă.

Înscrierile la licență se fac online în perioada 15 – 19 iulie, la adresa: https://admitereonline.utcluj.ro/facultatea-de-automatizari-si-calculatoare-licenta/.

La masterat, specializarea Ingineria și Managementul Resurselor Tehnologice în Industrie (IMRTI) sunt disponibile 18 locuri la buget și 7  locuri cu taxă.

Înscrierile la masterat se fac online, în perioada 17 – 26 iulie 2024, la adresa: https://admitereonline.utcluj.ro/inginerie-induatriala-robotica-si-managementul-productiei-master/.

Informații suplimentare despre admitere la Satu Mare se pot obține și la sediul Extensiei din Satu Mare al UTCN, B-dul Lucian Blaga, nr. 121 sau la telefon: 0754.327.136, 0261.768.100.

Foto: Business Evolution Satu Mare – ZOE FOTO

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Untold și-a stabilit programul complet

Articolul următor

Biserica de lemn din Abram, salvată de Ambulanța pentru Monumente Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share