Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maxmetal Construction nu se mulțumește cu portofoliul existent

Maxmetal Construction, care își desfășoară activitatea la Hălchiu, județul Brașov intenționează să abordeze și alte materiale pentru produsele companiei, lărgind astfel categoriile mărfurilor realizate și implicit să își deschidă căi pentru alte piețe. Noutatea vor fi ambalajele din material plastic.

Compania brașoveană a depus la finalul lunii noiembrie documentele necesare la Agenția pentru Protecția Mediului Brașov. Solicitarea Maxmetal prevede  obținerea autorizației de mediu „pentru desfășurarea activităților corespunzătoare COD CAEN: 2222 Fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic (rev. 1 2522);2511 – Fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice (rev. 1 – 2811); 2561 Tratarea și acoperirea metalelor (rev. 1 2851); 2562 Operațiuni de mecanică generală (rev.1 2852); 2591 Fabricarea de recipienți, containere și alte produse similare din oțel (rev. 1 2871) peste 5 tone pe lună; 3311 Repararea articolelor fabricate din metal (rev. 1 2811),ce se vor desfășura la amplasamentul de la adresa: Sat Rotbav, comuna Feldioara, Grajd Nr. 1, județul Brașov”. Anunțul a fost publicat de reprezentanții Maxmetal în Gazeta de mediu.

Ce produce în prezent Maxmetal Construction?

Compania MAXMETAL Construction este unic importator si distribuitor în Romania pentru KAMA PRES, cel mai mare producător de roți și role industriale din Turcia. Brașovenii oferă piese de schimb, cum ar fi role, furci, rulmenți, bucșe, bile de rulment, organe de asamblare, pentru roțile achiziționate. De asemenea, ei asigură și consultanță tehnic în ceea ce privește adecvarea materialului din componența roților la calitatea suprafețelor de rulare, rezistența roților la temperaturi extreme pozitive și negative, precum și la substanțe chimice.

Containere Maxmetal

Aspectele legate de depozitare care sunt urmărite cu extinderea activității companiei, așa cum reiese din documentele menționate, se regăsesc deja în oferta celor de aici. Containerele metalice pentru automotive, atât standard, cât și specifice sunt completate de cele pentru industriile feroviară și aeromautică. De asemenea, tot aici sunt produse containere cu compartimentări din materiale textile și containere pentru colete, precum și rackuri pentru bidoanele de apă, anvelope sau sticle.

Cărucioare metalice, ambalaje textile, rafturi, hale, rampe și platforme

Construcțiile metalice căile de acces și platformele întregesc oferta Maxmetal, alături de câteva tipuri de cărucioare industriale și de ambalaje textile, destinate industriei de automotive.

Principalele țesături utilizate la confecționarea ambalajelor textile sunt polipropilena nețesuta (TNT spunbond), țesătura PES, țesăturile cu rol antistatic, EVOLON, TYVEK, folie PVC simpla sau ranforsată cu țesătură textilă, țesătură tip rafie.

Pentru ranforsarea ambalajelor textile se utilizează repere din oțel sau din diverse materiale plastice, cum sunt policarbonatul compact, polipropilena celulara, polietilena etc.

Maxmetal Construction în date și cifre

Compania brașoveană este deținută și administrată de cetățeanul britanic Selahattin Kostepe. Înființată în 2006, Maxmetal Construction derulează de 18 ani operațiuni de mecanică generală, cuprinse în codul CAEN 2562. Anii 2018, 2020 și 2023 au reprezentat vârfurile de performanță financiară ale companiei, depășind cifre de afaceri de 7 milioane lei. Potrivit Lista firme, anul trecut a fost încheiat cu 7. 397. 172 lei cifră de afaceri și 1. 159. 757 lei profit net. La capitolul angajați nu au fost înregistrate mari fluctuații, anul trecut numărul mediu fiind de 26. A scăzut semnificativ și nivelul datoriilor, față de 2022, au scăzut ușor activele circulante, dar au crescut ușor cele imobilizate. S-au înregistrat creșteri semnificative și în ceea ce privește capitalurile proprii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
După succesul pe care l-a avut în București, unde a atras 100.000 de vizitatori, expoziția ”Universul lui Salvador Dali” ajunge la Cluj-Napoca.

Restaurarea completă a Casei Hintz, marcată printr-o expoziție Salvador Dali

Articolul următor

Compania orădeană iRMS - parteneriat pentru viitor cu KUKA Robotics

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Ovi Pascu, omul care vorbește cu lemnul

Lemnul vorbește! Dar nu toată lumea îl aude și îl înțelege. Artistul orădean, Ovidiu Pascu, „Moșul” pentru prieteni,…
Investiții
Infrastructură
Turism
Citeste mai mult

Ovi Pascu, omul care vorbește cu lemnul

Lemnul vorbește! Dar nu toată lumea îl aude și îl înțelege. Artistul orădean, Ovidiu Pascu, „Moșul” pentru prieteni,…
Transilvania Trek Cluj (TTC) își extinde amprenta în România cu mai multe proiecte noi.
Citeste mai mult

Hiltonul din Apuseni prinde contur

Operatorul de hoteluri Transilvania Trek va demara prima fază a unității turistice din stațiunea Beliș-Fântânele. “Transilvania Trek Cluj…
Educație
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share