Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania de Investiții a demarat proiectul bazinului de înot din Zalău

Lucrările pentru construirea bazinului de înot din municipiul Zalău se concretizează în săpăturile pentru fundația și apoi în turnarea stratului de beton.

Lucrările pentru construirea bazinului de înot din municipiul Zalău se concretizează în săpături pentru fundație și apoi în turnarea stratului de beton.

Lucrările pentru construirea bazinului de înot din municipiul Zalău se concretizează în săpăturile pentru fundația și apoi în turnarea stratului de beton.

În prezent, se lucrează și la construirea clădirii pentru vestiare. Startul lucrărilor s-a dat în această primăvară, iar termenul de finalizare este de 10 luni și jumătate. Investiția constă în construirea unui bazin didactic de înot, vestiare, grupuri sanitare și spații tehnice, conform municipalității zălăuane.

La exterior se vor construi parcări și alei pietonale. Proiectul este finanțat de Compania Națională de Investiții, prin intermediul Programului Național Construcții de Interes Public sau Social – Subprogramul Bazine de Înot. Bazinul didactic de înot din Zalău este o investiție de 8,5 milioane lei. Acesta va putea fi utilizat atât de copii, în timpul orelor de sport, cât și de iubitorii de înot, în afara programului școlar.

Termen de finalizare: iunie 2023

Inițial, municipalitatea a avut o întâlnire cu dirigintele de șantier și antreprenorul pentru a stabili ultimele detalii în construirea bazinului. Constructorul a informat atunci că a început organizarea de șantier.

Investiția va fi realizată în cartierul Dumbrava Nord, pe str. Făgetului. Suprafața pusă la dispoziție de municipiu este de 14.934 mp. Bazinul va avea lungimea de 25 m, lățimea de 12,5 m, adâncimea de 1,2-1,8 m. În spațiul destinat bazinului de înot, de 15.000 mp, vor fi amenajate parcări, spații verzi, alei pietonale. Totul trebuie să fie gata până în iunie 2023.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Fermierii grupați în Coperativa Agricolă Agrobob Ardeal (CAAA) mizează pe cei 8.000 de angajați ai Parcului Industrial Tetarom III din Cluj.

Agrobob Ardeal își deschide piață la intrarea în parcul industrial

Articolul următor

Profesioniști în proiectarea spitalelor, din țară și străinătate se reunesc pe 30 mai la București

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share