Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

A ars o hală din parcul industrial Tetarom I

Hala afectată aparține companiei Lecom Birotica Ardeal, specializată în comerțul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc.

Un incendiu s-a produs, marți seara, la o hală din parcul industrial Tetarom I, din Cluj-Napoca, fiind nevoie și de intervenția pompierilor din județele Alba și Sălaj.

În hala afectată își desfășurau activitatea compania Lecom Birotica Ardeal, specializată în comerțul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc, și grupul Agressione. După trei ore de intervenții, focarele incendiului au fost limitate, astfel încât nu mai există pericol de propagare la vecinătăți și se acționa pentru lichidarea totală a acestora.

„A fost afectată de flăcări jumătate din hala cu o suprafață de 1.000 mp, unde funcționau o linie de producție mobilier, un atelier auto, depozit de materiale, spații administrative”, a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

„Hala nu aparține companiei Tetarom, ci este proprietatea unei societăți comerciale care deține terenul în concesiune. La rândul ei, aceasta a subînchiriat jumătate din suprafață unei alte societăți. Încă nu pot fi stabilite cauzele acestui incendiu, acest lucru va fi comunicat de către ISU.

Sperăm ca pagubele să fie cât mai mici. Noi, compania Tetarom, suntem alături de clientul nostru și îi oferim tot sprijinul logistic necesar pentru a controla situația și a proteja arealul din zonă”, a transmis Octavian Fodor, directorul general adjunct al Tetarom. Astfel de incendii au mai avut loc în parcul industrial în septembrie 2021 și 2022, fără victime, dar cu pagube materiale

Lecom este o societate cu capital mixt, german și român, deținută de Gunther Wotsch (54%) și de Darius Centea (46%). Anul trecut, firma specializată pe articole de papetărie, sportive și instrumente muzicale avea afaceri de 89 milioane lei, un profit net de 3,2 milioane și grupa 101 angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sală de sport de peste șase milioane de lei, cu fonduri de la CNI, construită la Ardud

Articolul următor
Autostrăzile Transilvania, Comarnic – Brașov, Sibiu – Pitești, Sibiu – Brașov, Brașov – Bacău, Tg. Mureș – Miercurea Nirajului, legăturile rutiere Arad – Oradea, Drobeta – Lugoj, liniile ferate Teiuș – Câmpia Turzii, Predeal – Brașov, Drobeta – Caransebeș, Radna – Simeria, trenurile metropolitane Cluj-Napoca, Brașov și Timișoara sunt propuse la finanțare.

Marile proiecte de transport din Banat și Transilvania, finanțate de Europa

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share