Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ABAST a evaluat barajele Transilvaniei după cutremur

ABAST a monitorizat barajele încadrate în categoriile de importanță A și B din administrarea instituției, ca urmare a seismului produs la 6 iunie, în județul Arad.
Barajul din comuna Vârșolț, județul Sălaj, de pe râul Crasna | Foto: Răzvan Stroi

Administrația Bazinală a Apelor Someș-Tisa (ABAST) a verificat starea tehnică și funcțională a acestora.

ABAST a monitorizat barajele încadrate în categoriile de importanță A și B din administrarea instituției, ca urmare a seismului produs la 6 iunie, în județul Arad.

În urma verificărilor realizate, ABAST a constatat că nu s-au produs modificări în structura de rezistenţă sau deteriorări, degradări, modificări structurale la barajele încadrate în categoriile de importanță A și B.

Barajele examinate au fost Colibița, județul Bistrița-Năsăud; Gilău, județul Cluj; Călinești-Oaș, județul Satu Mare; Vârsolț, județul Sălaj; Strâmtori-Firiza și Berdu, județul Maramureș.

Conform legislației în vigoare, barajele se încadrează în patru categorii de importanţă: A – excepţională; B – deosebită; C – normală; D – redusă, a precizat ABAST.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) revine, în acest weekend, pe toate ecranele din Cluj-Napoca și aduce și o nouă experiență pentru micii spectatori: cinematograful gonflabil Mini-Cini din Iulius Parc.

TIFF aduce un minicinema pentru copii în Iulius Parc

Articolul următor
Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Investiții Rutiere (CA al CNIR) a hotărât încheierea unui contract de servicii cu o companie specializată în domeniul resurselor umane, pentru declanșarea procedurii de angajare a directorului general și a directorului economic-financiar”, a menționat președintele acesteia, Marius Sorin Bota.

CNIR își caută director general și director financiar

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share