Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aquapark ultramodern de 150 de milioane de euro la Tășnad în județul Satu Mare

Începutul de an 2020 vine cu vești bune pentru locuitorii județului Satu Mare și nu numai. Primăria din Tășnad a anunțat că are planuri mari pentru zona stațiunii balneoclimaterice. Potrivit presasm.ro, autoritățile din Tășnad vor să realizeze un aquapark ultramodern, cu tobogane, bazine și telegondolă. Valoarea proiectului este de circa 150 de milioane de euro.

Începem anul 2020 cu o informare privind detaliile cuprinse în studiul de fezabilitate (DALI) întocmit pentru compartimentarea Bazinului nr. 2 și legăturile structurale ale acestuia față de Bazinul multifuncțional de agrement (prezentat acum cca. 2 luni)”, au precizat autoritățile locale care au și furnizat noile planșele.

Anul trecut, Primăria Tășnad a făcut publice primele imagini cu proiectul pe care dorește să îl implementeze în zona actualului ștrand. Proiectul administrației locale are în vedere construirea de bazine noi, cu tobogane, un complex sportiv multifuncțional, o sală de sport, facilități pentru tratamente.

Proiectul Aquaparkului din Tasnad FOTO: PRIMARIA TASNAD

Autoritățile au vorbit inclusiv despre o telegondolă, care să lege orașul de stațiune. Pentru toate acestea ar fi nevoie de minim 150 de milioane de euro. Dacă la nivel de intenție și proiect se stă bine, problema este cu sursa de finanțare. Există mai multe posibilități, respectiv fonduri ale Uniunii Europene, fonduri guvernamentale sau un parteneriat public-privat, cu un investitor interesat.

Sursa: presasm.ro   

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pro TV: Belgienii și-au renovat școlile într-un timp record printr-un proiect coordonat de un român

Articolul următor

Fitch a menținut ratingul Bucureștiului pentru creditele pe termen lung

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share