Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ograda cu Legume își face hală de producție la Cluj

Producătorii de salate artizanale acum sub brandul Tăt Normal sunt în căutare de hale de producție la Cluj și la București astfel încât să poată susține cererea industriei evenimentelor și a cateringului.

Brandul de salate din legume proaspete al familiei Roșca, după rețete tradiționale basarabene, a trecut printr-un proces de rebranding care s-a tradus în schimbarea ambalajelor și a denumirilor rețetelor de salate. Investiția în branding s-a realizat cu ajutorul profitului obținut în perioada 2019-2020. Întreaga activitate se desfășoară acum într-o hală de 60 mp și cu distribuție proprie.

Produsele create sunt naturale, din legume cumpărate de la producători locali din zona Moldovei, care se pot consuma ca atare. Principalele canale de distribuție sunt HoReCa – evenimente, catering și restaurantele. Produsele se găsesc și în majoritatea băcăniilor cu tradiție din țară, tradiționale sau axate pe delicatese.

„Numele l-am ales după o expresie pe care o folosim noi, cei de peste Prut, pentru care Tăt Normal e o zicală amuzantă pe care-o îndrăgim foarte tare. În profunzimea ei, arată felul sănătos în care moldovenii își găsesc foarte ușor optimismul”, a explicat fondatorul Gicu Roșca. Cei doi antreprenori au acum în portofoliu 10 sortimente, pregătite de soția acestuia, Iuliana, care a transformat rețelele moldovenești.

Salatele sunt de morcovi, dovlecei, țelină, ciuperci Champignon, sfeclă roșie, alge, urechi de lemn albe. La București, produsele se găsesc în băcănii, iar la Iași antreprenorii au un sistem de tip abonament lunar, prin care consumatorii primesc câte cinci sortimente săptămânal. Obiectivele sunt de a crește notorietatea produselor și de a avea spații de producție în apropierea marilor orașe din România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

MAGNETICO 2021: „Talentele apreciază în primul rând liderii”

Articolul următor

Maramureșul a intrat în Inițiativa celor Trei Mări

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share