Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

PeliFilip, „Firma de avocatura a anului” – CIJ

PeliFilip a fost desemnată „Firma de avocatură a anului” în România în cadrul Galei CIJ Awards 2015, eveniment de tradiție organizat de publicația internațională Construction and Investment Journal (CIJ) pentru a recunoaște performanțele din piața imobiliară românească. Astfel, echipa de  real estate a PeliFilip a fost premiată pentru implicarea cu succes în proiecte imobiliare majore, care au contribuit semnificativ la dezvoltarea pieței locale.

„După ce, în această primăvară, am câștigat prestigiosul premiu de excelență Firma de avocatură a anului din partea Chambers Europe pentru întreaga activitate a PeliFilip, finalul de 2015 ne menține în topul caselor de avocatură din România, cu rezultate recunoscute de profesioniștii din industria imobiliară. Distincția acordată de către CIJ reprezintă o validare a performanțelor deosebite obținute de echipa noastră de real estate,  implicată în ultimii ani în unele dintre cele mai importante și mai sofisticate proiecte din România. De asemenea, această ediție a CIJ Awards reconfirmă potențialul ridicat al pieței imobiliare locale, care și-a recâștigat o parte din efervescența de dinainte de criză și care va continua să înregistreze, în perioada următoare, o dezvoltare sănătoasă și sigură”, a declarat Francisc Peli, Managing Partner PeliFilip.

În anul 2015, echipa de real estate a PeliFilip a fost implicată în numeroase dintre tranzacțiile de top din România, o parte dintre ele primind, la rândul lor, recunoaștere ca “tranzacția anului” în cadrul Galei CIJ Awards – la categorii precum investițiile în birouri, achiziția de teren pentru dezvoltări comerciale, investițiile în proiecte industriale sau contracte de închiriere pe piața de birouri.

Ajunsă la cea de-a opta ediție, Gala CIJ Awards are o tradiție lungă în premierea celor mai apreciate proiecte imobiliare din România. Juriul competiției este format din profesioniști respectați, reprezentanți ai celor mai importante organizații și companii din piața de real estate, precum și din cititorii publicației CIJ.  

PeliFilip

PeliFilip este o firmă de avocatură care asigură servicii juridice de înaltă calitate cu ajutorul unei echipe care urmăreşte să stabilească standardul pe piaţă în ceea ce priveşte dinamismul, înţelegerea afacerilor clienţilor şi creativitatea soluţiilor juridice aplicate.  Specializaţi în proiecte complexe care necesită o abordare inovatoare, avocaţii PeliFilip au o vastă experienţă în diverse domenii, precum infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, piaţă imobiliară, concurenţă, litigii, finanţări şi pieţe de capital, precum şi dreptul muncii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sinatra omagiat la Cluj prin 2 concerte aniversare de jazz

Articolul următor

Marian Orzu, transfer la CTP

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Maracana renews lease at MLP Bucharest West

Maracana, a company specialising in transport, warehousing, logistics and distribution services, has renewed its lease contract for 5,000…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share