Importate Real Estate

Marian Orzu, transfer la CTP

CTP, dezvoltator internațional și operator al rețelei CTPark, anunță astăzi completarea echipei sale din România cu Marian Orzu, specialist cu vechime de peste 10 ani în domeniul proprietăților industriale.

Ca efect direct al extinderii rapide pe piața românească, CTP anunță cooptarea lui Marian Orzu în cadrul echipei sale din România. Marian Orzu este un specialist cu o mare experiență în tranzacționarea proprietăților industriale în România. Cariera sa este legată de activitatea în cadrul companiei CBRE România, în cadrul căreia a urcat toate treptele profesionale, de la junior broker până la Head of Industrial Agency. Marian a realizat în 2015 tranzacții de peste 65.000 m2.

Printre cele mai cunoscute realizări ale lui Marian Orzu se numără vânzarea fabricii Nokia către De’Longhi și contractări de spații pentru companii importante precum Quehenberger, eMag, Lear Corporation și Siemens. În cadrul echipei CTP Marian va conduce departamentul de Leasing și Business Development în România.
“Suntem încântați că Marian Orzu se alătură echipei CTP. Marian aduce experiența sa vastă în domeniul proprietăților industriale și logistice din România și ne va ajuta să livrăm în continuare clienților noștri proiectele premium marca CTP și serviciile de calitate pentru care aceștia ne apreciază. Anul 2015 a însemnat o extindere rapidă a CTP pe piața românească, iar planurile noastre presupun continuarea achizițiilor și dezvoltărilor de proiecte de clasă A și în 2016”, a declarat Remon Vos, director general CTP.

„Am participat în mod activ, în ultimii 10 ani, la dezvoltarea pieței de spații industriale din România tranzacționând atât spații necesare producției cât și depozitării. Anul aceasta piața industrială din România a crescut semnificativ, așa că pasul de a mă alătura zonei de dezvoltare industrială a fost unul natural. Am încredere că România este în curs de a deveni una dintre principalele zone logistice și de producție din Europa, iar în cadrul CTP voi fi alături de clienții noștri pentru a le oferi cele mai bune servicii și soluții pentru depozitare și producție”, a declarat Marian Orzu, Head of Leasing and Business Development, CTP Romania.

La nivel european, CTP gestionează un portofoliu de proprietăți industriale de clasă A cu o suprafață închiriabilă de 3 milioane de metri pătrați, iar ținta CTP pentru anul 2020 este de a gestiona 5 milioane de metri pătrați.

Despre CTP

CTP este un dezvoltator și manager full-service de proiecte comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate. Clienții CTP sunt companii locale și internaționale de primă mărime care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 3 milioane de metri pătrați de spații de categorie A în peste 50 de locații.

Related posts

Compania IULIUS și Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași lansează cursul Real Estate Business Management

redactia

Transilvania, raiul branzeturilor de calitate (IV) – Puturoasa de Trascău

Brașov- Bilka, creșteri spectaculoase

Stefana Muresan

Prima Shops va deschide o galerie comercială la Satu Mare, spre Carei

Traian Dan

Manufacturing Excellence on the up in CEE

The woman 2016 Cluj-Napoca– leadership feminin la superlativ

REMS in “casa noua”

Transilvania Business

Market Pulse Report – Argument: The challenges of Covid – 33

Ionut Oprea

Locatarii etapei a treia a proiectului Blue Residence, propria aplicație Smart Home

Stefana Muresan

Rețeaua MBC se extinde la Tîrgu Mureș

Ionut Oprea

CONTRACTOR Engineering & Construction

Transilvania Business

24REAL: masini gratis pentru birou inchiriat

Papuc Irina

Continental a inaugurat centrul de cercetare si dezvoltare din Brasov

Transilvania Business

ELBI Electric & Lighting – 38 milioane euro, cifra de afaceri la 9 luni

Ionut Oprea

Alinso: Romania has now a unique chance

Ionut Oprea

USA to connect the Amazon network in Poland to the port of Constanta?

Ionut Oprea

P3: Radical and unexpected events test our adaptability

Ionut Oprea

Moment istoric. Arad si Timisoara – zona metropolitana comuna

Shining jewel in the port of Hamburg

Ionut Oprea

UBC 0, construcție etapizată?

Robert Bloancă

Provocarea Hyperion Towers: achiziția biroului de catre IMM-uri

Papuc Irina

Bucharest- skyline transformation 2025 | Immofinanz: For over a decade, our office buildings have been landmarks in their areas

Ionut Oprea

Ariston a lansat noua gamă de boilere electrice Lydos

Ligia Voro

S IMMO AG: Hat-trick at the SEE Real Estate Awards

Ionut Oprea

Leave a Comment