Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Marian Orzu, transfer la CTP

CTP, dezvoltator internațional și operator al rețelei CTPark, anunță astăzi completarea echipei sale din România cu Marian Orzu, specialist cu vechime de peste 10 ani în domeniul proprietăților industriale.

Ca efect direct al extinderii rapide pe piața românească, CTP anunță cooptarea lui Marian Orzu în cadrul echipei sale din România. Marian Orzu este un specialist cu o mare experiență în tranzacționarea proprietăților industriale în România. Cariera sa este legată de activitatea în cadrul companiei CBRE România, în cadrul căreia a urcat toate treptele profesionale, de la junior broker până la Head of Industrial Agency. Marian a realizat în 2015 tranzacții de peste 65.000 m2.

Printre cele mai cunoscute realizări ale lui Marian Orzu se numără vânzarea fabricii Nokia către De’Longhi și contractări de spații pentru companii importante precum Quehenberger, eMag, Lear Corporation și Siemens. În cadrul echipei CTP Marian va conduce departamentul de Leasing și Business Development în România.
“Suntem încântați că Marian Orzu se alătură echipei CTP. Marian aduce experiența sa vastă în domeniul proprietăților industriale și logistice din România și ne va ajuta să livrăm în continuare clienților noștri proiectele premium marca CTP și serviciile de calitate pentru care aceștia ne apreciază. Anul 2015 a însemnat o extindere rapidă a CTP pe piața românească, iar planurile noastre presupun continuarea achizițiilor și dezvoltărilor de proiecte de clasă A și în 2016”, a declarat Remon Vos, director general CTP.

„Am participat în mod activ, în ultimii 10 ani, la dezvoltarea pieței de spații industriale din România tranzacționând atât spații necesare producției cât și depozitării. Anul aceasta piața industrială din România a crescut semnificativ, așa că pasul de a mă alătura zonei de dezvoltare industrială a fost unul natural. Am încredere că România este în curs de a deveni una dintre principalele zone logistice și de producție din Europa, iar în cadrul CTP voi fi alături de clienții noștri pentru a le oferi cele mai bune servicii și soluții pentru depozitare și producție”, a declarat Marian Orzu, Head of Leasing and Business Development, CTP Romania.

La nivel european, CTP gestionează un portofoliu de proprietăți industriale de clasă A cu o suprafață închiriabilă de 3 milioane de metri pătrați, iar ținta CTP pentru anul 2020 este de a gestiona 5 milioane de metri pătrați.

Despre CTP

CTP este un dezvoltator și manager full-service de proiecte comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate. Clienții CTP sunt companii locale și internaționale de primă mărime care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 3 milioane de metri pătrați de spații de categorie A în peste 50 de locații.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

PeliFilip, „Firma de avocatura a anului” - CIJ

Articolul următor

Perspective economice ale Romaniei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share