Importate Real Estate

Bosch, al doilea centru de servicii de afaceri

Bosch Service Solutions, un furnizor de top de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO), a deschis pe data de 14 decembrie un nou centru de servicii de afaceri în Timișoara, pentru a susține planurile de creștere și dezvoltare continuă. Noul spațiu de birouri permite oferirea de servicii partajate (Shared Services) suplimentare privind sistemul financiar și contabil pentru Grupul Bosch, ca parte a sectorului financiar corporativ înființat recent.

Gama de servicii include raportarea financiară și contabilă generală, managementul datoriilor şi creanţelor, gestionarea călătoriilor și a cheltuielilor, precum şi a conturilor contabile și a mijloacelor fixe.

Datorită noului spațiu de birouri, suprafața operațională totală s-a mărit de la 4200 la peste 6700 de metri pătrați. Noua clădire este echipată conform celor mai înalte standarde și corespunde cerințelor actuale și viitoare, oferindu-le clienților servicii excelente, iar partenerilor condiții optime de lucru. „Cel de-al doilea centru de servicii de afaceri din Timișoara va fi un pas înainte în vederea îmbunătățirii eficienței și calității serviciilor, precum și pentru simplificarea procedurilor în cadrul Grupului Bosch”, precizează Joerg Fischer, președintele Bosch Service Solutions, începând cu luna ianuarie 2016.

Din 2013, Bosch Service Solutions este prezentă în Timișoara, oferind servicii partajate (Shared Services) şi servicii de asistență în afaceri.

„În România, Bosch Service Solutions s-a dezvoltat foarte bine în ultimii ani, cu noile și actualele servicii, precum și datorită colaborării cu noi clienți. Ne bucurăm de dezvoltarea companiei noastre, iar această mișcare constituie un angajament de a continua să evoluăm într-o direcție pozitivă”, precizează Raluca Romanu, director general al Bosch Service Solutions din România.

Despre Bosch Service Solutions:

Din momentul în care și-a început activitatea ca centru de monitorizare, ocupându-se de servicii de comunicare, în anul 1985, Bosch Service Solutions a devenit actualmente un furnizor de top în domeniul externalizării proceselor de afaceri pentru servicii bazate pe tehnologie complexă. Bosch Service Solutions este o unitate de afaceri cu sediul în Frankfurt am Main, Germania, care aparține diviziei Bosch Security Systems. Începând de la data de 1 ianuarie 2016, aceasta va fi administrată ca o divizie Bosch independentă.

Divizia Bosch Security Systems este un furnizor de top la nivel mondial de produse, soluții și servicii de securitate, siguranță și comunicare. În anul fiscal 2014, peste 12.400 de angajaţi au generat vânzări în valoare de 1,5 miliarde de euro. Obiectivul nostru este acela de a proteja vieți, clădiri și bunuri. Portofoliul de produse include supraveghere video, detectarea intruziunilor, detectarea incendiilor și sisteme de evacuare cu asistență vocală, precum și control de acces și sisteme de gestionare. Sistemele audio și de conferință profesionale pentru transmiterea vocii, a sunetelor și a muzicii completează gama de produse. Bosch Security Systems creează și produce aceste produse în propriile fabrici din lumea întreagă.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani şi numără aproximativ 3.000 de angajaţi în patru entităţi. În anul 2014, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 210 milioane de euro. Pe lângă noul centru de cercetare – dezvoltare şi unitatea de producţie pentru tehnologia auto din Cluj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnică liniară și una de tehnologie auto în Blaj, precum și un centru de consultanță și asistență tehnică în Timișoara. În Bucureşti, există o societate de distribuție de scule electrice și accesorii, termotehnică, sisteme de securitate şi siguranţă şi produse destinate industriei auto. În plus, în capitală există o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor.

Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii și servicii. În anul fiscal 2014*, cei aproape 360.000 de angajaţi au generat vânzări de 49 miliarde de euro. Grupul Bosch este structurat în patru sectoare de activitate: Soluții de mobilitate, Tehnologie industrială, Bunuri de larg consum, Tehnologie pentru construcţii și energie. Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH şi cele peste 440 de filiale şi companii regionale din peste 60 de ţări. Prin includerea partenerilor comerciali și de service, Bosch este reprezentat în aproximativ 150 de ţări.

Această reţea internaţională de dezvoltare, producţie și vânzare reprezintă fundaţia creşterii continue a concernului german. În 2014, Bosch a aplicat pentru aproape 4.600 de patente pe plan internaţional. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a crea soluţii pentru o viaţă conectată. Prin toate produsele și serviciile sale, Bosch sporeşte calitatea vieţii, oferind soluţii care sunt inovatoare şi stârnesc entuziasm. În acest fel, compania oferă la nivel mondial

„Tehnică pentru o viaţă”.

Compania a fost înfiinţată în 1886 la Stuttgart de către Robert Bosch (1861-1942), sub denumirea „Atelier de mecanică fină și inginerie electrică”. Structura specială a proprietăţii Robert Bosch GmbH asigură libertatea antreprenorială a grupului Bosch, permiţând companiei să planifice şi să facă investiţii semnificative pentru asigurarea viitorului său. 92 de procente din acţiunile Robert Bosch GmbH sunt deţinute de fundaţia caritabilă Robert Bosch Stiftung GmbH. Majoritatea drepturilor de vot sunt deţinute de Robert Bosch Industrietreuhand KG, un trust industrial. Funcţiile de conducere antreprenorială ale grupului sunt îndeplinite de acest trust. Restul de acţiuni sunt deţinute de familia Bosch și de Robert Bosch GmbH.

Related posts

Arhitecții ies în stradă la Cluj. Vor acorda consultații gratuite

Nora Dumitrescu

AgroConcept – parteneriat strategic pentru sustinerea agriculturii locale

8.000 de proiecte finanțate prin axa LEADER

Transilvania Business

Peste 50 de designeri la FFW 2016

UBC 0, construcție etapizată?

Robert Bloancă

Ian Worboys, CEO-ul P3 Logistic Parks, lansează prima carte pentru copii în memoria fiului său

redactia

Grupul TeraPlast și-a dublat cifra de afaceri

Stefana Muresan

Grand Rhapsody, cei mai buni în organizarea de evenimente

Transilvania Business

P3 – “Industrial Development of the Year”

D-Link si Amazon Echo, Voice Power Control în Europa

Transilvania Business

România trebuie să devină mai serioasă în accesarea fondurilor europene

5 lucruri de care mediul de afaceri local are nevoie pentru dezvoltarea sustenabila a companiilor

Transilvania Business

Record al ultimilor 5 ani: Volumul tranzacțiilor imobiliare din România a depășit borna de 1 mld. euro în 2019

Papuc Irina

Atenor, a new residential project in Budapest

Ionut Oprea

Doua saptamani pana la Meat & Milk

Alu Menziken, angajări pentru viitoarea fabrică din Medieșul Aurit – investiție de 44 mil. euro

Stefana Muresan

Concluziile Supply Chain & Logistics Forum

Transilvania Business

Raul Ciurtin, fostul patron Albalact reinvestește o parte din bani într-un proiect imobiliar în București

Stefana Muresan

Volumul total de investiții din CEE în 2019 depășește performanța record din 2018

Papuc Irina

WDP continuă să investească în România, conform raportului financiar pentru S1

Ligia Voro

50 de speakeri la Transylvanian Clusters International Conference

Calitatea vieții – decisivă pentru dezvoltarea urbană sustenabilă

Ionut Oprea

Cluj Business Campus: Ready for a new chapter

Ionut Oprea

Dentotal își mută birourile în Equilibrium

Transilvania Business

Leave a Comment