Eveniment Importate

Antreprenoris – scoala de antreprenoriat

AMCOR (Asociatia Consultantilor in Management din Romania) sprijina demersul initiat de companiile membre BDO Romania si International Consulting Expertise, de a promova antreprenoriatul in randul tinerilor ca metoda de dezvoltare sustenabila a economiei romanesti.

Antreprenorii sunt cei care fac lucrurile sa se miste in societate, inventeaza tehnologii, angajeaza capital si creeaza noi  locuri de munca in comunitatea in care activeaza. AMCOR, prin misiunea si viziunea sa, este constient de rolul pe care il detine initiativa privata intr-o societate aflata in curs de dezvoltare si intelege cat de necesar este ca acestia sa detina toate instrumentele si informatiile pentru a-si transforma start-upul intr-o afacere de succes si sustenabila.

Antreprenoris – o autentica scoala de antreprenoriat

Sub conceptul inovativ ‘o intalnire cu tine si afacerea ta’, Antreprenoris propune o abordare unica in Romania privind training-ul de business. Pe parcursul a 12 sesiuni – timp de 6 saptamani, programul imbina pregatirea antreprenoriala aplicata cu elemente de autocunoastere, constientizare, coaching si invatare prin exemplu. Astfel, Antreprenoris este mai mult decat un program de training, constituind o autentica scoala de antreprenoriat in care participantii au o intalnire reala cu afacerile lor. Prima grupa este programata sa inceapa pe 14 ianuarie 2016 , in Bucuresti.

Initiativa Antreprenoris apartine companiilor International Consulting Expertise (ICE) si BDO, fondatorii programului fiind Gabriela Tanase, Partener si Director general ICE si Sorin Faur, Coordonator Resurse Umane BDO pentru Europa de Est si Balcani.

Lucrul direct, cu propria afacere: urmatorul nivel in educatia antreprenoriala

‘Am dezvoltat programul Antreprenoris din dorinta de a contribui la imbunatatirea mediului antreprenorial din Romania, prin construirea unui cadru de lucru in care fiecare este liber sa isi defineasca si sa isi implementeze propria viziune asupra succesului.’ – declara Sorin Faur, co-fondator al programului.

Antreprenoris isi propune o agenda cu cele mai importante subiecte de antreprenoriat sustinute de lectori-practicieni cu reala substanta profesionala. Toti trainerii sunt antreprenori la randul lor, astfel incat programul se bazeaza pe experienta lor personala. Se lucreaza individual si in echipe, iar antreprenorii invata in egala masura de la traineri si de la colegi, aplicand totul pe datele propriei afaceri – de la bilant si balanta la plan de business, specific de piata, context, angajati etc.  

Ce inseamna ‘o intalnire cu tine si cu afacerea ta’?

Alaturi de insusirea unor cunostinte practice pentru cresterea sau infiintarea unei afaceri, Antreprenoris aduce o schimbare fundamentala de viziune pentru antreprenori, bazata pe lucrul cu sine, cu valorile si convingerile sale, in cadrul unor exercitii de introspectie personala, autocunoastere si coaching.

Gabriela Tanase, coach si co-fondator al programului declara: ‘La Antreprenoris totul incepe de la  <<Cine esti tu? Si cum se reflecta asta in afacerea ta? >> Abordarea noastra este ca fiecare antreprenor isi pune amprenta personala asupra afacerii sale. Iar prin exercitiile transformationale din program ne propunem sa umplem spatiul dintre mediul in care se manifesta un antreprenor, sa il confruntam cu ceea ce face, spune, gandeste si astfel sa aiba posibilitatea de a-si redefini identitatea de antreprenor si a-si accesa intregul potential.’

O abordare aplicata si o viziune 3600 asupra antreprenoriatului

Programul Antreprenoris dureaza 6 saptamani (12 sesiuni) si este sustinut de o echipa de 6 traineri, cu expertiza in domenii precum dezvoltare si strategie organizationala, consultanta, vanzari, marketing, contabilitate, resurse umane dar si coachi.
Dupa finalizarea programului, participantii beneficiaza de o ora de consultanta de business sau coaching, intr-o sedinta 1-la-1 cu unul dintre trainerii programului, in functie de nevoile fiecaruia.

Prima grupa Antreprenoris (de maxim 15 participanti) incepe cursurile pe 14 Ianuarie 2016, in Bucuresti. www.antreprenoris.ro

BDO Romania, a cincea firma de audit si consultanta din tara, are o experienta de 20 ani in prestarea de servicii profesionale. Cu peste 200 de profesionisti ce actioneaza in cadrul unor echipe multidisciplinare coordonate de 19 parteneri acreditati de organisme profesionale internationale si locale, ofera toata gama de servicii cerute de piata de audit si consultanta.

Prin apartenenta ca firma membra pentru Romania la reteaua BDO, retea ce ocupa locul cinci in ierarhia mondiala a firmelor de profil, incorporeaza in serviciile oferite cerintele standardelor profesionale si expertiza unei retele cu peste 60,000 profesionisti ce opereaza prin 1,328 birouri in 152 tari. BDO Audit SRL, BDO Auditors & Accountants SRL, BDO Auditors & Business Advisors SRL, BDO Business Advisory SRL, BDO Business Restructuring SPRL, BDO Tax SRL si BDO Outsourcing Services SRL, societati romanesti cu raspundere limitata, sunt membre ale BDO International Limited, o companie din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord limitata prin garantie (“limited by guarantee”), si fac parte din BDO, retea internationala de firme membre independente.BDO este denumirea comerciala pentru reteaua BDO si pentru fiecare dintre firmele membre BDO.

International Consulting Expertise este o companie de consultanţă și formare profesională cu o experiență de 11 ani pe piața din România.International Consulting Expertise (Romania) face parte din “Grupul European de Interese Economice International Consulting Expertise (ICE EEIG)”. ICE EEIG are în prezent 6 birouri permanente în toată lumea (Ankara, Belgrad, Brussels-sediul principal, București, Marsilia și Paris), sute de proiecte în toată lumea și o cifră de afaceri anuală de peste 15 milioane de Euro.ICE EEIG a implementat peste 1000 de proiecte în 179 de țări si are mai mult de 300 de companii partenere la nivel mondial.

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, este organizatia nationala profesionala a firmelor si specialistilor din domeniul consultantei si trainingului in management. AMCOR reuneste astazi peste 80 de companii de consultanta si training in management, incluzand liderii pietei romanesti in aceste sectoare.
Asociatia este membru in structurile europene si globale ale profesiei, si anume, FEACO, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta, si ICMCI, Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management. La nivel national, AMCOR reprezinta organismul de reglementare a profesiei de consultanti in management, Asociatia fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din Romania, UPLR.

Related posts

Mobilitatea viitorului o abordare integrată cu soluţii durabile

A. I.

Teraplast, 3 noi puncte de lucru: Bihor, Neamț și Ilfov

Stefana Muresan

Gala Excelenței Afacerilor Italiene din Județul Timiș

Stefana Muresan

Cupa Transilvania Post, concurs de schi pentru copii

Transilvania Business

Sibiul a preluat oficial titlul de Regiune Gastronomică Europeană, în cadrul unei ceremonii cu sute de kilograme de mâncare

redactia

Supply Chain & Logistics Forum: cum arată sectorul industrial și logistic în 2017 și cum se adaptează managerii noilor cerințe?

Stefana Muresan

EXPO&BURN revine la Aeroportul Iași pe 6 și 7 octombrie!

redactia

Sectorul sanitar public va trebui să-si privească prin lentile economice activitatea

Green Energy Cluster, cinci ani de inovare

România va găzdui viitoarea agenție europeană în domeniul securității cibernetice. Bucureștiul a devansat Bruxelles-ul

Ion Surdu

Bunele practici în agricultura românească aduse de certificarea GLOBALG.A.P.

Stefana Muresan

CLUJ: NRCC ECONOMIC OUTLOOK BY ING

Ionut Oprea

Fondurile europene și Ajutoarele de Stat 2014-2020

Transilvania Business

Impactul tehnologiei în sistemul medical: blockchain, inteligență artificială, VR si alte tendințe, la iCEE.health 2018, săptămâna viitoare

Stefana Muresan

Festivalul tehnologiei îți dă întâlnire cu viitorul săptămâna aceasta în Bucureşti

Stefana Muresan

Teatrul din Turda pune in scena piesa “La ordin Fuhrer!”

MARTIN GARRIX, PENTRU PRIMA DATĂ LA UNTOLD

Optim – Project Management Company of the Year (CIJ)

Transilvania Business

IFRS FORUM

 Bogdan PUŞCAŞ, președinte ANAP, participă la conferința PRIA Public Procurement

Ionut Oprea

Aeroportul Internațional Arad, două curse charter spre litoralul turcesc

Stefana Muresan

Oradea va fi pentru șapte zile „Orașul Faptelor Bune”

Traian Dan

Sinatra omagiat la Cluj prin 2 concerte aniversare de jazz

Transilvania Business

iCEE.fest: UPGRADE 100 – start în mai puțin de 24 de ore

Ligia Voro

Leave a Comment