Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

The Winter Tour deschide oficial sezonul distracției pe pârtiile de schi din România

În sezonul rece, iubitorii sporturilor de iarnă sunt întâmpinați pe zece pârtii de schi din România de caravana The Winter Tour.

A treia ediție a caravanei aduce și mai multă distracție celor care aleg să-și petreacă weekendurile pe pârtiile din România. Pe lângă suprafața schiabilă, caravana îi așteaptă pe schiori la baza fiecărei pârtie cu o mulțime de activități outdoor, distracție și party-uri apre-ski.

Distracția de la baza pârtiei le oferă șansa celor care participă la activitățile derulate acolo, să câștige excursii la unul din cele mai în vogă festivaluri de schi din străinătate, cursuri de scuba diving și multe alte premii surpriză.

Primele pârtii de schi din țară deschise sezonul acesta și în condiții bune de funcționare sunt Straja și Ranca, iar prognoza meteo anunță pentru următoarea perioadă ninsori și în celelalte zone montane.

The Winter Tour deschide oficial sezonul de schi pe pârtia de la Straja și îl încheie după 3 luni și 10 stațiuni vizitate, pe pârtia Transalpina. Piatra Neamț, Vatra Dornei, Suior, Băișoara, Arieșeni, Păltiniș, Predeal vor fi celelalte stațiuni animate de The Winter Tour în acest sezon.

Până în prezent, calendarul Winter Tour se conturează în felul următor, iar în funcție de condițiile meteo și starea pârtiilor, acesta va fi updatat în permanență: Straja – 09.01, Transalpina – 16.01, Vatra Dornei – 23.01, Piatra Neamț pârtia Cozla – 30.01, Arieșeni Vârtop – 06.02, Arieșeni Piatra Grăitoare – 06.02,  Păltiniș pârtia Arena Platoș – 13.02, Suior – 20.02, Băișoara – 27.02, Transalpina – 05.03.

Ediția precedentă a caravanei a animat 8 stațiuni de schi, iar peste 2.000 de participanți din fiecare stațiune au participat la buna dispoziție de la baza fiecărei pârti.

“În România, sezonul de schi este, din păcate, destul de scurt, iubitorii sporturilor de iarnă având la dispoziție doar 2-3 luni în care se pot bucura de zăpada de pe pârtii. Caravana The Winter Tour vine să intensifice experiența avută de iubitorii sezonului rece pe pârtiile din România, prin diversele activități propuse.

Experiența unui schior pe pârtiile mai mari și mai complexe din străinătate este dificil de înlocuit în România, însă, variantele disponibile la noi în țară pot fi savurate la maxim, atunci când și vremea este de partea noastră. 2016 se anunță a fi un sezon bun, cel puțin pe pârtiile vizitate de caravana Winter Tour, vă invităm să profițați și să-l savurați din plin alături de noi”, spune Tiberiu Pop, Manager Winter Tour.
 
Update-urile referitoare la caravana The Winter Tour pot fi urmărite pe pagina oficială -https://www.facebook.com/TheWinterTourRomania.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ajutor pentru depozitarea cărnii de porc

Articolul următor

Centrul Medical Cardiomed, premieră în cercetare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share