Importate Turism

LOT zboara de la Chisinau

Prima aeronava LOT de la Varșovia la Chișinău a operat zborul inaugural pe data de  2 ianuarie. La bord pasagerilor li s-a servit șampanie și li s-a transmis un anunț special de inaugurare. Zborul LOT Varsovia-Chisinau, acum reluat, este singura legătura directă între Republica Moldova și Polonia. Prin intermediul acestui serviciu, pasagerilor moldoveni le este oferit un numar mai mare de posibilitati de a calatori catre numeroase destinatii din Europa si din întreaga lume, trecand prin modernul aeroport din Varșovia. Pe langa rețeaua larga de destinatii, LOT pune la dispozitia pasagerilor servicii moderne.

Legătura dintre Varșovia și capitala Republicii Moldova  a revenit acum in reteaua curselor regulate LOT.  Serviciul redeschis de la Chișinău la Varșovia oferă pasagerilor acces la numeroase zboruri  catre aproape 60 de destinatii cu plecare din Aeroportul Chopin din Varsovia, gazda Companiei LOT: Chicago, New York, Toronto, Stockholm, Vilnius, Moscova, Copenhaga, Bruxelles, Londra, Amsterdam, Geneva, Dusseldorf sau Hamburg. Până în prezent, nici o altă companie aeriană nu a avut o oferta atat de  complexa de produse si conexiuni cu tranzit printr-un aeroport confortabil si modern asa cum este cel din Varșovia, prin care LOT oferă timp de conexiune catre destinatiile europene de minimum 35 de minute!

Aceasta nu este insa totul – de acum încolo, LOT leagă de asemenea  Chișinăul cu multe orașe poloneze. Calatoriti la Varșovia – care se mandreste a fi capitala tarii de peste 400 de ani, cel mai mare oras din Polonia si centru economic, politic si cultural sau zburati de aici la Gdansk, Cracovia, Rzeszow, Szczecin, Poznan, Wroclaw sau Katowice pentru a explora mai mult din frumosul  folclor polonez.

“Suntem incantati sa le uram bun venit pasagerilor care călătoresc din Chișinău la bordul aeronavelor noastre. Zborul relansat de LOT Chișinău – Varșovia oferă transferuri foarte convenabile in Aerportul Varșovia nu numai clienților actuali ai Companiei  LOT, care obsnuiau sa călătoreasca de la Chișinău în trecut, dar și celor care nu au încercat inca sa călătoreasca cu LOT. Știm că pasagerii sunt obositi de aeroporturile  mari și supraaglomerate din Europa de Vest, de aceea le oferim cea mai bună alternativă. Un timp de conexiune de numai  o ora si jumatate, pur și simplu perfect pentru a va relaxa între zboruri pe drumul de la Chișinău catre trei destinatii din America de Nord, demonstrează că Aeroportul  Chopin  este acum puncul de conexiune cel  mai eficient din această parte a lumii. Acesta este modul în care ne dorim ca pasagerii noștri sa descopere noua noastra retea larga de destinatii. Noi credem că pasagerii se vor îndragosti de serviciul nostru și astfel,  vom deveni prima companie aeriană pe care o alegi atunci cand calatoresc din Chișinău “- spune Marcin Celejewski, CEO LOT.

LOT opereaza la Chișinău cu avioane moderne Bombardier Q400 de 4 ori pe săptămână. Decolarea catre Varșovia este programată la orele 14:40 luni si vineri. În zilele de marți și sâmbăta decolarea de la Chișinău este programata  la orele 17:55. Din sezonul de vară LOT va opera la Chișinău zilnic.

Aeronavele Bombardier sunt foarte apreciate de pasageri pentru cabina spațioasă, fara rând de scaune pe mijloc. LOT este singura companie aeriană care operează din Varșovia oferind trei clase de servicii pe  zborurile catre destinatiile europene, adaptate la nevoile și așteptările diferitelor grupuri de pasageri.

LOT Business Class înseamnă toate prioritățile de la aeroport, acces la salonul Business Class, servicii personalizate, menu gourmet și băuturi servite in vase de porțelan, precum și un loc de lângă dumneavoastră blocat pentru confort. LOT Premium Economy Class va ofera prioritate la check-in și la îmbarcare, un meniu bogat, inclusiv in privinta băuturilor la bord, precum și un loc în partea din față a cabinei. LOT Economy Class oferă un loc rezervat, băuturi răcoritoare gratuite și o gamă largă de produse alimentare proaspete și băuturi pe care le puteti  cumpăra la bord.

Chișinău este una dintre primele destinatii deschise de LOT după finalizarea cu succes a procesului de restructurare. Alaturi de Chișinău, LOT lansat mai multe alte rute de interes, cum ar fi Barcelona, Zurich, Yerevan, Belgrad, Zagreb, Dusseldorf și Belgrad.

Related posts

Lucrările avansează la acoperișul Palatului Episcopal, distrus într-un incendiu

Ligia Voro

Cursuri pentru invatatori si consilieri scolari

Salvarea Băilor Neptun din Herculane, proiect al unor tineri arhitecți din Timișoara

Stefana Muresan

Energia interesului național

BOTEZ: Avocatul mureșean Vasile Costea și a sa “Gură de rai” de la Sântu (FOTO)

Ligia Voro

Clujul va avea primul hotel Marriott

Nora Dumitrescu

Țara Silvaniei, inclusă într-un sistem de trasee turistice

Nora Dumitrescu

Proiect de promovare a zonei Cluj-Sălaj, mare câștigător al concursului de turism rural de la Bergamo

Stefana Muresan

Primul hotel de cinci stele al Clujului va fi resuscitat

Nora Dumitrescu

Băile Herculane: Baie fierbinte în ciubăr şi tratament balnear pentru turiştii care merg de Paşti

Stefana Muresan

Începând din această lună, primele zboruri Cluj-Constanța!

Stefana Muresan

Un start-up românesc din domeniul turismului are rezultate pe timp de criză

Traian Dan

Cum este afectată industria HoReCa de răspândirea Covid-19 și ce măsuri solicită guvernului reprezentanții acesteia

Ion Surdu

Terasele din Timișoara vor putea să amplaseze legal iglu-uri de protecție, după mai multe presiuni asupra primăriei

Robert Bloancă

Nicolae Căpușan, creatorul SunGarden Sport & Spa Resort

Ligia Voro

Cluj: Investiții de 10 milioane lei în patru centre SPA

Stefana Muresan

Impozit cu 500% mai mare pentru terenurile lăsate pârloagă

Transilvania Business

COVID-19 va accelera inovația tehnologică în industria sporturilor de iarnă

Traian Dan

PRIA IT&C and Intellectual Property

Transilvania Business

Proiecte cu bani europeni pentru Băile Felix şi Băile 1 Mai

Stefana Muresan

HR Summit Cluj-Napoca – influența HR-ului în business

Transilvania Business

Credit de 14 milioane de euro pentru viitorul Radisson Blu Cluj

Nora Dumitrescu

Wizz Air introduce două rute noi în Praga și Sevilla

Papuc Irina

Zilele Agriculturii Romanesti

Transilvania Business

Leave a Comment