Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

LOT zboara de la Chisinau

Prima aeronava LOT de la Varșovia la Chișinău a operat zborul inaugural pe data de  2 ianuarie. La bord pasagerilor li s-a servit șampanie și li s-a transmis un anunț special de inaugurare. Zborul LOT Varsovia-Chisinau, acum reluat, este singura legătura directă între Republica Moldova și Polonia. Prin intermediul acestui serviciu, pasagerilor moldoveni le este oferit un numar mai mare de posibilitati de a calatori catre numeroase destinatii din Europa si din întreaga lume, trecand prin modernul aeroport din Varșovia. Pe langa rețeaua larga de destinatii, LOT pune la dispozitia pasagerilor servicii moderne.

Legătura dintre Varșovia și capitala Republicii Moldova  a revenit acum in reteaua curselor regulate LOT.  Serviciul redeschis de la Chișinău la Varșovia oferă pasagerilor acces la numeroase zboruri  catre aproape 60 de destinatii cu plecare din Aeroportul Chopin din Varsovia, gazda Companiei LOT: Chicago, New York, Toronto, Stockholm, Vilnius, Moscova, Copenhaga, Bruxelles, Londra, Amsterdam, Geneva, Dusseldorf sau Hamburg. Până în prezent, nici o altă companie aeriană nu a avut o oferta atat de  complexa de produse si conexiuni cu tranzit printr-un aeroport confortabil si modern asa cum este cel din Varșovia, prin care LOT oferă timp de conexiune catre destinatiile europene de minimum 35 de minute!

Aceasta nu este insa totul – de acum încolo, LOT leagă de asemenea  Chișinăul cu multe orașe poloneze. Calatoriti la Varșovia – care se mandreste a fi capitala tarii de peste 400 de ani, cel mai mare oras din Polonia si centru economic, politic si cultural sau zburati de aici la Gdansk, Cracovia, Rzeszow, Szczecin, Poznan, Wroclaw sau Katowice pentru a explora mai mult din frumosul  folclor polonez.

“Suntem incantati sa le uram bun venit pasagerilor care călătoresc din Chișinău la bordul aeronavelor noastre. Zborul relansat de LOT Chișinău – Varșovia oferă transferuri foarte convenabile in Aerportul Varșovia nu numai clienților actuali ai Companiei  LOT, care obsnuiau sa călătoreasca de la Chișinău în trecut, dar și celor care nu au încercat inca sa călătoreasca cu LOT. Știm că pasagerii sunt obositi de aeroporturile  mari și supraaglomerate din Europa de Vest, de aceea le oferim cea mai bună alternativă. Un timp de conexiune de numai  o ora si jumatate, pur și simplu perfect pentru a va relaxa între zboruri pe drumul de la Chișinău catre trei destinatii din America de Nord, demonstrează că Aeroportul  Chopin  este acum puncul de conexiune cel  mai eficient din această parte a lumii. Acesta este modul în care ne dorim ca pasagerii noștri sa descopere noua noastra retea larga de destinatii. Noi credem că pasagerii se vor îndragosti de serviciul nostru și astfel,  vom deveni prima companie aeriană pe care o alegi atunci cand calatoresc din Chișinău “- spune Marcin Celejewski, CEO LOT.

LOT opereaza la Chișinău cu avioane moderne Bombardier Q400 de 4 ori pe săptămână. Decolarea catre Varșovia este programată la orele 14:40 luni si vineri. În zilele de marți și sâmbăta decolarea de la Chișinău este programata  la orele 17:55. Din sezonul de vară LOT va opera la Chișinău zilnic.

Aeronavele Bombardier sunt foarte apreciate de pasageri pentru cabina spațioasă, fara rând de scaune pe mijloc. LOT este singura companie aeriană care operează din Varșovia oferind trei clase de servicii pe  zborurile catre destinatiile europene, adaptate la nevoile și așteptările diferitelor grupuri de pasageri.

LOT Business Class înseamnă toate prioritățile de la aeroport, acces la salonul Business Class, servicii personalizate, menu gourmet și băuturi servite in vase de porțelan, precum și un loc de lângă dumneavoastră blocat pentru confort. LOT Premium Economy Class va ofera prioritate la check-in și la îmbarcare, un meniu bogat, inclusiv in privinta băuturilor la bord, precum și un loc în partea din față a cabinei. LOT Economy Class oferă un loc rezervat, băuturi răcoritoare gratuite și o gamă largă de produse alimentare proaspete și băuturi pe care le puteti  cumpăra la bord.

Chișinău este una dintre primele destinatii deschise de LOT după finalizarea cu succes a procesului de restructurare. Alaturi de Chișinău, LOT lansat mai multe alte rute de interes, cum ar fi Barcelona, Zurich, Yerevan, Belgrad, Zagreb, Dusseldorf și Belgrad.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centrul Medical Cardiomed, premieră în cercetare

Articolul următor

Legendarul TIESTO, primul headliner UNTOLD 2016

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În decembrie 2023, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică au însumat 42.339.
Citeste mai mult

Turismul de iarnă merge prost la Cluj

Direcția Județeană de Statistică (DJS) Cluj a anunțat evoluția acestui domeniu în ultima lună din 2023 și cumulat…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share