Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Benefit Seven, sediu nou prin ESOP

Benefit Seven, firma care oferă serviciile 7card a închiriat o vilă istorică lângă Palatul Cotroceni, prin intermediul ESOP Consulting. Benefit Seven a înregistrat afaceri în creștere în 2015 și a ajuns la 10.000 de abonați.

Vila închiriată de Benefit Seven va servi ca spaţiu de birouri pentru stafful companiei şi este amplasată într-o zonă premium, în apropierea Palatului Cotroceni. Tranzacţia de birouri, intermediată de ESOP, prevede închirierea integrală a vilei ce are o suprafaţă construită de 740 mp.
Clădirea de patrimoniu, realizată în stil neoromânesc a fost renovată recent şi este un reper de eleganţă în zonă.  

„În 2015, a crescut cu 20% numărul tranzacţiilor mari, cu vile ce au suprafeţe cuprinse între 300 şi 1.200 mp, reprezentative pentru zonele unde sunt amplasate, atât construcţii vechi, bine renovate, precum cea din zona Cotroceni, cât şi vile noi, cu design plăcut din zone precum Domenii, Unirii  şi Primăverii.  
Benefit Seven este un chiriaş din domeniul serviciilor personale de nişă, aflat într-o creştere accelerată, care a decis să-şi facă un upgrade al spaţiului de birouri prin intermediul nostru, alegând o locaţie de lux şi o clădire memorabilă”, afirmă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting / Corfac International.

Vila impunătoare, ca design şi finisaje, are în total 13 camere şi şase grupuri sanitare, plus o bucătărie, toate cu o suprafaţă construită cumulată de 740 mp, fiind dispusă pe demisol, parter, etaj şi mansardă. Curtea individuală este pretabilă şi pentru parcare şi pentru spaţiu verde.

„În 2015, activitatea companiei noastre s-a dezvoltat  rapid, ajungând la un număr de 10.000 abonaţi activi ai serviciilor 7card, o dublare faţă de 2014 şi un număr de 229 săli, în creştere cu 62% faţă de 2014, ceea ce a dus la creşterea numărului de angajaţi şi implicit la nevoia de extindere a spaţiului de birouri. Am ales o clădire emblematică, renovată, într-o zonă de top, care să ofere unicitate spaţiului nostru de lucru. Amenajarea spaţiului interior a durat câteva luni, pentru că am dorit să personalizăm birourile în funcţie de destinaţia lor şi in acest sens am achizitionat obiecte de design, apelând la picturi, corpuri de iluminat, dar si mic mobilier în culori vibrante”, declară Cătălin Ivaşcu, Operations Manager & Co-owner Benefit Seven.

Zona Cotroceni, unde este amplasată vila închiriată prin intermediul ESOP este renumită pentru clădirile elegante, din apropierea Palatului Cotroceni – reşedinţă a preşedinţilor României, are acces rapid către centru şi în acelaşi timp este liniştită, înverzită, cu toate facilităţile în apropiere  -restaurante, bănci, săli de sport.

Benefit Seven a fost înfiinţată în 2012 şi este o companie deţinută de trei antreprenori români, Andrei Creţu, Iulian Circiumaru si Cătălin Ivaşcu,  care au adus pentru prima dată în România serviciile de carduri unice, care oferă corporatiştilor acces concomitent la  230 cluburi sportive din marile oraşe ale ţării. 7card este un abonament lunar care permite accesul la săli de sport din Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov, Iaşi, Ploieşti, Craiova, Craiova şi Piteşti. Reţeaua numără în prezent 10.000 de abonaţi activi şi un număr de 230 săli de sport.

ESOP este unul dintre principalii consultanţi imobiliari ce lucrează de 15 ani în piaţa birourilor si pe piaţa rezidenţială. ESOP este lider pe segmentul închirierilor de birouri către companii medii, oferind soluţii atât companiilor medii şi mari care se află în expansiune sau doresc  optimizarea costurilor cu chiria, cât şi start-up-urilor româneşti şi reprezentanţelor străine care deschid filiale în România. Începând cu 2013, ESOP activează în asociere cu CORFAC International – Corporate Facility Advisors – o alianţă de companii imobiliare antreprenoriale angajate să ofere servicii de calitate la nivel local, naţional şi international.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sonaca vine la Bădeni - Cluj cu o investiţie de 8,5 milioane dolari

Articolul următor

15 milioane de euro pentru RNDR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Premiile AICPS, înmânate la Iași

Cea de-a 32-a Conferință Națională AICPS, organizată la Iași, a fost un eveniment dinamic și efervescent, care a…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share