Importate Real Estate

Infineon Technologies, extindere in Novo Park

Compania Infineon Technologies România, subsidiara locală a producătorului german de semiconductoare, a semnat pentru încă șapte ani cu parcul de birouri Novo Park deținut de Genesis Development, ajungând la o durată record a contractului de închiriere care totalizează 19 ani. Contractul de prelungire s-a semnat cu doi ani înainte de expirarea acordului anterior și este valabil până în 2024. 

Infineon Technologies România este prezentă în România din anul 2005, când a închiriat o suprafață de 2.300 de metri pătrați în parcul de birouri Novo Park, situat în nordul Capitalei. După prelungiri repetate, prin acest contract compania se extinde cu încă 1.550 de metri pătrați, ajungând la 7.500 de metri pătrați și ocupând în totalitate clădirea BC din cadrul Novo Park.

„Infineon Technologies România a investit peste 100 de milioane euro pe piața locală, începând din 2005, anul în care Centrul de Cercetare și Dezvoltare a fost înființat”, a declarat Jihad Haidar, Vice President și Managing Director Infineon Technologies România.

„Infineon România a crescut constant pe parcursul primilor 10 ani și are astăzi o echipă de peste 300 de ingineri care dezvoltă semiconductoare și sisteme inovatoare la nivel mondial. Suntem încrezători în viitorul nostru în România și am găsit în Genesis Development un partener puternic, care ne poate oferi mediul de lucru optim pentru dezvoltare”, a explicat Jihad Haidar.  

Infineon Technologies s-a stabilit în România în luna aprilie a anului 2005, ca subsidiară a companiei Infineon Technologies Austria AG, parte a Infineon Technologies AG group. Centrul de cercetare și dezvoltare Infineon România dezvoltă circuite electrice integrate, senzori pentru aplicații în industria componentelor auto și cea industrială, precum și sisteme de control pentru cipuri și alte produse de securitate.

 „După recordul înregistrat cu Hewlett-Packard care totalizează 18 ani de contract alături de Novo Park, am avut ocazia de a ne autodepăși și de a stabili un nou record de piață, 19 ani de parteneriat cu Infineon Technologies România”, a declarat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Development. „Investim constant în parcurile noastre și suntem întotdeauna flexibili și promți în relația cu clienții noștri, oferind servicii la nivel de excelență”, a adăugat Liviu Tudor.

Novo Park este format din șapte clădiri de birouri, cu o suprafață de aproximativ 75.000 de metri pătrați închiriabili. Complexul de birouri a obținut certificarea BREEAM, cea mai relevantă acreditare la nivel global în ceea ce privește clădirile verzi, cu ratingul Very Good.

Printre chiriașii Novo Park se numără: Hewlett-Packard (HP), Garanti Bank, Ringier, Sodexo, Yokagawa, Luxoft și UniCredit.

Despre Genesis Development

Genesis Development este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 16 ani pe piața locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A. Genesis Development este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii. Investițiile realizate de Genesis Development în România se ridică la 300 de milioane de euro.

Related posts

Sondaj Crosspoint: perspectiva consumatorilor asupra pieței imobiliare

Ionut Oprea

Vertiv anunţă inaugurarea noilor birouri din Cluj-Napoca 

Ligia Voro

Firmele testate de către vizitatori la Noaptea Companiilor

Ligia Voro

Piața de birouri din Capitală dă ușoare semne de revenire: vânzare de 1,5 milioane de EURO în nordul Capitalei 

Papuc Irina

MUREȘ: Citadela Residence. Fortăreața din mijlocul cetății. Un concept distinct

Ligia Voro

S-au pus în vânzare bilete pentru DreamHack Bucharest 2016

Transilvania Business

Prima conferinţă regională de HR sub umbrela HR WORLD – The Future of Talent, desfășurată la Cluj Napoca, un real succes

Stefana Muresan

Unirii View, cea mai inalta cladire moderna din centrul Bucurestiului, prinde contur

Ionut Oprea

Bucharest – skyline transformation 2025: One option? Or more united temptations?

Ionut Oprea

România, în topul european după dezvoltarea parcurilor de retail

Ligia Voro

Ce­macon, profit de 14 mil. de lei, în nouă luni

Stefana Muresan

Hexagon Offices & Apartments – Lucrările de finalizare ale primei investiții KÉSZ Group în România au început

redactia

Conclusions: Romania at Expo Real 2017   

Ionut Oprea

SALSA WEEK & KIZOMBA 2016

VGP enters Bucharest market by acquiring a prime land plot for the development of it’s newest Romanian park: VGP Park Bucharest (North)

Ionut Oprea

36 de clădiri office în curs de certificare green

Ionut Oprea

Orașul în care companiile private investesc peste un milion de euro pentru a-l face primul ”SMART City” din România

Stefana Muresan

Connect44 se extinde și a închiriat în total 1.000 de metri pătrați în Vox Technology Park

Papuc Irina

Analiza: noua directiva europeana asupra secretelor comerciale

Oradea si Brasov, orasele cu cel mai bun acces la zonele de recreere

Stefana Muresan

Prețurile apartamentelor din Cluj, mai mari cu 6,5%

Stefana Muresan

„Drumul Sării”, noua atracţie turistică a Sovatei

Noua sală a sporturilor din Oradea este gata în proporţie de 25%

Traian Dan

Perspective pentru România de la Franz Weiler, CEO Uniqa Asigurări și președinte Foreign Investors Council

redactia

Leave a Comment