Importate Real Estate

Infineon Technologies, extindere in Novo Park

Compania Infineon Technologies România, subsidiara locală a producătorului german de semiconductoare, a semnat pentru încă șapte ani cu parcul de birouri Novo Park deținut de Genesis Development, ajungând la o durată record a contractului de închiriere care totalizează 19 ani. Contractul de prelungire s-a semnat cu doi ani înainte de expirarea acordului anterior și este valabil până în 2024. 

Infineon Technologies România este prezentă în România din anul 2005, când a închiriat o suprafață de 2.300 de metri pătrați în parcul de birouri Novo Park, situat în nordul Capitalei. După prelungiri repetate, prin acest contract compania se extinde cu încă 1.550 de metri pătrați, ajungând la 7.500 de metri pătrați și ocupând în totalitate clădirea BC din cadrul Novo Park.

„Infineon Technologies România a investit peste 100 de milioane euro pe piața locală, începând din 2005, anul în care Centrul de Cercetare și Dezvoltare a fost înființat”, a declarat Jihad Haidar, Vice President și Managing Director Infineon Technologies România.

„Infineon România a crescut constant pe parcursul primilor 10 ani și are astăzi o echipă de peste 300 de ingineri care dezvoltă semiconductoare și sisteme inovatoare la nivel mondial. Suntem încrezători în viitorul nostru în România și am găsit în Genesis Development un partener puternic, care ne poate oferi mediul de lucru optim pentru dezvoltare”, a explicat Jihad Haidar.  

Infineon Technologies s-a stabilit în România în luna aprilie a anului 2005, ca subsidiară a companiei Infineon Technologies Austria AG, parte a Infineon Technologies AG group. Centrul de cercetare și dezvoltare Infineon România dezvoltă circuite electrice integrate, senzori pentru aplicații în industria componentelor auto și cea industrială, precum și sisteme de control pentru cipuri și alte produse de securitate.

 „După recordul înregistrat cu Hewlett-Packard care totalizează 18 ani de contract alături de Novo Park, am avut ocazia de a ne autodepăși și de a stabili un nou record de piață, 19 ani de parteneriat cu Infineon Technologies România”, a declarat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Development. „Investim constant în parcurile noastre și suntem întotdeauna flexibili și promți în relația cu clienții noștri, oferind servicii la nivel de excelență”, a adăugat Liviu Tudor.

Novo Park este format din șapte clădiri de birouri, cu o suprafață de aproximativ 75.000 de metri pătrați închiriabili. Complexul de birouri a obținut certificarea BREEAM, cea mai relevantă acreditare la nivel global în ceea ce privește clădirile verzi, cu ratingul Very Good.

Printre chiriașii Novo Park se numără: Hewlett-Packard (HP), Garanti Bank, Ringier, Sodexo, Yokagawa, Luxoft și UniCredit.

Despre Genesis Development

Genesis Development este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 16 ani pe piața locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A. Genesis Development este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii. Investițiile realizate de Genesis Development în România se ridică la 300 de milioane de euro.

Related posts

A chance to meet leading real estate decision makers

Stefana Muresan

CBRE este consultantul Spaces în tranzacția de închiriere a celui mai mare centru din România

redactia

Auchan introduce prima colecție vestimentară semnată de un designer român

Nicolae Pop

UVT în topurile internaționale

Transilvania Business

Teme fierbinți disecate la FOREN 2016

Studio Moderna se mută în parcul de afaceri Sema Office

Ionut Oprea

Case pasive, locuințe inteligente de lux și cartiere construite inclusiv cu infrastructură, la Târgul Imobiliarium din Capitală

Stefana Muresan

Opportunities in regional Romanian cities

Seroussi, eleganta business-ului

Expansiunea ZOOT in Romania continua. De astazi si in Timisoara

CBRE a fost desemnată să administreze proiectele imobiliare One Tower și One Mircea Eliade

Papuc Irina

Acrobaţii aerului la BIAS 2016

Pernod Ricard România alege Unirii View pentru viitorul său sediu central

Stefana Muresan

Certificatul de urbanism se poate solicita și elibera online la Oradea

Traian Dan

Dunwell și VGP au finalizat una dintre cele mai mari tranzactii de terenuri din România

Stefana Muresan

Business Review anunta conferinta Realty 2016

ROMANIAN AGRIBUSINESS CONFERENCE

Transilvania Business

Cities of Tomorrow #6: reconversion & revitalisation

Ionut Oprea

Compania Naţională de Investiţii dă un milion de lei pentru întocmirea studiilor aferente noii săli polivalente a Timişoarei

Robert Bloancă

AdePlast pregăteşte deschiderea de fabrici noi la Craiova, Cluj-Napoca, Oradea şi Ploieşti

Stefana Muresan

Sibiul si Timisoara – orase prezente la Cities of Tomorrow #5 – cap de afis pe listele investitorilor

Ionut Oprea

Blazonul afacerilor

Circa 190.000 mp de centre comerciale vor fi livrați în 2019

Stefana Muresan

În următoarele 16 luni, aproape 500.000 mp de birouri moderne în București și orașele regionale

Ionut Oprea

Leave a Comment