Importate Real Estate

Infineon Technologies, extindere in Novo Park

Compania Infineon Technologies România, subsidiara locală a producătorului german de semiconductoare, a semnat pentru încă șapte ani cu parcul de birouri Novo Park deținut de Genesis Development, ajungând la o durată record a contractului de închiriere care totalizează 19 ani. Contractul de prelungire s-a semnat cu doi ani înainte de expirarea acordului anterior și este valabil până în 2024. 

Infineon Technologies România este prezentă în România din anul 2005, când a închiriat o suprafață de 2.300 de metri pătrați în parcul de birouri Novo Park, situat în nordul Capitalei. După prelungiri repetate, prin acest contract compania se extinde cu încă 1.550 de metri pătrați, ajungând la 7.500 de metri pătrați și ocupând în totalitate clădirea BC din cadrul Novo Park.

„Infineon Technologies România a investit peste 100 de milioane euro pe piața locală, începând din 2005, anul în care Centrul de Cercetare și Dezvoltare a fost înființat”, a declarat Jihad Haidar, Vice President și Managing Director Infineon Technologies România.

„Infineon România a crescut constant pe parcursul primilor 10 ani și are astăzi o echipă de peste 300 de ingineri care dezvoltă semiconductoare și sisteme inovatoare la nivel mondial. Suntem încrezători în viitorul nostru în România și am găsit în Genesis Development un partener puternic, care ne poate oferi mediul de lucru optim pentru dezvoltare”, a explicat Jihad Haidar.  

Infineon Technologies s-a stabilit în România în luna aprilie a anului 2005, ca subsidiară a companiei Infineon Technologies Austria AG, parte a Infineon Technologies AG group. Centrul de cercetare și dezvoltare Infineon România dezvoltă circuite electrice integrate, senzori pentru aplicații în industria componentelor auto și cea industrială, precum și sisteme de control pentru cipuri și alte produse de securitate.

 „După recordul înregistrat cu Hewlett-Packard care totalizează 18 ani de contract alături de Novo Park, am avut ocazia de a ne autodepăși și de a stabili un nou record de piață, 19 ani de parteneriat cu Infineon Technologies România”, a declarat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Development. „Investim constant în parcurile noastre și suntem întotdeauna flexibili și promți în relația cu clienții noștri, oferind servicii la nivel de excelență”, a adăugat Liviu Tudor.

Novo Park este format din șapte clădiri de birouri, cu o suprafață de aproximativ 75.000 de metri pătrați închiriabili. Complexul de birouri a obținut certificarea BREEAM, cea mai relevantă acreditare la nivel global în ceea ce privește clădirile verzi, cu ratingul Very Good.

Printre chiriașii Novo Park se numără: Hewlett-Packard (HP), Garanti Bank, Ringier, Sodexo, Yokagawa, Luxoft și UniCredit.

Despre Genesis Development

Genesis Development este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 16 ani pe piața locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A. Genesis Development este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii. Investițiile realizate de Genesis Development în România se ridică la 300 de milioane de euro.

Related posts

Intalniri economice Franta-Romania

Transilvania Business

Au început lucrările la UT Hub. Complex academic pe 7 etaje

Nora Dumitrescu

Sonae Sierra câștigă 3 premii europene pentru ParkLake

Ionut Oprea

Arad: 15 hale industriale de peste 100.000 mp. vor fi contruite în județ

redactia

Star Construct, noi ansambluri rezidențiale lansate la TNI

Stefana Muresan

Huf a deschis noul sediu din Timişoara al centrului de cercetare şi dezvoltare şi anunţă extinderea activităţii

Robert Bloancă

Coresi Business Park, certificat BREEAM Very Good

Consiliul Judeţean Alba investeşte 2,5 milioane de euro în Spitalul Judeţean

Employee engagement: before & after hiring

Transilvania Business

CTP acquires Equest Logistic Park, expands CTPark Bucharest by 57,000 m2

Papuc Irina

White Star Real Estate  a preluat Liberty Technology Park de la Fribourg Development

Ligia Voro

Un nou chiriaș pentru AFI Tech Park  

Ionut Oprea

BMW, 100 de ani de istorie, 100 de ani de viitor

MIPIM to ask how smart are smart cities?

Ionut Oprea

A Hungarian development of record value is appearing at MIPIM 2019

Stefana Muresan

Optimizarea ratei de conversie, esentiala în succesul unui business online

Transilvania Business

The woman 2016- succesul la feminin

Parteneriat intre UVT si industriile creative timisorene

RIUF Cluj Napoca, cel mai mare eveniment educational din sud-estul Europei

Promovare în cadrul CBRE România: Andrei Jerca preia funcția de Head of Industrial Services

Ligia Voro

6 milioane de metri pătrați în responsabilitatea unei românce

Ligia Voro

White Star: High quality buildings better withstand a crisis

Ionut Oprea

CEE M&A Awards, Warsaw, March 22nd

Ionut Oprea

BearingPoint, birou in Portugalia

Transilvania Business

Leave a Comment