Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-au pus în vânzare bilete pentru DreamHack Bucharest 2016

PGL anunță că DreamHack Bucharest 2016 se va desfășura în perioada 16-18 septembrie, la Sala Polivalentă din București. Biletele și abonamentele pentru cea de-a șaptea ediție DreamHack în România sunt disponibile pe shop.computergames.ro, la prețuri promoționale până la 1 mai 2016.

 

Turneul DreamHack ZOWIE Open 2016 va aduce la București opt dintre cele mai bune echipe de CS:GO din lume, oferind premii totale de 100.000 de dolari.

 

După succesul din toamna trecută de la Cluj, când s-a desfășurat cel mai popular turneu de CS:GO din lume, iată că DreamHack Open și PGL revin de data aceasta la București, pentru a pune pe scena Sălii Polivalente din Capitală, un spectacol unic de sport electronic.

 

„PGL va oferi și de această dată fanilor calitate și profesionalism în producția de evenimente esports de nivel premium. Gamerii profesioniști, dar și cei amatori vor avea ocazia să concureze în tradiționalele concursuri PGL organizate la DreamHack Bucharest 2016. Mai mult, la ediția din 14-16 septembrie de la Sala Polivalentă, vor avea loc mai multe competiții importante, printre care momentan putem să menționăm turneul de Hearthstone. Toate celelalte urmând a fi anunțate în perioada următoare”, a declarat Silviu Stroie, președintele PGL.

 

De la DreamHack Bucharest 2016 nu vor lipsi cunoscutele zone de activități speciale precum: Streaming Area, PGL Arena, PGL Adventure, Secret Shop sau concursul de Cosplay, pe lângă multe altele.

 

Mai multe detalii privind DreamHack Bucharest 2016, vor fi anunțate în viitorul apropiat pe platformele oficiale de comunicare: http://open.dreamhack.se, http://dreamhack.ro, http://facebook.com/pglesport, http://twitter.com/pglesports, http://twitch.tv/pgl

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CJ BN și Aquabis, parteneriat investițional pentru calitatea serviciilor de apă

Articolul următor

Impozitarea cladirilor in 2016. Taxele locale pentru persoane juridice

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share