Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ingrid Vlasov, speaker la The Woman Cluj-Napoca

Ingrid Vlasov, singurul designer român invitat consecutiv la Săptămâna Modei din Paris va participa în 10 martie la Conferința de Leadership Feminin The Woman, ce va reuni la Cluj-Napoca peste 300 de femei lider din România.

 

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul modei, design-ului și al decorațiunilor interioare, pasiunea sa a fost recunoscută și la nivel internațional, creațiile lui Ingrid Vlasov fiind purtate de celebrități precum Lady Gaga sau Rihanna. Colecțiile sale vestimentare au fost prezentate de-a lungul timpului la Săptămâna Modei din Paris, alături de Chanel, Valentino sau Alexander McQueen.

 

De fiecare dată, designer-ul român folosește participarea la cea mai importantă săptămână a modei ca un prilej de a promova valorile românești tradiționale introducând folclorul românesc ca o sursă de inspirație în colecțiile sale, transformând ia românească într-un produs vedetă pe plan internațional, dar și național.

 

Cum poate pasiunea să se transforme în succes aflăm la The Woman

 

Ingrid Vlasov este unul dintre cei mai apreciați designeri români atât pe plan național, cât și internațional. Atunci când vorbește despre ea, Ingrid Vlasov se caracterizează prin creațiile sale și profesia care o definește: „Oamenii au pasiuni. Unii și le transformă în profesie. Eu îi numesc norocoși. Fac parte dintre ei”.

 

Succesul pentru ceea ce face a apărut rapid, recunoașterea internațională fiind materializată prin apariții în publicații prestigioase precum Vogue, Herald Tribune, L’Officiel Paris, New York Times sau Vanity Fair. În România, Ingrid Vlasov a colaborat de-a lungul anilor cu toate personalitățile din showbizz, câstigând numeroase premii de specialitate atât ca designer, cât și pentru stilul propriu.

 

Tiparul brandului personal în croirea unui business internațional

 

Stilul Ingrid Vlasov se definește ca un concept de lux contemporan, feminitatea și senzualitatea fiind ultraprezente în toate creațiile sale, cu un aer proaspăt de modernitate ce conferă o originalitate sofisticată.

 

Designer-ul român a studiat la Istituto Europeo di Design Roma, iar după finalizarea studiilor, prin muncă și determinare, Ingrid s-a întors în țară pentru a-și lansa în 1995 propriul brand, devenind în foarte scurt timp un nume de referință în moda românească. În plan comercial, produsele Ingrid Vlasov se regăsesc în magazine importante precum Maria Luisa Paris sau Luisa Via Roma. În prezent, cele mai noi proiecte sunt ingridvlasovshop.com – magazin online și ingridvlasovstyle.com – un blog prin care Ingrid împărtășește din experiența sa tuturor celor care vor să-și rafineze stilul.

 

În cadrul Conferinței de Leadership Feminin The Woman, organizat de Libero Events, Ingrid Vlasov va împărtăși din experiența sa publicului prezent. Aflat la V-a ediție, evenimentul reunește în 10 martie femei dornice de a se dezvolta pe plan profesional și personal prin abordarea subiectelor legate de leadership, management, stil de viață sau CSR în cadrul prezentărilor, dezbaterilor și workshop-urilor incluse în agenda evenimentului.

 

Peste 10 speakeri vor participa la cea mai importantă conferință de leadership feminin din Cluj-Napoca precum: Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Mihaela Gînju (Partener&Director Executiv Erudio), Raluca Michailov (Director General BP Publishing Media), Maria Metz (Senior Vice President EBS România), Cristina Săvuică (Country Manager Lugera), Oana Marinescu (Fondatoare&Managing Director OMA Vision), Daniela Budurea (Country Director Western Union Romania și Bulgaria) și Roxana Dobrescu (Senior HR Manager AVON România&Moldova). Înscrierile la eveniment continuă pe site-ul www.thewoman.ro.

 

Evenimentul este susținut de: 

Sponsor: AVON

Parteneri: Meron, RMB, Mercedez-Benz, Paravion, Mediatic, Sabion, Ciao Bella, Marty Restaurants, Centrul Ortodontic Cluj, Vania Szasz, Impress, Liberty Technology Park, Centrul Medical Sanconfind, Chic Ville, EuroGSM, Lorelai, MAC, Tokyo Japanese Restaurant.

 

Eveniment organizat de Libero Events.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

HR Business Strategist 2016

Articolul următor

LOT va conecta Cluj-Napoca cu Polonia și întreaga lume

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Startup Europe Week Brașov 2024

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share