Importate Infrastructura

LOT va conecta Cluj-Napoca cu Polonia și întreaga lume

Începând cu 30 martie LOT Polish Airlines va începe operarea serviciilor sale directe între Cluj-Napoca și Varșovia. Transportatorul aerian polonez va oferi cele mai bune legături aeriene nu numai către Polonia, dar, de asemenea, prin intermediul zborului Cluj-Napoca – Varșovia, și către zeci de destinații din Europa și America de Nord.

De la sfârşitul lunii martie, compania aeriană LOT va opera nu mai puţin de 4 zboruri pe săptămână. În complementaritate cu programul de zbor convenabil, această ofertă va facilita accesul pasagerilor care călătoresc din Cluj-Napoca la rețeaua mondială de rute, inclusiv la toate destinațiile importante din Europa, precum și destinații din America de Nord.

“LOT are cel mai mare potențial de a deveni transportatorul principal pe drumul spre Toronto, New York sau Chicago pentru mii de pasageri care își încep călătoria din Cluj-Napoca. Zborul către Varșovia durează mai puțin de 2 ore, iar timpul total de călătorie spre America de Nord este de numai 14 de ore, incluzând transferul foarte convenabil și scurt la hub-ul nostru, Aeroportul Chopin din Varșovia. Nimeni nu deservește Cluj-Napoca atât de bine! “- declară Adrian Kubicki, Purtător de cuvânt LOT.

În zilele de luni și sâmbăta zborurile către Varșovia vor fi de la 13:50; în zilele de miercuri și vineri de la 17:25. Zborurile de după-amiază oferă pasagerilor accesul la o multitudine de zboruri interne și europene spre exemplu Cracovia, Gdansk, Riga, Amsterdam, Londra , Bruxelles și multe altele.

“Timpul de transfer spre Londra este de numai 35 de minute! Acest lucru nu este ceva ce noi promitem. Acest lucru este ceea ce oferim. Pasagerii care călătoresc din Cluj-Napoca merită o companie aeriană care îi va aduce mai aproape de zeci de destinații din întreaga lume.

În acest moment oportunitățile sunt limitate, iar pasagerii suferă din cauza lipsei de conexiuni convenabile. Cluj-Napoca este a doua noastră destinație din România și LOT este deja prima companie aeriană ca alegere pentru mulți pasageri din această piață importantă”- adaugă Kubicki.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Marius Mînzat a declarat:

“Consiliul Judeţean Cluj apreciază decizia companiei LOT Polish Airlines de a începe operarea de zboruri pe ruta Cluj-Napoca – Varşovia, începând cu 30 martie 2016. Consider că acest zbor va aduce noi opţiuni de călătorie pentru pasagerii Aeroportului Internaţional “Avram Iancu” Cluj şi va oferi o conectivitate sporită judeţului Cluj şi întregii regiuni.”

Pe de altă parte Directorul General al Aeroportului Internaţional “Avram Iancu” Cluj, domnul David Ciceo a precizat:

“Noua rută spre Varşovia va asigura în premieră o legătură aeriană cu capitala Poloniei dar şi accesul pasagerilor noştri la o serie de conexiuni cu oraşe importante din Europa şi America de Nord. Suntem convinşi de faptul că zborurile companiei LOT vor fi primite cu mare interes de către pasagerii din aria noastră de acoperire şi că acestea vor contribui la creşterea traficului de pe aeroport”.

Toate zborurile între Varșovia și Cluj sunt operate de aeronave turbopropulsate moderne Bombardier, avansate din punct de vedere tehnologic.

Aceste aeronave sunt apreciate de către pasageri pentru cabina spațioasă, pentru faptul că nu există niciun scaun în mijloc și pentru că oferă o cabină silenţioasă. LOT este singura companie aeriană care oferă mai mult de trei clase de servicii adaptate la nevoile și așteptările diferitelor grupuri de pasageri care circulă pe distanțe scurte, pe zboruri europene.

LOT Business Class înseamnă toate prioritățile la aeroport, accesul la business lounge, servicii personalizate, mese gastronomice și băuturi servite pe veselă din porțelan și locul de lângă pasager blocat pentru confortul dumneavoastră.

LOT Premium Economy Class vă oferă check-in și îmbarcare prioritară, meniu îmbogățit, băuturi și un loc în partea din față a cabinei.

LOT Economy Class vă oferă un loc rezervat, băuturi răcoritoare și o gamă largă de produse alimentare proaspete pentru cumpărare.

Toate zborurile pe distanțe lungi sunt operate cu una dintre cele mai renumite și moderne aeronave Boeing 787 Dreamliner.

Cluj-Napoca este una dintre primele destinații deschise de LOT după încheiere oficială cu succes a procesului de restructurare. Cluj-Napoca, precum și întreaga regiune, Transilvania, este o destinație foarte importantă, atât pentru afaceri, cât și pasagerii care merg în vacanţă.

Împreună cu lansarea zborului din Cluj-Napoca, LOT a mai lansat și o serie de alte rute interesante, cum ar fi Luxemburg, Ljubljana, Atena, Beirut, Nice şi multe altele.

Biletele sunt deja disponibile pe lot.com, prin intermediul aplicației mobile, Centrul de Contact LOT şi prin alte canale de vânzare.

Related posts

PeliFilip, „Firma de avocatura a anului” – CIJ

Transilvania Business

World Credit Congress & Exhibition, ediția a V-a

Transilvania Business

Leul, minim istoric în raport cu euro. Ministrul de Finanţe spune că situaţia bugetului este mai gravă decât cele mai pesimiste aşteptări

Papuc Irina

Supervizorul rețelei de apă Cluj-Sălaj va câștiga 5,5 milioane €

Nora Dumitrescu

Aduro SRL face proiectele tehnice ale centurilor din Zona Metropolitană a Oradei

Traian Dan

Business to more Business

Drumul Nordului, în ritm de criză. “Mobilizarea nu este mulțumitoare”

Nora Dumitrescu

Implenia va lucra la Drumul Nordului până în 15 decembrie

Nora Dumitrescu

Cities of Tomorrow

Transilvania Business

Fonduri europene pentru creșterea accesibilității în Zona Metropolitană Oradea

Traian Dan

Investiții feroviare de peste 700 milioane euro între Simeria și Arad

redactia

Podul Centenarului, unic în România, inaugurat la Oradea. Investiție de 3,3 mil. euro, cu finanțare europeană

redactia

BearingPoint a castigat Central Banking Award 2016 la categoria „Furnizorul de Tehnologie al Anului”

Transilvania Business

Ioan Oleleu: Produsele alimentare românești, mai bune decât cele din alte zone

Operational HR 2016

Transilvania Business

Ungurii au mai finalizat 30 de kilometri din Autostrada M4 spre România

Traian Dan

Planurile Wizz Air pentru Cluj în 2017

Stefana Muresan

Zalăul va avea un parc de agrement de 6 milioane de lei

Nora Dumitrescu

Air traffic grows strongly despite the diversified challenges

Transilvania Business

Aeroportul Timişoara, primul din România cu tur virtual în Google Maps

redactia

Obiectiv 60 – Cosmetic Plant

Transilvania Business

Strabag, câștigătoare pentru realizarea lotului de autostradă Târgu Mureș-Ungheni, în valoare de 192 milioane lei

Stefana Muresan

Wizz Air a inaugurat baza de la Sibiu

Transilvania Business

CFR deschide 14 şantiere pentru lucrări de modernizare a podurilor şi podeţelor, inclusiv în Sibiu. Executant – Arcada Company

Stefana Muresan

Leave a Comment