Eveniment Importate

Au început înscrierile la Meat & Milk 2016!

Agentia infoGROUP, editor al publicatiilor Fabrica de Carne, Fabrica de Lapte, infoFERMA si infoALIMENT Magazin va invita sa participati in zilele de 12 si 13 mai, la Poiana Brasov, la cea de-a V-a editie a Expo-Conferintei Meat & Milk, cea mai importanta manifestare din Europa Centrala si de Est, dedicata sectoarelor de carne si lapte.

Sub genericul „SUBFINANTARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI- Ziduri în calea unui business de succes, intr-o economie aflata in dezechilibru”, fermierii, procesatorii si specialistii din domeniile adiacente vor dezbate problematica la zi ale sectoarelor de carne si lapte, din Romania, puse in context national si international, vor afla ultimele noutati tehnologice, stiintifice, de sanatate animala si siguranta a alimentului, ultimele tendinte de piata, vor intra in dialog direct cu reprezentantii autoritatilor, cu presedintii principalelor asociatii profesionale, cu parlamentari europeni si invitati din strainatate.

Editia din acest an va cuprinde urmatoarele Sectiuni:

Sedinte generale: Vor sustine comunicari invitati oficiali din MADR, APIA, ANSVSA, ANPC, Parlamentul European. Speakeri ai companiilor vor prezenta ultimele produse si servicii.

Workshop-uri specializate: In ziua de 12 mai, vor avea loc workshop-urile: Carne-Procesatori, Lapte-Procesatori, Ferma. Vor fi prezentate echipamente si tehnologii destinate procesatorilor si fermierilor, nutritie animala, solutii de finantare, sanatate animala, siguranta alimentara, sustenabilitate etc. La finalul fiecarui workshop va fi organizata cate o dezbatere pe teme stringente.

Masa rotunda: In ziua de 13 mai va fi organizata o Masa rotunda. Personalitati de prim rang vor dezbate teme de maxima importanta, intrand in dialog cu asistenta. Masa rotunda va fi televizata in direct de postul Agro TV.

B2B-Expo va fi organizata într-un spatiu de maxima vizibilitate. Vor fi amenajate 20 de standuri, propice dialogului B2B, prezentarii detaliate ale ofertelor companiilor expozante, precum si degustarii produselor premium din carne si lapte.

infoTRIP: Programul infoTRIP va oferi oportunitatea efectuarii de vizite de documentare in ferme, unitati sau a unui furnizor de produse si servicii adiacente, pentru a afla pe viu modul de dezvoltare a unei afaceri. Programul infoTRIP se va desfasura in ziua de 13 mai.

Networking: Timp de doua zile, networking-ul va fi unul dintre programele forte ale evenimentului, facilitand realizarea de noi legaturi de afaceri, schimbul de informatii, identificarea de oportunitati de dezvoltare a propriului business. Pentru facilitarea dialogului, va fi amenajat un spațiu special, destinat discutiilor separate, elaborarea de strategii bilaterale, actiunilor comerciale comune si dialogului confidential.

Noutati:
 
Liber la cuvant: Sesiune de dialog liber intre participanti si reprezentanti ai MADR, ANSVSA, APIA, ANPC, Ministerului de Interne, institutii nationale si europene. In cadrul sesiunii care va avea loc in dupa-amiaza zilei de 12 mai, invitatii oficiali vor raspunde intrebarilor puse direct de participanti, fara nicio alta prezentare introductiva. Momentul a fost gandit tocmai pentru a oferi participantilor o oportunitate in plus pentru dialog, pentru a pune intrebari si pentru a primi raspunsuri detaliate, la obiect, pe problemele de maxim interes pe care le au de eliminat, in dezvoltarea pri=oriilor afaceri.

Gala Premiilor Meat & Milk: Cina din seara de 13 mai va găzdui Gala Premiilor Meat & Milk, care va fi televizata în direct de postul Agro TV. In acest fel, Agentia infoGROUP ofera un motiv in plus pentru a ramane la eveniment pe toata durata lui. Mai mult decat atat, cum, Expo-Conferinta se va desfasura in zilele de joi si vineri, toti aceia care doresc isi pot prelungi in mod personal sederea la Poiana Brasov.

Pentru a afla detalii despre modalitatile de inscriere si pentru a fi la curent cu ultimele noutati despre organizarea manifestarii, program, speakeri, lista participantilor etc., va invitam sa accesati constant site-urile meat-milk.ro, fabricadecarne.ro, fabricadelapte.ro, infoferma.ro si infoaliment.ro, sau puteti suna la tel: 021.223.25.21.

Meat & Milk 2016- 5 editii, 5 ani de experienta, 1000 de motive pentru a participa!

Related posts

TEDxBaiaMare revine în noiembrie cu o nouă ediție – „Building Bridges”

A. I.

Marea Unire a Vinurilor

Stefana Muresan

Cele mai profitabile fabrici de mobilă din Mureş

Stefana Muresan

NRCC Summer Cocktail in Bucharest, 11 July 2018

Stefana Muresan

Din tainele HR-ului – HR Summit Cluj Napoca

Transilvania Business

Energia verde și industria alimentară subiectele forumului de afaceri româno-maghiar

A. I.

Bistriţeanca Tina Olari premiată la “Dedales de oro”

Transilvania Business

11even Experiences Oradea va avea loc online, pe toată durata lunii decembrie

Traian Dan

UVT și Microsoft invită studenții timișoreni la o experiență unică de învățare: Microsoft Academy 2018

Stefana Muresan

Brașov: Gala “Premiile Excelenței în Afaceri 2019”

Stefana Muresan

”Orașul durabil 2019” – Un eveniment în cadrul Sezonului România – Franța

Stefana Muresan

Reducerea sancțiunilor pentru fermierii care greșesc

Transilvania Business

Subvenția pentru motorină – trimestrul IV 2015

Transilvania Business

De 1 iunie elevii din 19 județe organizează evenimente pentru comunitate

Stefana Muresan

Oferta SCDA Turda de soia nemodificată genetic

Transilvania Business

Adopta o mama!

Stefana Muresan

Transylvania Awards 2018. Împreună transformăm Transilvania

Ligia Voro

Energynomics organizează a șaptea ediție Spring Cocktail 2020

Papuc Irina

Programul de cursuri AMCOR “Consulting – Tools, Skills & Ethics”

Stefana Muresan

Festival du Chocolat – pilon de referință pentru industria ciocolateriei

Ambasadorul SUA – Adrian Zuckerman s-a întâlnit cu Florin Birta – primarul Oradiei

Traian Dan

Bucharest Tech Week – top soluții tech inovatoare pe care le poți testa la festivalul tehnologiei

Stefana Muresan

Cesiro SA Sighişoara ţinteşte o creştere a afacerii cu 10%

Transilvania Business

UVT, parte al celui mai mare proiect de colaborare internațională din istoria științei

Leave a Comment