Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Business to more Business

Doingbusiness.ro demarează în data de 10 martie 2016 seria de conferințe naționale numită Business to more Business. Noua serie de evenimente din 2016 urmează proiectului național IMM Restart, derulat cu succes în anul 2015 și consemnează al șaselea an consecutiv de evenimente la nivel național dedicate managementului companiilor și instrumentelor pentru dezvoltarea afacerilor.

Această nouă serie de conferințe organizate de Doingbusiness.ro ce debutează la Brașov în 10 martie 2016 va fi urmată de evenimente la Iași (23 martie), Arad (7 aprilie), Pitești (14 aprilie), Sibiu (26 mai), Constanța (16 iunie), Cluj Napoca și Galați (octombrie), Ploiești și Oradea (noiembrie) și București.

,,Business to more Business reprezintă pasul următor și continuarea naturală a seriei de evenimente de succes organizate de către noi, la nivel național, și ne propunem ca în 2016 să aducem în fața comunităților de afaceri locale tot ceea ce va conta din punct de vedere economic’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

La ediția pilot a evenimentului Business to more Business organizată în noiembrie 2015 la București au participat 300 de oameni de afaceri, dintre care 70% directori generali și manageri de top care au reprezentat mai mult de 30 de industrii.

,,Suntem impresionați atât de reacțiile pozitive pe care le-am înregistrat în 2015 prin seria de evenimente IMM Restart cât și de participarea și interesul extraordinar pentru ediția pilot a Business to more Business, organizată în 2015 la București. De aceea la solicitarea mediului de afaceri, am decis să extindem, cu entuziasm și expertiză, acest eveniment pilot și să îl transformăm într-o Conferință Națională, pe care o dedicăm mediului de afaceri’’, a mai spus Dumitru Ion.

În 2016 Doingbusiness.ro va pune la dispoziția mediului de afaceri local și național prin seria de evenimente Business to more Business, instrumente valoroase, care, folosite eficient, pot limita volatilitatea dezvoltării economice a companiilor beneficiare. Cele trei arii în care evenimentele Business to more Business le vor oferi participanților detalii și soluții includ:
•    Managementul financiar, managementul resurselor și managementul riscului;
•    Managementul transformării digitale și a comunicării pornind de la schimbările tehnologice disruptive;
•    Dezvoltarea personală și a aptitudinilor manageriale, ca factor determinant pentru dezvoltarea companiilor.

La edițiile din 2015 ale conferințelor IMM Restart au participat direct peste 1.350 de oameni de afaceri, antreprenori locali și manageri din companii multinaționale, în cele 8 orașe în care s-au desfășurat evenimentele. Peste 35 de executivi de top și experți de renume s-au adresat acestei audiențe. În comunicarea pre- și post-eveniment au fost incluse peste 18.000 de companii și mai mult de 33.000 de factori de decizie au beneficiat de rezultatele conferințelor derulate la nivel național.

În premieră, în anul 2015, Doingbusiness.ro a realizat barometre locale ale mediului de afaceri, folosind expertiza și metodologia EY Romania, ceea ce a permis comunităților de business locale să aibă acces direct și imediat la perspectivele și prognozele de creștere ale economiei, inclusiv evoluții sectoriale. Aceste barometre vor fi realizate și în cadrul evenimentelor Business to more Business din anul 2016.

De asemenea, în luna decembrie 2015, Doingbusiness.ro a făcut o cercetare pentru a determina ce își doresc oamenii de afaceri de la un eveniment de business de succes în 2016. Pe primele 3 locuri se regăsesc următoarele teme: managementul strategic al afacerii (62%), oportunități/provocări din mediul de afaceri local și național (57%), și motivarea și eficientizarea echipelor (54%), urmate de analiza performanței companiei și managementul predictiv (51%). Cei 180 de oameni de afaceri care au răspuns chestionarului includ 52% executivi de top și antreprenori, 34% dintre companii având cifra de afaceri între 10 și 100 milioane de euro.

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile din economia națională precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania în variante print și online.

Serviciile noastre includ: servicii de agenție de evenimente, servicii de comunicare și direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

A fi sau a nu fi în afara fabricii de literatură cu Mircea Cărtărescu şi Solenoid

Articolul următor

Au început înscrierile la Meat & Milk 2016!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share