Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CCIR lanseaza InfoBulletin numarul 73

Camera de Comert si Industrie a Romaniei are placerea sa va informeze ca, in luna martie 2016, va aparea InfoBulletin numarul 73, lucrare cu aparitie lunara, de mediatizare a ofertei de afaceri romanesti pe piata externa.

InfoBulletin se transmite camerelor de comert si industrie, organizatiilor si asociatiilor profesionale din strainatate (din peste 100 de tari), cu care CCIR a incheiat acorduri de colaborare (peste 300 de organizatii din toata lumea), ambasadelor Romaniei in strainatate si ambasadelor acreditate la Bucuresti.

Un numar de peste 600 de institutii si organizatii de promovare si sustinere a comertului international primesc buletinul, care este postat si pe site-ul web al CCIR, la adresa: http://www.snia.ro/ContentPages/InfoBulletin.aspx.

Inscrierea unei companii romanesti se face prin completarea unui formular (iB_Business Partner Search Profile.rtf).
Puteti atasa o prezentare/ reclama sub forma unui fisier tip pdf (text si imagini) de maxim 10 MB.

Tariful pentru publicarea profilului companiei Dvs. in InfoBulletin este de 200 lei + TVA/ aparitie. Suma se achita la casieria CCIR (Blvd. Octavian Goga nr.2, sector 3, Bucuresti) sau prin transfer bancar in contul CCIR nr. RO31 RZBR 0000 0600 0240 7957 deschis la Raiffeisen Bank SA SMB, cu mentiunea: InfoBulletin. Codul fiscal (CUI) al CCIR este: RO2842250.

Se acorda discounturi de 10%, 20% sau 30% pentru cei care doresc ca oferta sa apara in 3, 6, respectiv 12 numere ale InfoBulletin.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Traffic report for 2015

Articolul următor

Planuri de vis la Târgul de vacanţe

Citește și:
Citeste mai mult

ROMANIAN WORKPLACE MANAGEMENT FORUM ROWMF 2022

Pe măsură ce companiile au făcut tranziția către munca hibridă, problemele legate de productivitate, preferințele de locație, cultură,…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share