Importate Real Estate

SG EBS, o noua extindere in West Gate

Parcul de afaceri West Gate semnează un contract de extindere și prelungire cu Société Générale până în 2021. Compania franceză și-a extins birourile la 7.600 mp.

Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, deținut de Genesis Development, semnează cea de-a patra extindere a companiei Société Générale European Busines Services în clădirea H2. În prezent, SG EBS – deținut de grupul bancar multinațional de origine franceză Société Générale – utilizează 7.600 mp de birouri în West Gate, contractul fiind valabil până în 2021.

Este cea de-a patra extindere și consolidare consecutivă din portofoliul Genesis Development, după extinderile și prelungirile Hewlett Packard, Yokogawa și Infineon din Novo Park, care totalizează aproximativ 35.000 mp de birouri. Genesis Development deține parcurile West Gate și Novo Park, având astfel în portofoliu 150.000 mp de birouri clasa A certificate BREEAM Very Good.

Société Générale European Business Services a fost înființată în 2011 și este un centru de servicii pentru grupul Société Générale. Compania oferă servicii profesionale de înaltă calitate, în diverse domenii de activitate pentru entităţile grupului din întreaga lume: finanţe/contabilitate, achiziţii, resurse umane și IT.  

 „Am fost inspirați atunci când am ales West Gate, în 2012. Între timp ne-am extins activitatea și operațiunile și am decis să rămânem aici, pentru că am găsit flexibilitate și soluții pentru fiecare etapă de dezvoltare a companiei noastre”, a declarat Phillipe Garcet, CEO al SG EBS.

SG EBS deservește în prezent peste 20 de ţări, în mare parte din Europa, pentru toate liniile de afaceri majore ale Grupului Société Générale. Prin optimizarea proceselor de deservire a clienților şi managementul proceselor de afaceri, SG EBS urmărește să devină un centru regional de excelență pentru Grupul Société Générale.
De la înființare, SG EBS a înregistrat o creștere rapidă, astfel încât la finalul anului 2015 a înregistrat un număr de 630 de angajați, având ca obiectiv să ajungă la 1.000 de angajați până în 2017.

„Din informațiile noastre, în 2016 se vor livra în piață peste 400.000 mp de birouri noi. În atare context ne onorează faptul că avem chiriași care consolidează și semnează contracte pe perioade record în parcurile Genesis Development. Este o dovadă a capacității noastre de a deservi clienții pe măsura așteptărilor lor, dar și o confirmare a faptului că România oferă contextul necesar pentru ca investitorii străini să își extindă activitatea”, a explicat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Development.

Noul contract cu Société Générale European Business Services a intrat în vigoare la începutul anului 2016.

Printre companiile care au sediul în West Gate se numără și Dacia Renault, Siemens, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health și Medicover.

West Gate, amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei, este compus din cinci clădiri de birouri, cu o suprafață totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați.

Despre Genesis Development

Genesis Development este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A. Genesis Development este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii. Investițiile realizate de Genesis Development în România se ridică la 300 de milioane de euro.

Related posts

”Prima casă” 2017, plafon total de garantare de 2,67 miliarde de lei

Stefana Muresan

Investiție de 1,1 mil. euro într-un club de fitness pe 2.100 metri pătrați în Vox Technology Park

Ligia Voro

Portland, un nou premiu

Reguli de acordare a sprijinului cuplat

Transilvania Business

Kromatic, singura spalatorie inteligenta din Romania

Cushman & Wakefield & Skanska Property Poland celebrating the largest office lease in 2017

Ionut Oprea

Approd, portalul care te ajută să-ţi faci firmă de acasă

Târgul Agro – piaţa virtuală pentru hrană românească bună şi ieftină

Transilvania Business

Prime Kapital va construi un centru comercial pe terenul fostei fabrici Armătura Zalău

redactia

Expert Guest – Ian Worboys: what next for logistics

Ionut Oprea

Wetterbest, in care Teraplast detine 60%, tinteste exporturi de 1 mil. euro

Stefana Muresan

Abonamente digitale la spatii de lucru, oriunde?

Ionut Oprea

Tendințe care marchează domeniul de facilities management

Stefana Muresan

Inaugurare sală de kinetoterapie la Institutul Clinic Fundeni

Creștere a cererii în sectorul logistic: Portofoliul P3 Logistic Parks a crescut cu 48% – portofoliul pe piața din Germania s-a triplat

redactia

Cluj Business Campus: pregătiri pentru întoarcerea companiilor la birou

redactia

Bucharest- skyline transformation 2025 | Globalworth, nurturing the biggest business community in Romania

Ionut Oprea

Romgaz inaugurează o nouă investiție

Hilton Garden Inn Bucharest Airport a fost livrat cu succes de Optim PM

Stefana Muresan

Primul zbor LOT de la Cluj-Napoca!

Literatura şi marea pe viu cu Radu Niciporuc

Legendarul Brian Tracy revine in Romania

Transilvania Business

CeBIT Future Match 2016

Transilvania Business

Vastint Romania celebrated the opening of Timpuri Noi Square

Ionut Oprea

Leave a Comment