Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Valeriu Toma, head of property – CTP

Investitorul și dezvoltatorul internațional CTP, liderul pieței spațiilor industriale și de logistică, anunță cooptarea în cadrul echipei din România a lui Valeriu Toma, ca Head of Property Management, responsabil cu dezvoltarea rețelei CTPark. Valeriu Toma are o experiență de peste 8 ani în domeniul gestionării proiectelor imobiliare.

Ca urmare a dezvoltării rapide a rețelei CTPark pe piața românească, CTP anunță cooptarea lui Valeriu Toma în funcția de Head of Property Management. Valeriu va fi responsabil de gestionarea rețelei CTpark în România, modernizarea proiectelor achiziționate la standardele CTP, implementarea tehnologiilor verzi și ameliorarea aspectului proiectelor deținute de către CTP (landscaping).  Valeriu Toma este un specialist cu o mare experiență în domeniul administrării proprietăților industriale în România. Cariera sa este legată de activitatea în cadrul companiei Immofinanz, în cadrul căreia a lucrat peste 8 ani. În momentul plecării sale, Valeriu superviza 51 de proiecte în 18 orașe.

“Echipa CTP se lărgește rapid pe măsură ce planurile noastre de extindere se concretizează. Suntem bucuroși că Valeriu Toma se alătură echipei CTP. Valeriu aduce experiența sa vastă în domeniul managementului proprietăților industriale și logistice din România și ne va ajuta să oferim clienților noștri proiectele pe care ei și le doresc. Valeriu va aduce toate clădirile achiziționate de noi la standardele înalte al CTP și va implementa tehnologiile și standardele cele mai moderne în domeniu, spre beneficiul clienților noștri”, a declarat Remon Vos, director general CTP.

„Am acceptat cu entuziasm provocarea de a mă alătura echipei CTP. Împreună vom dezvolta cea mai importantă rețea de proprietăți industriale de clasă A din România: CTPark. Anul aceasta piața industrială din România va crește semnificativ, iar CTP este gata să ofere soluții flexibile, personalizate și de calitate clienților săi”, a declarat Valeriu Toma, Head of Proprety Management, CTP Romania.

Pe plan european, portofoliul CTP de proprietăți industriale de clasă A are o suprafață închiriabilă de peste 3,2 milioane m² iar angajamentul la zi al CTP este să crească această suprafață la 5 milioane m² până la sfârșitul anului  2018.

Despre CTP

CTP este un dezvoltator și manager internațional full-service de proiecte comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate. Clienții CTP sunt companii locale și internaționale de primă mărime care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 3,2 milioane de metri pătrați de spații de categorie A în peste 50 de locații.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transgaz prezintă rezultatele financiare preliminate

Articolul următor

Controale intesificate privind preturile de transfer: firmele care inregistreaza pierderi au risc fiscal ridicat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share