Importate Real Estate

Valeriu Toma, head of property – CTP

Investitorul și dezvoltatorul internațional CTP, liderul pieței spațiilor industriale și de logistică, anunță cooptarea în cadrul echipei din România a lui Valeriu Toma, ca Head of Property Management, responsabil cu dezvoltarea rețelei CTPark. Valeriu Toma are o experiență de peste 8 ani în domeniul gestionării proiectelor imobiliare.

Ca urmare a dezvoltării rapide a rețelei CTPark pe piața românească, CTP anunță cooptarea lui Valeriu Toma în funcția de Head of Property Management. Valeriu va fi responsabil de gestionarea rețelei CTpark în România, modernizarea proiectelor achiziționate la standardele CTP, implementarea tehnologiilor verzi și ameliorarea aspectului proiectelor deținute de către CTP (landscaping).  Valeriu Toma este un specialist cu o mare experiență în domeniul administrării proprietăților industriale în România. Cariera sa este legată de activitatea în cadrul companiei Immofinanz, în cadrul căreia a lucrat peste 8 ani. În momentul plecării sale, Valeriu superviza 51 de proiecte în 18 orașe.

“Echipa CTP se lărgește rapid pe măsură ce planurile noastre de extindere se concretizează. Suntem bucuroși că Valeriu Toma se alătură echipei CTP. Valeriu aduce experiența sa vastă în domeniul managementului proprietăților industriale și logistice din România și ne va ajuta să oferim clienților noștri proiectele pe care ei și le doresc. Valeriu va aduce toate clădirile achiziționate de noi la standardele înalte al CTP și va implementa tehnologiile și standardele cele mai moderne în domeniu, spre beneficiul clienților noștri”, a declarat Remon Vos, director general CTP.

„Am acceptat cu entuziasm provocarea de a mă alătura echipei CTP. Împreună vom dezvolta cea mai importantă rețea de proprietăți industriale de clasă A din România: CTPark. Anul aceasta piața industrială din România va crește semnificativ, iar CTP este gata să ofere soluții flexibile, personalizate și de calitate clienților săi”, a declarat Valeriu Toma, Head of Proprety Management, CTP Romania.

Pe plan european, portofoliul CTP de proprietăți industriale de clasă A are o suprafață închiriabilă de peste 3,2 milioane m² iar angajamentul la zi al CTP este să crească această suprafață la 5 milioane m² până la sfârșitul anului  2018.

Despre CTP

CTP este un dezvoltator și manager internațional full-service de proiecte comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate. Clienții CTP sunt companii locale și internaționale de primă mărime care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 3,2 milioane de metri pătrați de spații de categorie A în peste 50 de locații.

Related posts

Compania Naţională de Investiţii dă un milion de lei pentru întocmirea studiilor aferente noii săli polivalente a Timişoarei

Robert Bloancă

TAROM introduce ruta directa Iasi-Madrid

CORESI AVANTGARDEN – proiect de regenerare urbană în Brașov

Nicolae Pop

CTPark Bucharest expands by another 95,000 m2 with the largest acquisition on the Romanian logistics market in 2020

Ionut Oprea

Când depășești așteptările clienților. Fomco Imobiliare – Green Residence.

Florin Marcel

Schimbare în managementul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva

redactia

CTP a livrat o nouă hală în CTPark Cluj II

redactia

NTT Data Romania a închiriat 2.800 mp în Openville Timișoara

Nicolae Pop

CTP investește în facilitățile și infrastructura din CTPark Bucharest West

Stefana Muresan

Terenurile de construcție din Cluj au crescut de la 11 la 20%

Nora Dumitrescu

HIRSCH Porozell, 45 de ani de experiență internațională în producerea polistirenului expandat

Ligia Voro

15 milioane de euro pentru RNDR

Transilvania Business

Clustere. Strategia Dunării. Bioeconomie

Transilvania Business

Ariston Thermo Romania: Mai putin de 10% dintre romani fac revizia tehnica anuala a centralelor termice

Papuc Irina

CSi aduce în România soluții pentru proiectare în construcții

A. I.

Incepe Transylvania Horse Show, a sasea editie

Emilia Bocan, Senior Leasing & Development Manager al P3

Ionut Oprea

MUREȘ: Citadela Residence. Fortăreața din mijlocul cetății. Un concept distinct

Ligia Voro

Studiu EnergyPal: 26% dintre companii au un sistem de smart metering pe echipamentele principale, față de 14% anul trecut

Stefana Muresan

ManpowerGroup, relocare în The Light One, asistată de Crosspoint Real Estate

Ionut Oprea

SPACES deschide primele centre la București

Ligia Voro

Județul Brașov în top 3 după numărul de vânzări de imobile. Alba și Sălaj – cele mai puține

Ligia Voro

Gală destinată femeilor din agricultură – PRIA Women in Agriculture

Pentru antreprenori, o soluție financiară de la Safety Broker

Ligia Voro

Leave a Comment