Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

De 13 ani Vinvest in Timisoara – Capitala Vinului

Povestea de iubire dintre Timișoara și VINVEST continua. Salonul Internațional de Vinuri își va deschide pentru a 13-a oara porțile la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultura Timiș în perioada 22-24 aprilie 2016 cu o saptamâna înaintea Sarbatorilor Pascale ortodoxe.

 

Evenimentul atrage în fiecare an peste 300 specialiști din domeniul vitivinicol: producatori și distribuitori de vin, utilaje de vinificație, accesorii de vin și material săditor, oenologi, somelieri și experți degustători, edituri dedicate literaturii de specialitate.

 

Pe lânga producatorii de vin, în acest an ne dorim să revină la Timișoara în numar cât mai mare producatorii și distribuitorii de utilaje și viță de vie. Cramele românești au accesat fondurile europene, au retehnologizat tot ceea ce înseamna vinificație, au obținut premii la concursuri naționale și internaționale, iar eforturile producătorilor de vin merită să fie cunoscute și recunoscute. În continuare se află în derulare Programul National de Sprijin al României în sectorul vitivinicol 2014-2018.

 

Tot în acest an va avea loc și cea de-a 11-a ediție a Concursului Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice VINVEST, în perioada 20-21 aprilie 2016. Organizat în parteneriat cu Asociația Degustatorilor Autorizați din România – singura autoritate îndreptățită să jurizeze concursuri naționale în domeniu.

 

Pasionații de turism viticol vor avea posibilitatea să descopere oferta oenoturistica a cramelor: centre de degustare a vinului, meniuri sofisticate și spații de cazare, toate într-un peisaj de o frumusețe desavârșită.

 

“Timișoara poate fi numita pe drept cuvânt Capitala Vinului: argumentul forte sunt cei 12 ani în care am organizat cu perseverență VINVEST-ul. Acest lucru se datorează în întregime specialiștilor din domeniu și jurnaliștilor care au susținut evenimentul, precum și numărului mare de vizitatori care au achiziționat cu entuziasm produsele expozanților.

 

Noi, în calitate de organizatori, declarăm deschisă sărbătoarea dedicata orașului care ne găzduiește și vă invităm la Timișoara cu ocazia Salonului Internațional de Vinuri” (Lucia Pîrvu, expert degustator).

 

Din fericire, acest eveniment se adresează tuturor iubitorilor de vin, iar vizitatorii vor beneficia de premii consistente, cu o singura condiție, valabilă la fiecare ediție: cumperi bilet la VINVEST și câștigi 3 weekend-uri de vis la următoarele hoteluri și pensiuni:

 

• Weekend, pentru 2 persoane, la Hotelul Valea cu Pești, Transfăgărașan, 4 stele, demipensiune, acces la Spa.

 

• Weekend, pentru 2 persoane, la Hotelul Roman Plaza, localitatea Roman, 4 stele, demipensiune, acces la Spa și cină la Hanul Ancuței.

 

• Weekend, pentru 2 persone, la Pensiunea Prestige, localitatea Moeciu, 4 stele, mic dejun.

 

În plus:

 

12 sticle de vin – tombola jurnalistului

6 sticle de vin- tombola vizitatorului cu invitație

 

www.facebook.com/salonul.vinvest www.vinvest.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

APIA te aşteaptă!

Articolul următor

Workshop Elevator pitch

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share