Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Quality Academy – Beneficii si Repere

Quality Academy va avea loc în Arad și va cuprinde doua sesiuni a cate doua workshopuri fiecare. Prima sesiune va avea loc pe 18 Martie, iar cea de-a doua pe 25 Martie. Workshop-urile din cadrul celor doua sesiuni vor fi susținute de Lectori diferiți, persoane de prestigiu din industrie, iar subiectele vor fi alese ținând cont de cerințele și nevoile de instruire identificate în departamentele de calitate. Evenimentul este unul care se adreseaza inginerilor de calitate din industria automotive și estimăm un număr de 80 de participanți.

 

Pentru această ediție vor fi invitate companiile de profil din județele din partea de Vest a Românie și se va desfășura la Hotel Continental Forum din Arad.

 

Quality Academy este un eveniment cu traditie în Europa, iar în țara noastră este promovat și organizat de către Exact Systems România, în parteneriat cu TÜV Austria România.

 

Exact Systems este o companie care s-a implicat întotdeauna activ în industrie și care își dorește sa fie mai mult decât un furnizor de servicii pentru sectorul automotive. TÜV Austria România este membru al TÜV Austria Group – organism de renume internațional care furnizeaza servicii de certificare și inspecție, precum și formare profesională.

 

Quality Academy – Speakeri

 

Dan Tulvan – are 16 ani de experiență în domeniul Managementului Calității; este absolvent al Facultății de Mecanică din cadrul Universității Politehnica Timișoara. Și-a început cariera profesionala în 1995 ca șef al Departamentului de Cercetare-Dezvoltare în cadrul Optica Timișoara

 

În 1999 a deținut funcția de Inginer Calitate Senior în cadrul Solectron Timișoara, urmând ca în 2002 sa dețină funcțiile de Director Calitate și Director Producție în cadrul BOS Automotive Products Romania SCS. Din 2007 pâna în 2010 a fost Director General al Hirschmann Romania SRL, responsabil cu dezvoltarea și implementarea Sistemului de Productie Hirschmann (HPS). Este fostul Director General al Takata Petri Romania, și în cadrul evenimentului va aborda temele: Strategia 0 Defecte și FMEA: recomandari pentru evaluarea RPN.

 

Lukasz Lagodzinski – este Manager de Calitate în cadrul Exact Systems, un important furnizor de soluții de control al calității, ca de exemplu: selecție, retușare și sortare de piese, componente și produse finite pentru industria de automobile din Polonia și Europa Centrala. Este absolvent al Universității de Tehnologie (Inginerie Mecanică) din Czestochowa. A lucrat mult timp în departamentele de calitate pentru industria auto în corporații cum ar fi Sila Polonia și TRW Polonia. Lukasz este membru al VDA QMC (Quality Management Center), auditor autorizat de VDA 6,3 și 6 Sigma activ centura verde. El este, de asemenea, co-fondator, manager de proiect și trainer la Exact Systems Quality Academy Polonia. Tema dezbatuta de el va fi: Problem solving according to G8D – (training susținut în limba engleza).

 

Flaviu Constantin – a avut primul contact cu industria producatoare în cadrul Bosch Rexroth Blaj, apoi a continuat ca inginer în domeniul asigurării calității în cadrul SC Flaro Prod SA Sibiu. Din 2011 este Manager de Calitate al Flaro Prod cu atribuții pe partea de sistem de Management al Calității. Primul obiectiv de management stabilit a fost acela de a obține certificarea ISO TS16949, Flaro obținându-l în octombrie 2011. În prezent este implicat în coordonarea departamentului de asigurare a calității susținând imbunătățirea proceselor de dezvoltare ale companiei în totalitatea lor. Este auditor ISO 9001,ISO TS16949 si VDA 6.3 ?i trainer acreditat de VDA pentru ISO TS16949; VDA6.3 ?i VDA 6.5. Auditul – metoda a managementului calității folosită pentru reducerea riscurilor, va fi deasemenea un subiect în cadrul Quality Academy.

 

Participarea la acest eveniment este gratuita (în limita a 2 participanți / companie) și înscrierea se poate face trimițând un e-mail cu datele de contact la adresa: office@exactsystems.ro

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bistro Sorriso, arome de fericire în inima Clujului

Articolul următor

Ruukki a lansat un nou website pentru sistemele de acoperisuri rezidentiale

Citește și:
Citeste mai mult

Cities of Tomorrow #9: Green Cities

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează în perioada 13-16 septembrie 2021 cea de-a noua ediție…
Citeste mai mult

Conferința Pro Afaceri Verzi Brașov

Pe data de 10 septembrie, Primăria Brașov și Asociația ProAfaceri Brașov vor organiza o conferință dedicată mediului de…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share