Eveniment Importate

Quality Academy – Beneficii si Repere

Quality Academy va avea loc în Arad și va cuprinde doua sesiuni a cate doua workshopuri fiecare. Prima sesiune va avea loc pe 18 Martie, iar cea de-a doua pe 25 Martie. Workshop-urile din cadrul celor doua sesiuni vor fi susținute de Lectori diferiți, persoane de prestigiu din industrie, iar subiectele vor fi alese ținând cont de cerințele și nevoile de instruire identificate în departamentele de calitate. Evenimentul este unul care se adreseaza inginerilor de calitate din industria automotive și estimăm un număr de 80 de participanți.

 

Pentru această ediție vor fi invitate companiile de profil din județele din partea de Vest a Românie și se va desfășura la Hotel Continental Forum din Arad.

 

Quality Academy este un eveniment cu traditie în Europa, iar în țara noastră este promovat și organizat de către Exact Systems România, în parteneriat cu TÜV Austria România.

 

Exact Systems este o companie care s-a implicat întotdeauna activ în industrie și care își dorește sa fie mai mult decât un furnizor de servicii pentru sectorul automotive. TÜV Austria România este membru al TÜV Austria Group – organism de renume internațional care furnizeaza servicii de certificare și inspecție, precum și formare profesională.

 

Quality Academy – Speakeri

 

Dan Tulvan – are 16 ani de experiență în domeniul Managementului Calității; este absolvent al Facultății de Mecanică din cadrul Universității Politehnica Timișoara. Și-a început cariera profesionala în 1995 ca șef al Departamentului de Cercetare-Dezvoltare în cadrul Optica Timișoara

 

În 1999 a deținut funcția de Inginer Calitate Senior în cadrul Solectron Timișoara, urmând ca în 2002 sa dețină funcțiile de Director Calitate și Director Producție în cadrul BOS Automotive Products Romania SCS. Din 2007 pâna în 2010 a fost Director General al Hirschmann Romania SRL, responsabil cu dezvoltarea și implementarea Sistemului de Productie Hirschmann (HPS). Este fostul Director General al Takata Petri Romania, și în cadrul evenimentului va aborda temele: Strategia 0 Defecte și FMEA: recomandari pentru evaluarea RPN.

 

Lukasz Lagodzinski – este Manager de Calitate în cadrul Exact Systems, un important furnizor de soluții de control al calității, ca de exemplu: selecție, retușare și sortare de piese, componente și produse finite pentru industria de automobile din Polonia și Europa Centrala. Este absolvent al Universității de Tehnologie (Inginerie Mecanică) din Czestochowa. A lucrat mult timp în departamentele de calitate pentru industria auto în corporații cum ar fi Sila Polonia și TRW Polonia. Lukasz este membru al VDA QMC (Quality Management Center), auditor autorizat de VDA 6,3 și 6 Sigma activ centura verde. El este, de asemenea, co-fondator, manager de proiect și trainer la Exact Systems Quality Academy Polonia. Tema dezbatuta de el va fi: Problem solving according to G8D – (training susținut în limba engleza).

 

Flaviu Constantin – a avut primul contact cu industria producatoare în cadrul Bosch Rexroth Blaj, apoi a continuat ca inginer în domeniul asigurării calității în cadrul SC Flaro Prod SA Sibiu. Din 2011 este Manager de Calitate al Flaro Prod cu atribuții pe partea de sistem de Management al Calității. Primul obiectiv de management stabilit a fost acela de a obține certificarea ISO TS16949, Flaro obținându-l în octombrie 2011. În prezent este implicat în coordonarea departamentului de asigurare a calității susținând imbunătățirea proceselor de dezvoltare ale companiei în totalitatea lor. Este auditor ISO 9001,ISO TS16949 si VDA 6.3 ?i trainer acreditat de VDA pentru ISO TS16949; VDA6.3 ?i VDA 6.5. Auditul – metoda a managementului calității folosită pentru reducerea riscurilor, va fi deasemenea un subiect în cadrul Quality Academy.

 

Participarea la acest eveniment este gratuita (în limita a 2 participanți / companie) și înscrierea se poate face trimițând un e-mail cu datele de contact la adresa: office@exactsystems.ro

Related posts

Deco Days

Stefana Muresan

Călin Biriș: Peste 600 antreprenori și manageri din Cluj și Mureș interesaţi să își crească afacerea prin marketing online

Stefana Muresan

TeCOMM 2016: Storytelling-ul într-o lume digitală

Transilvania Business

Calendar măsuri PNDR în 2016

Transilvania Business

AUTOMOTIVE EXPO & B2B MEETINGS 2021: Physical & Virtual

redactia

Primul portal care poate fi gestionat împreună cu dezvoltatori imobiliari

Ligia Voro

eMAG și BCR susțin olimpicii clujeni la mate și info

Acrobaţii aerului la BIAS 2016

ITU (ONU) organizează un simpozion despre viitorul mașinii conectate și tranziția spre conducerea automatizată

Nicolae Pop

Care sunt furnizorii Casei Regale a României. Statutul, o recunoaștere a calității

redactia

Mihaela ION – Partener, Popovici Nițu Stoica și Asociații, participă la conferința PRIA Competition Cluj-Napoca în 16 mai 2019

Stefana Muresan

Robotul umanoid InMoov se întâlnește cu vizitatorii Bucharest Technology Week

Stefana Muresan

Architecture Conference&Expo: dezvoltarea urbană a orașelor

Transilvania Business

Sapte zboruri, lansate de la Aeroportul Iasi. Rutele, operate de Blue Air

Stefana Muresan

Aeroportul Iași la Forumul Economic de la Cracovia

Ultimele spații disponibile la Agromalim 2017

Stefana Muresan

Business Summit Transilvania: Transilvania antreprenorială, o nouă abordare, o voce unitară!

Nicolae Pop

CYBERSECURITY ROMANIA Est – Central European Congress, Public-Private dialogue platform, 13-15 september 2017, Sibiu

Stefana Muresan

Golf pentru toți. Toți pentru golf!

Ligia Voro

IFRS FORUM

Președintele României, față în față cu mediul de afaceri: 5 mesaje transmise de IMM-uri

Ion Surdu

Au fost stabilite cele mai de succes afaceri din judeţul Timiş. Se organizează o nouă ediţie a Topului Firmelor

Robert Bloancă

Peste 30 de retromobile, la Raliul „Drumul Vinului 2020” cu startul la Oradea

Traian Dan

Join the largest Event Dedicated to the Romanian Business Services Sector

Ligia Voro

Leave a Comment