Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ruukki a lansat un nou website pentru sistemele de acoperisuri rezidentiale

Ruukki a lansat la începutul acestei săptămâni o nouă versiune a site-ului pentru sistemele de acoperișuri rezidențiale. Site-ul Ruukki a fost dezvoltat pe o platformă nouă, care permite optimizarea designului și conținutului la accesarea de pe tablete și telefoane mobile. Acesta prezintă o structură mult mai clară pentru a facilita accesul utilizatorilor la informațiile de interes, printr-o navigare rapidă, ușoara și intuitivă. Este dedicat atât clienților finali, interesați de construcția unei case sau renovarea acoperișului, cât și companiilor din domeniul construcțiilor civile și industriale.

 

Noul website a fost dezvoltat pentru a facilita contactul direct între specialiștii Ruukki și clienți, oferindu-le acestora din urmă răspunsuri prompte nevoilor și solicitărilor lor. În acest sens, a fost integrat în website și serviciul de contact în 2 ore, prin care utilizatorii finali pot primi rapid răspunsuri la întrebările adresate echipei Ruukki, indiferent dacă acestea sunt de natură tehnică sau comercială.

 

Secțiunea destinată clienților de acoperișuri rezidențiale pune accent atât pe produsele și serviciile Ruukki pentru construcțiile noi cât și celor pentru renovarea acoperișului. Prin conținutul site-ului, utilizatorii sunt informați asupra aspectelor estențiale pe care trebuie să le ia în calcul în momentul achiziționării/renovării unui acoperiș, precum:
• elementele constructive ale acoperișurilor
• etapele procesului de achiziție sau renovare
• motivele înlocuirii unui acoperiș vechi
• întreținerea acoperișului
• clasele de calitate
• garanțiile oferite de Ruukki

 

Un expert Ruukki – numit Doctor de Acoperișuri, oferă clienților consiliere tehnică de specialitate și răspunde cu promptitudine întrebărilor adresate.

Noul website (http://www.ruukki.com/rou/acoperisuri-rezidentiale/home) a fost lansat în acelasi timp, în 10 țări în care activează Ruukki Construction.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Quality Academy – Beneficii si Repere

Articolul următor

PROJECT EXPO, primul targ imobiliar din 2016

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share