Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

PROJECT EXPO, primul targ imobiliar din 2016

Târgul Imobiliar PROJECT EXPO deschide sezonul târgurilor imobiliare cu o ediție specială în luna martie. Atât evenimentul din 11-13 martie, cât și următoarele două ediții ale Târgului Imobiliar PROJECT EXPO se desfășoară într-un pavilion expozițional amplasat în parcarea centrală din Piața Victoriei, unul dintre cele mai importante noduri rutiere și pietonale din București.

 

Târgul Imobiliar PROJECT EXPO prezintă cele mai noi proiecte imobiliare din București și nu numai, și invită publicul interest să beneficieze de cele mai bune oferte de preț pentru locuințe. Printre companiile care deja și-au anunțat prezența în cadrul primului târg imobiliar din 2016 se numară: Premier Service, Greenfield Residence, Cubic Residence, Berceni Rezidential, Omnis Residence, Militari Residence, Metropolitan Residence, 20th Residence, Confort City, Magecon Residence, Palladium Residence, Trend Residence, Aleea Residence, Tineretului City, Carol City, New City, New Town, Magecon, White Mountain, dar și RHI Grup care oferă posibilitatea achiziției unei proprietăți în sistem time sharing în județul Brașov, la Bran.

 

Respectând tradiția Târgurilor Imobiliare PROJECT EXPO, toți expozanții vin cu oferte speciale, discounturi de preț sau alte facilități care să vină în sprijinul celor aflați în căutarea unei locuințe.

 

Vor fi organizate tombole în cadrul celor trei zile de eveniment la care se pot câștiga premii pe loc. Toți vizitatorii vor primi un fluturas cu 4 întrebări care se referă la motivul pentru care au trecut pragul Târgului Imobiliar PROJECT EXPO: ce tip de locuință caută, ce buget au disponibil, ce zonă preferă și ce calități trebuie să aibă căminul ideal. În schimbul acestui fluturaș, oricine va avea posibilitatea să extragă dintr-un bol aflat la standul Organizatorilor, un loz răzuibil din care va afla pe loc ce a câștigat. Între premiile care pot fi extrase se află un televizor LG, full HD, cu diagonala de 109 cm – oferit de către Cubic Residence sau diverse obiecte de amenajări interioare – oferite de către Premier Service.

 

Intrarea este liberă, iar programul pentru vizitatori este cuprins între orele 10,00 – 19,00 vineri și sâmbătă, iar duminică între 10,00-16,00.

 

Pentru detalii suplimentare: Adina Patilea, Brand Manager Târgul Imobiliar PROJECT EXPO, adina@projectexpo.ro, 0731 789 943, www.projectexpo.ro

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ruukki a lansat un nou website pentru sistemele de acoperisuri rezidentiale

Articolul următor

HR Summit Cluj-Napoca: Acolo unde experienţa profesională întâlneşte pasiunea

Citește și:
Citeste mai mult

Cities of Tomorrow #9: Green Cities

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează în perioada 13-16 septembrie 2021 cea de-a noua ediție…
Citeste mai mult

Conferința Pro Afaceri Verzi Brașov

Pe data de 10 septembrie, Primăria Brașov și Asociația ProAfaceri Brașov vor organiza o conferință dedicată mediului de…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share