Eveniment Importate

Business to more Business, la start

Cel mai important eveniment de afaceri al anului din Brașov – Business to more Business are loc joi, 10 martie 2016. Conferința marchează debutul unei serii de 10 evenimente desfășurate in cele mai importante centre de afaceri din țară.

Evenimentul Business to more Business este un concept unic, parte a unui proiect național care marchează în 2016 al 6-lea an consecutiv în care aduce consultanță fiscală, financiară și legislativă mai aproape de mediul de afaceri local, precum și soluții pentru dezvoltarea afacerii în pas cu provocările transformării digitale. Seria de conferințe oferă managerilor și antreprenorilor din România instrumente utile pentru promovarea și susținerea afacerii, chiar și în condiții economice volatile.

Conferința de la Brașov, organizată la Hotel Kronwell începând cu ora 9.00, reprezintă cea mai bună oportunitate pentru companiile din Brașov și județele învecinate de a descoperi noi perspective de afaceri, dar și instrumente de dezvoltare personală adresate managerilor de companii.

Pe lângă modificările importante în domeniul impozitării directe aduse de noul Cod Fiscal, în sesiunea de consultanță fiscală, participanții la evenimentul de la Brașov vor afla cele mai noi răspunsuri în ceea ce privește absorbția fondurilor europene. Mai mult, Business to more Business aduce modalități facile și eficiente din punct de vedere al costului, respectiv instrumente inovative derivate din tehnologie și e-business, la îndemâna managerilor și antreprenorilor.

In cea de-a doua parte, evenimentul oferă sesiuni exclusive dedicate analizei inteligente a datelor, provocărilor mediului online, precum și celor mai noi tendințe in marketing și comunicare.

Business to more Business se încheie cu un workshop special de dezvoltare personală și executive coaching, în urma căruia participanții vor putea sa stabilească obiectivele de business în corelație cu echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

Programul complet al conferinței este disponibil: aici

,,Este al 6-lea an consecutiv în care organizăm, la nivel național, această serie de evenimente’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro. ,,Experiența anterioară, întregită de contribuția participanților la evenimentele din anii trecuți, ne face încrezători că Business to more Business – ediția 2016 – va fi cea mai completă serie de evenimente de până acum. Nu întâmplător debutăm la Brașov unde anul trecut, aproape 200 de participanți s-au bucurat și au interacționat excelent cu prezentările speakerilor noștri iar noi am putut răspunde nevoilor de informații și soluții ale mediului de afaceri local. Rezultatul a fost un succes deplin al conferinței’’, a mai spus Dumitru Ion.

Participarea la evenimentul de la Brașov este gratuită în limita a doi reprezentanți pentru fiecare companie care se înregistrează la eveniment. Pentru înregistrare și pentru participarea mai multor reprezentanți, condițiile sunt disponibile aici: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-brasov/#vorbitori-link.

Printre speakerii de la Brașov care vor susține prezentări și vor răspunde întrebărilor participanților, inclusiv în întâlniri private și gratuite, se numără: Mihail Ionescu – Tax Senior Consultant EY Romania, Roxana Mircea – Managing Partner REI Finanace Advisors, Dr. Vasile Voicu – Telekom Romania, Elena Badea – Marketing Director EY Romania,  Mihai Stănescu – Executive Coach RoCoach, Dumitru Ion – CEO Kompass Romania. Conferința va fi moderată de jurnalistul economic Radu Soviani.

Conferința națională Business to more Business include în 2016 mediul de afaceri din Brașov (10 martie 2016), Iași (23 martie 2016), Arad (7 aprilie 2016), Ploiești (14 aprilie 2016), București (18 mai 2016), Sibiu (26 mai 2016), Constanța (16 iunie 2016), Cluj-Napoca (13 octombrie 2016), Galați (10 noiembrie 2016),  Oradea (24 noiembrie 2016). Totodată, în octombrie 2016, la București, Doingbusiness.ro organizează evenimentul CEO Conference.

Related posts

Startup Europe Week Brasov 2018

Stefana Muresan

Daniel Loewa, Head of HR Mercedes Benz România, Trust the process: acțiunile mici fac schimbările sustenabile

Nicolae Pop

Fond de Inovație în Sănătate pentru acces la o medicină modernă

Stefana Muresan

Cel de al 6-lea Forum de Afaceri al Parteneriatului Estic, la București

Ligia Voro

Samsung România la HR Summit Cluj: “Tehnologia nu va schimba doar joburile ci și pe noi toți”

Stefana Muresan

Meat & Milk 2016, Workshop Ferma: Cine scoate de sub blestem, fermierul român?

The event for Superyacht Owners

Ionut Oprea

Bosch pariaza si pe casa inteligenta

Transilvania Business

Dracula Horse Festival două zile de spectacole ecveste, concerte și activități interesante la Domeniul Dracula Daneș

redactia

Protect your business, get ready for GDPR 2018!

Ionut Oprea

Despre provocările dezvoltării unui business de succes

A. I.

2017, anul planului BEPS

Ionut Oprea

600 de joburi pentru Juniori la nivel national

Peste 20 de companii de IT se aliniază la START-ul Regattei IT

Ligia Voro

Karpatia Pony Show la a treia ediție!

Stefana Muresan

#reCONSTRUIM – Aducem profesioniștii împreună, construim responsabil

Stefana Muresan

Romgaz inaugurează o nouă investiție

Fostul director de cercetare al Cambridge Analytica, Chris Wylie, vine la How to Web 2018

redactia

95 de călăreți din 15 țări participă la Transylvania Horse Show 2017!

Raluca Ursu

Virgil METEA, un nou mandat de patru ani în fruntea ROMGAZ!

Stefana Muresan

Business (r)Evolution Bucuresti

Ionut Oprea

Rethink Strategy – Continuity, Challenges and Opportunities WEBINAR

Ion Surdu

New cargo system at Amsterdam Airport

Transilvania Business

MIPIM PropTech Summit

Transilvania Business

Leave a Comment