Eveniment Importate

The Woman – Leadership si antreprenoriat

Conferința de Leadership Feminin The Woman reunește în 10 martie la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca peste 350 de participante care vor lua parte la dezbateri din domeniul antreprenoriatului, leadershipului și mediului de afaceri, oferite de femei lider.

 

”Femeia lider ești tu!” reprezintă tema principală a celei de-a cincea ediții a evenimentului surprinsă prin workshop-uri, prezentări și paneluri de debate. Agenda evenimentului cuprinde o dimineață dedicată workshop-urilor, urmată de sesiuni de dezbateri care se vor axa pe viața unui lider, pașii spre succesul în business, importanța brandingului personal și sursele de finanțare a businessului.

 

Punctul culminant se regăsește în Gala Premiilor, unde 10 femei vor fi premiate pentru activitatea întreprinsă în cadrul comunității, imaginea construită de-a lungul timpului, dedicarea față de domeniul de activitate, promovarea brandului personal sau rezultatele financiare obținute.

 

Femeia lider a mediului de afaceri

 

Cu o experiență de peste 14 ani în domeniul bancar, Oana Delia Radu este Director Grup Retail Cluj la Raiffeisen Bank și are în subordine 16 agenții pe care le coordonează. Din 2011 de când ocupă această funcție, Oana privește clientul ca o sursă de inspirație, încearcă să îl cunoască și să îl ajute în găsirea ofertei bancare potrivite. „Business-ul clienților este cel mai important pentru ei, iar business-ul lor devine cel mai important pentru noi”, afirmă Oana.

 

Drumul managementului se clădește având la bază pasiunea. Oana Delia Radu a absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, dar fiind o fire ambițioasă, s-a angajat în anii studenției la Radio Contact unde a activat ca reporter și redactor 4 ani. Timp de 10 ani, Oana Delia Radu a ocupat funcții precum Consilier Clienți, Director Agenție, Director Zonal, iar astăzi, aceasta ocupă funcția de Director Grup Retail Cluj la Raiffeisen Bank. Aceasta se implică în acțiuni de voluntariat pentru a ajuta comunitatea, vorbește limbile engleză și franceză și vede lumea din jurul său într-o manieră optimistă.
Un alt exemplu de femeie manager de succes este Daniela Budurea, numită în funcția de Country Director Western Union pentru România şi Bulgaria în iunie 2014. Ea revine ca lider al operațiunilor de business Western Union pe piețele din România şi Bulgaria după o perioadă de doi ani în care a coordonat segmentul rețelelor de agenți poștali pe zona Europei Centrale şi de Est şi a Europei de Sud. Daniela Budurea are ca principală responsabilitate continuarea extinderii rețelei de locații ale Agenților din regiune, precum şi diversificarea pe mai departe a mixului de canale prin care consumatorii au acces la serviciile Western Union, cu accent pe canalele electronice.

 

Cunoscută pentru pasiunea sa pentru antreprenoriat, Oana Țoiu a fondat Social Innovation Solutions, un butiq românesc de facilitare și consultanță în inovaţie și antreprenoriat social. A livrat programe de training în România, Austria, Slovacia, Republica Cehă, Rusia şi Ungaria, iar conceptul Mesteshukar ButiQ, la care a adus un real aport, a fost desemnat unul dintre cele mai bune 10 idei de inovație socială din Uniunea Europeană în 2012.

 

Femeile de succes se întâlnesc la Cluj-Napoca

 

15 speakeri, precum Monica Bîrlădeanu (actriță și antreprenoare), Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Ingrid Vlasov (designer vestimentar), Maria Metz (Senior Vice President EBS România), Ștefana Cazan (Sales&Marketing Manager România Maxx Royal), Oana Marinescu (Fondatoare&Managing Director OMA Vision) Raluca Michailov (Director General BP Publishing Media), Paula Herlo (Senior corespondent și Producător „România te iubesc!”), Loana Comșa (consilier psihologic&coach), Stela Toderașcu (Commercial Marketing Director AVON România&Moldova), Cristina Săvuică (Country Manager Lugera), Larisa Petrini (Health Coach) vor lua cuvântul la eveniment.

 

Conferința de Leadership Feminin The Woman va fi moderată de către Roxana Dobrescu (Senior HR Manager AVON România&Moldova), iar Gala Premiilor va fi prezentată de Constantin Trofin (Realizator TV) și Nina Moldovan (CEO Liberty Technology Park).

 

Evenimentul este organizat de Libero Events, iar înscrierile au loc pe site-ul www.thewoman.ro, termenul limită fiind 8 martie 2016.

 

Companiile care au înțeles aportul pe care femeile de afaceri îl au în dezvoltarea societății și a mediului de afaceri și care susțin acest eveniment sunt:
Partener principal: Raiffeisen Bank
Sponsor: AVON, Bijuteria Teilor
Powered by: Maxx Royal
Recommended Travel Partner: Paravion
Official Car: RMB, Mercedez-Benz
Official Coffee: Meron
Premium Media Partner: Forbes

 

Parteneri: Impress, Mediatic, Ciao Bella, Sabion, Magic FM, Vavian Pharma, MAC, Cosmetic Plant, Canar, Liberty Technology Park, Centrul Ortodontic Cluj, Vania Szasz, Centrul Medical Sanconfind, Chic Ville, EuroGSM, Paper Concept, United Business Center, Sublime, Angela Ciobanu, Marty Restaurants, Tokyo Japanese Restaurant, Zelist Monitor, Duchess, VenArt, Triodeluxe, Active Beauty, Salad Box, Produs de Cluj, Mesteshugar Boutique, Jai Dam, Noah, Agentia TAS, Chic Bijoux.

Related posts

DEMO METAL VEST 2017, un eveniment de excepţie la Expo Arad

Stefana Muresan

Salamul de Sibiu a devenit marca recunoscuta la nivelul UE

Transilvania Business

Curs specializat în managementul contractelor de facility management la ROFMEX 2018 – Getting the best value from your FM contracts

redactia

Noutăți mydlink™ Home pentru casa ta inteligentă

Speakerii L.I.F.T. 2019: Paula Rusu, expert în comunicare și relații publice

Ligia Voro

Zilele Inteligenței Artificiale Românești – Dezvoltarea comunității AI din România

Ligia Voro

CONNECTING PEOPLE Party&Networking la VIP Lounge Cluj Arena

A. I.

Specialiști în bioinformatică, Internet of Things și securitate cibernetică, la Cluj Innovation Days 2017

Stefana Muresan

Radu Grațian Ghețea: băncile vor căuta soluții de nișă pentru acordarea de credite

Schimbări la conducerea filialelor Daimler în România

Stefana Muresan

Pack Show 2019, locul de întâlnire al industriei de packaging

Papuc Irina

Invata ce inseamna designul de interior pe 6-7 octombrie, la Bucuresti

redactia

PRIA Gala Fermierilor Români va avea loc la Academia de Științe Agricole și Silvice în 27 septembrie 2018

redactia

Immofinanz & CA Immo – the merger

Cine reprezintă România la Expo Real Munich 2019

Ligia Voro

DEVO 2019: proiecte de dezvoltare din 15 țări, investiții de peste 10 miliarde de euro

Ligia Voro

LOT va conecta Cluj-Napoca cu Polonia și întreaga lume

Transilvania Business

NRCC Night of the SMEs – join the most interactive event for SMEs!

Ionut Oprea

Top 10 cele mai eficiente orașe din România. Pe primele poziții: Oradea, Alba Iulia și Iași

Stefana Muresan

Reteaua de sanatate Regina Maria și omul de afaceri Horia Ciorcila, parteneriat de 15 milioane euro in Cluj Napoca

Stefana Muresan

Hygia Consult aplică cu succes conceptul “patru ochi” în accesarea fondurilor europene

Invitați de marcă la Balul Rotary Zalău 201: Sava Negrean Brudașcu, Alin Panc, Anatholis, Feeling Dance, DJ Tică

redactia

Conferință Anuală a FBN România – 29 octombrie 2018, București, Athenee Palace Hilton

redactia

The Woman 2020. Panel mamă-fiică: Moștenirea constă în felul în care educăm generațiile viitoare de lideri

Nicolae Pop

Leave a Comment