Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

DuPont Pioneer, 300 de milioane de dolari din seminte

Cifra de afaceri cumulata a celor doua divizii din Romania ale gigantului american DuPont Pioneer, companie specializata in productia si comercializarea semintelor, a depasit in 2015 suma de 300 de milioane de dolari.

A fost cel mai bun an al nostru de până acum. Am reuşit să creştem cota de piaţă semnificativ la floarea-sorarelui şi la soia cu 4%, iar la porumb cu 1%. Ţinta noastră este ca peste trei ani să fim lideri de piaţă la rapiţă. Rezultatele bune obţinute până acum se datorează produselor noastre şi echipei de vânzări formate din aproximativ 75 de oameni, răspândiţi în toate judeţele“, a declarat Jean Io­nescu, directorul general al companiei DuPont Pioneer Ro­mânia, pentru Ziarul Financiar.

Cele doua companii detinute de americani in Romania se numesc Pioneer Hi Bred România (vânzări) şi Pioneer Hi-Bred Seeds Agro (unitate de pro­ducţie şi cercetare), divizii în care lucrează în jur de 150 de angajaţi permanenţi şi 300 de sezonieri, potrivit reprezentanţilor companiei.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

The woman 2016 Cluj-Napoca– leadership feminin la superlativ

Articolul următor

Topul exportatorilor, dominat de companiile cu capital străin

Citește și:
Citeste mai mult

Cities of Tomorrow #9: Green Cities

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează în perioada 13-16 septembrie 2021 cea de-a noua ediție…
Citeste mai mult

Conferința Pro Afaceri Verzi Brașov

Pe data de 10 septembrie, Primăria Brașov și Asociația ProAfaceri Brașov vor organiza o conferință dedicată mediului de…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share