Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Reprezentanţă BMW pentru Târgu-Mureş

Automobile Bavaria Group, cea mai mare reţea de dealer BMW din România, va deschide în cursul lunii martie două locaţii BMW, în oraşele Bacău respectiv Târgu-Mureş.

Potrivit unui comunicat de presă, Automobile Bavaria Group îşi continuă astfel extinderea operaţiunilor pentru a oferi servicii premium clienţilor BMW din cât mai multe regiuni ale ţării. „Zona judeţului Bacău a fost aleasă datorită potenţialului economic pe care îl deţine. O altă reprezentanţă este inaugurată în luna martie la Târgu-Mureş şi include un atelier complet echipat pentru toate operaţiunile de service autorizate de către BMW”, se menţionează în document.

Porţi deschise, între 31 martie – 2 aprilie

Deschiderea oficială de la Târgu-Mureş va fi marcată printr-un eveniment de tip „Porţile deschise” care va avea loc în perioada 31 martie – 2 aprilie, în noua locaţie BMW situată la intrarea în Târgu-Mureş, în localitatea Corunca, pe Calea Sighişoarei nr. 410.

„Noile ateliere BMW Service din Bacău şi Mureş oferă clienţilor o gamă largă de servicii: verificare şi întreţinere auto, reparaţii mecanice şi electrice, reparaţii de avarii minore şi îngrijire, tinichigerie şi vopsitorie, piese noi, asistenţă BMW mobilă în caz de avarie sau de accident, recepţie activă în service şi garanţie.

Pentru început BMW Service Bacău va deţine trei posturi pentru operaţiuni de mecanică, un post pentru electrică, un post de pregătire vopsitorie, o cabină pentru vopsitorie fracţionabilă şi tinichigerie. Noua locaţie BMW Târgu-Mureş are o dotare comparabilă, noutatea constând în suprafaţa mult mai mare alocată atelierului şi showroom-ului, alături de servicii noi”, se precizează în comunicat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Meat & Milk 2016, Workshop Ferma: Cine scoate de sub blestem, fermierul român?

Articolul următor

Aeroportul Iași dezvolta un cluster de turism

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share