Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul Iași la Forumul Economic de la Cracovia

În cadrul Forumului Economic de la Cracovia, președintele Consiliului de Administratie al Aeroportului Iași va susține o prezentare programată într-un panel specific. Anul acesta, Forumul începe cu un Congres pentru Autoritățile Locale organizat în perioada 5 – 6 aprilie 2016. Aici se vor aduce în prim plan modalitățile de a crește eficiența autorităților locale în folosirea fondurilor structurale.

 

Titlul Panelului este „A Recipe for Economic Success: Know-How or Industrial Manufacturing?” și este moderat de Zbigniew Bartus, Journalist, Newspaper Dziennik Polski, Poland

 

“Ne bucuram ca avem această posibilitate să prezentăm Aeroportul Iași și dezvoltarea accelerată din ultima perioadă, să arătăm, din nou, ca și în România există exemple de bună practică în construirea de infrastructura aeroportuară, de conectare a unui oraș de multiple regiuni ale Europei. Acest moment va duce la stabilirea unor noi contacte benefice atât pentru Aeroportul Iași, cât și pentru comunitatea ieșeană. Trebuie să ieșim cât mai des în lume să vorbim cât mai mult despre noi și oportunitățile locale. Continuarea dezvoltării depinde de acum de nivelul înalt al diplomației publice”, a declarat Marius BODEA, președintele C.A. al Aeroportului Internațional Iași.

 

Panelul de discuții în care va fi prezentat Aeroportul Iași are ca obiectiv o trecere în revistă a economiei bazată pe cunoaștere, a schimbărilor macroeconomice din țările dezvoltate, a cererii crescute de know-how, mai ales în domeniile servicii creative și înalte tehnologii. Tocmai de aceea Comisia Europeana a adoptat strategia RISE (Renaissance of Industry for a Sustainable Europe – Renașterea Industriei pentru o Europă Sustenabilă). În cadrul acestui panel, speakerii vor încerca să răspundă la întrebări de tipul: Cum pot implementa regiunile o astfel de strategie? Sunt în stare regiunile să creeze condiții pentru a revigora industria? Care dintre cele două, know-how sau producție, poate conduce mai mult către dezvoltarea regiunilor?

 

Mai multe detalii despre Forum și despre Congresul pentru Autoritățile Locale de sub umbrela acestui Forum, se găsesc pe site-ul oficial www.forum-ekonomiczne.pl

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

The woman 2016- succesul la feminin

Articolul următor

Noi reglementari in domeniul Preturilor de Transfer

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share