Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Business to more Business

Peste 200 de antreprenori, oameni de afaceri și manageri din companii medii si mari au participat joi, 10 martie 2016, la cel mai important eveniment de afaceri al anului din Brașov – Business to more Business. Conferința a marcat debutul unei serii de 10 evenimente, parte a proiectului național „Business to more Business”.

“După 6 ani de experiență în organizarea de conferințe naționale, putem afirma, pe baza reacțiilor obținute de la participanți, că am întrunit într-o foarte mare măsură așteptările participanților la eveniment’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro. ,,La Brașov, unde am înregistrat un record de audiență regională, am inițiat cu succes seria de conferințe din anul 2016. Reacția și interesul  participanților ne onorează și ne impune un standard ambițios pentru evenimentele care urmează”.

Evenimentul „Business to more Business” este un concept unic care aduce consultanța fiscală, financiară și legislativă mai aproape de mediul de afaceri local. Seria de conferințe oferă antreprenorilor din România instrumente utile pentru promovarea și susținerea afacerii chiar și în condiții economice volatile.

Conferințele Doingbusiness.ro reprezintă cea mai bună oportunitate pentru companii de a descoperi noi perspective de afaceri, dar și strategii de dezvoltare personală adresate managerilor.

Pe lângă instrumentele de investiție și optimizare inteligentă dezvoltate în sesiunea de consultanță fiscală, participanții la evenimentul de la Brașov au obținut cele mai noi răspunsuri și soluții optime în ceea ce privește absorbția fondurilor europene. În premieră în anul 2016, „Business to more Business” a oferit participanților sesiuni exclusive dedicate vânzărilor, marketingului, comunicării și dezvoltării personale (îmbunătățirea aptitudinilor și abilităților manageriale, coaching).

Conferința de la Brașov a oferit modalități facile și eficiente din punct de vedere al costului, respectiv instrumente inovatoare derivate din tehnologie și e-business.

În cadrul evenimentului, au susținut prezentări și au răspuns întrebărilor participanților, inclusiv în întâlniri private și gratuite: Mihail Ionescu, Tax Senior Consultant – EY Romania, Roxana Mircea, Managing Partner – REI Finance Advisors, Dr. Victor Voicu, Managementul Produsului Core Segment Business – Telekom Romania, Eduard Galan, Director Executiv – ask4IT, Elena Badea, Marketing Director – EY Romania,  Mihai Stănescu, Executive Coach – RoCoach, Dumitru Ion, CEO –  Kompass Romania. Conferința a fost moderată de jurnalistul economic Radu Soviani.

Totodată, în cadrul evenimentului, organizatorii au realizat un sondaj de opinie în rândul participanților – Barometrul mediului de afaceri din Brașov și județele învecinate – pentru a afla și disemina opinia mediului antreprenorial local asupra perspectivelor de business din 2016. Rezultatele sondajului vor fi disponibile pe site-ul doingbusiness.ro.

“Ca parte a unicității acestei serii de evenimente am inclus și prezentarea în premieră a studiului privind percepția mediului românesc de afaceri in 2016, dezvoltat de EY Romania in colaborare cu Doingbusiness.ro, “A Vision for Growth”. Studiul include răspunsurile a peste 400 de persoane cu funcții executive reprezentantive și anticipează mersul economiei la nivel național și sectorial. Participanții au avut astfel ocazia să compare propriile percepții cu punctele de vedere ale unora dintre cei mai importanți manageri din Romania și să își consolideze propria viziune asupra mersului economiei”, a mai declarat Dumitru Ion.

„Business to more Business” mai include în 2016 mediul de afaceri din Iași (23 martie), Ploiești (14 aprilie), București (18 mai), Sibiu (26 mai), Constanța (16 iunie), Cluj-Napoca (13 octombrie), Galați (10 noiembrie) și Oradea (24 noiembrie 2016). Totodată, în octombrie 2016, la București, Doingbusiness.ro organizează evenimentul CEO Conference.

Partenerii evenimentului Business to more Business organizat la Brașov în data de 10 martie 2016 au fost: Telekom Romania (Partener Principal), EY Romania, Microsoft, RoCoach, Safety Broker, REI Finance Advisors, ask4IT, Kompass Romania, Travis și LO SPAZIO.

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile din economia națională precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania în variante print și online.

Serviciile noastre includ: servicii de agenție de evenimente, servicii de comunicare și direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață.

Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

RIUF Cluj Napoca, cel mai mare eveniment educational din sud-estul Europei

Articolul următor

ERASMUS+ USAMV INTERNATIONAL DINNER

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share