Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

RIUF Cluj Napoca, cel mai mare eveniment educational din sud-estul Europei

Ajuns la cea de-a 18-a ediție, RIUF-The Romanian International University Fair revine în această primăvară cu trei ediții prin care iși va surprinde vizitatorii cu activități noi și universități aflate în premieră în România. Cel mai mare eveniment educațional din sud-estul Europei va avea loc în Cluj Napoca, pe 22 martie, la Sala Polivalentă.

 

Peste 30 de universități din Marea Britanie vor fi prezente la RIUF în această primăvară

 

Peste 65 de expozanți, din 12 țări, sunt pregătiți să răspundă la întrebările legate de programele de studiu (licență, masterat, MBA, doctorat) din țară și din străinătate. La RIUF vor fi prezente nu mai puțin de 34 de universități din Marea Britanie, printre care: University of Nottingham, University of Sheffield, Birmingham University. Printre universitățile care vor participa la târg se numără și Coventry University, care va premia vizitatorii RIUF cu o excursie de două persoane în Coventry și Londra.

 

Coventry University este plasată pe locul 15 în topul celor mai bune universități din Marea Britanie conform ziarului “The Guardian University Guide” din Marea Britanie. Datorită facilităților in-campus și off-campus universitatea a câștigat trei ani la rând (2014, 2015, 2016) titlul de “Modern University of the Year” acordat de Times Higher Education, iar în 2011 i-a fost acordat titlul de “Entrepreneurial University of the Year”. Coventry University dispune de trei campusuri în care poți găsi, așa cum arată statisticile, cei mai mulți români.

 

Câștigă o excursie de 4 zile la Coventry University și Londra pentru două persoane!

 

Reprezentanții universității din Coventry au pregătit pentru tine un concurs în urma căruia poți câștiga o excursie de 4 zile, la Coventry University și Londra. Regulamentul concursului este simplu, oferind tuturor celor interesați șansa de a câștiga:

 

1. Te înscrii la RIUF Cluj Napoca (22 martie).

2. Postezi pe Facebook o poză folosind hashtag-ul #RIUFtoCoventry. Te asiguri că fotografia şi profilul de facebook este public.

3. Dai tag paginii de Facebook RIUF-The Romanian International University Fair în fotografia pe care ai postat-o.

4. Participi la RIUF Cluj Napoca.

 

Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorți și anunțat în data de 31 martie pe site-ul evenimentului și pe pagina de facebook RIUF, iar regulamentul complet poate fi citit aici.

 

La RIUF poți afla tot ce trebuie să știi legat de studiile în străinătate și să descoperi că este mult mai ușor decât crezi să studiezi unde vrei. Alege una dintre edițiile din luna martie, inregistrează-te pe www.riuf.ro și vino în Cluj-Napoca în data de 22 martie, la Sala Polivalentă.

 

Despre Grupul EDUCATIVA

 

EDUCATIVA este un grup de organizatii non-guvernamentale și companii ce dezvoltă produse și servicii educaționale care ajută tinerii români în identificarea și fructificarea oportunităților de dezvoltare personală. Printre programele EDUCATIVA se numără serviciile de consiliere educațională EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizată de înscriere la universități din România, AdmitereOnline.ro.

 

Parteneri RIUF Spring Edition 2016:

 

Parteneri media: KissFm, Agnus Radio, Campus Cluj, Cluj.com, ClujLife, Cluju.ro, Clujul de Buzunar, Clujust, Evenimente in Cluj, I Like Cluj, InfoTrafic, Look TV, orasulcluj.ro, Redactia de Cluj, Revista Bulevard, Transilvania Business, Zile și Nopți, BuzzNews, Muzixx.ro, RadioCluj

 

Parteneri instituționali și educaționali: British Council, DAAD, FULBRIGHT, Universitatea Babeș-Bolyai, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca

 

Organizații partenere: UN Youth ROMANIA, Societatea Studenților Europeniști, Consiliul Județean al Elevilor Cluj

 

Parteneri: Okian, Omnipass

 

Persoană de contact: Ruxandra ZAHARIA, Marketing & PR Manager, ruxandra.zaharia@educativa.ro, 0746 575 945

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Helios Phoenix extinde cu peste 10,000 m2 parcul industrial Olympian Park din Brașov

Articolul următor

Business to more Business

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Startup Europe Week Brașov 2024

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share