Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Helios Phoenix extinde cu peste 10,000 m2 parcul industrial Olympian Park din Brașov

Helios Phoenix, dezvoltatorul și proprietarul rețelei de parcuri logistice Olympian Park, anunță extinderea parcului din Brașov, comuna Cristian.

 

”Până la sfârșitul trimestrului al doilea din acest an, vom livra o nouă unitate de producție, cu o suprafață de peste 10.000 mp, pentru unul din chiriașii noștri existenti, Rolem. Pentru acest an, ne-am propus să continuăm proiectele de extindere a parcurilor din portofoliul nostru, dar mai ales să deschidem noi locații în țară, cu focus pe unități de producție și depozitare. Pentru noi este important să răspundem cerințelor actuale ale pieței, arătându-ne interesul strategic pe care îl avem în continuare pentru dezvoltarea pieței de industrial din România”, a declarat Athos Myrinathous, director de dezvoltare Helios Phoenix.

 

În prezent, parcul Helios Phoenix are o suprafață de 18,000 mp, în care își desfășoară activitatea doi chiriași: Terwa, producător de componente metalice pentru domeniul construcțiilor, și Rolem, producător de ornamente de lemn pentru interiorul maşinilor de lux ale brandurilor Mercedes, BMW, Audi, Volkswagen sau Porsche.

 

Colliers International desfășoară servicii de Property Management pentru parcurile Olympian Park din Brașov și Timișoara, începând cu anul 2011.

 

În România, grupul Helios Phoenix deține parcuri de tip industrial în 2 orașe: Brașov si Timișoara.

 

Helios Phoenix este prezent pe piața din România începând cu 1997. Odată cu primul proiect, Parcul Industrial din Domnești, în partea de sud vest a Bucureștiului, grupul și-a concentrat activitatea pe sectorul industrial al pieței imobiliare și servicii conexe. În prezent, portfoliul Phoenix cuprinde 45,000 mp spații de depozitare disponibile sau în stadiu avansat de finalizare de, 30,000 mp de terenuri pentru dezvoltări de tip rezidențial, 410,000 pentru dezvoltări industriale, 2.500 unități rezidențiale finalizate sau aproape finalizate și 20.000 mp de facilități

 

Colliers International Group Inc.

 

Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIG) este unul dintre liderii globali în domeniul consultanței imobiliare, cu peste 16.300 specialiști care lucrează în 502 birouri din 67 de țări. Colliers oferă o gamă largă de servicii clienților finali, dezvoltatorilor și investitorilor, de la brokeraj, property și asset management, project management, investiții și consultanță, evaluări și până la studii de piață sau produse adresate băncilor. Colliers International a fost inclusă în top 100 companii outsourcing de către International Association of Outsourcing Professionals’ Global Outsourcing în ultimii 10 ani, mai mult decât orice altă companie de consultanță imobiliară. Mai multe detalii despre Colliers International pe Colliers.com , pe Twitter (@ColliersIntl) si LinkedIn.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

The Woman a adus in prim plan femeia lider a zilelor noastre

Articolul următor

RIUF Cluj Napoca, cel mai mare eveniment educational din sud-estul Europei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share