Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Stefan Schönauer a fost numit CFO la Immofinanz

Consiliul de Supraveghere al IMMOFINANZ l-a numit pe Stefan Schönauer în funcția de Chief Financial Officer pentru o perioadă de trei ani, măsura având efect imediat. Schönauer o înlocuiește pe Brigit Noggler, care a ales să se retragă din Consiliul de Administrație începând cu 19 februarie 2016. Consiliul de Supraveghere a aprobat, de asemenea, extinderea cu patru ani a mandatului lui Dietmar Reindl. Consiliul de Administrație al IMMOFINANZ este alcătuit în prezent din Oliver Schumy, CEO, Stefan Schönauer, CFO, și Dietmar Reindl, COO.

 

Stefan Schönauer (36 de ani) a ocupat diverse poziții de conducere în cadrul IMMOFINANZ încă din decembrie 2008, cea mai recentă ca Head of Capital Markets and Corporate Strategy. Responsabilitățile sale din ultimii ani au presupus, printre altele, managementul de proiecte corporative importante (de exemplu, spin-off-ul BUWOG și vânzarea portofoliului logistic al companiei), finanțări din piața de capital și relația cu investitorii. Anterior, Schönauer, care deține o diplomă în business management și informatică, a lucrat în cadrul Invesco Asset Management Austria.

 

Dietmar Reindl (46 de ani) este membru al Consiliului de Administrație al IMMOFINANZ începând cu luna mai 2014, fiind responsabil din funcția de COO de managementul tuturor proprietăților comerciale, precum și de activitățile de marketing. Mandatul său, care s-ar fi încheiat la sfârșitul lunii aprilie 2017, a fost extins cu patru ani, până la finalul lunii aprilie 2021.

 

„Prin numirea lui Stefan Schönauer și prelungirea din timp a mandatului lui Dietmar Reindl, echipa ce formează Consiliul de Administrație al IMMOFINANZ, alături de CEO-ul Oliver Schumy, este excelent organizată pentru următorii ani, urmărind optimizarea poziționării companiei, dar și asigurarea unei creșteri sustenabile și profitabile”, a declarat Michael Knap, Președintele Consiliului de Supraveghere al IMMOFINANZ.

 

IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 6,2 miliarde de euro, ce cuprinde peste 390 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.

 

Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ce aduce nou 2016 din punct de vedere vamal

Articolul următor

HR Summit Cluj-Napoca, întâlnirea specialiștilor din Resurse Umane

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share