Eveniment Importate

Achim Irimescu participa la conferinta PRIA Agriculture

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, participă la conferința PRIA Agriculture, însoțită în premieră în acest an de Gala Women in Agriculture, care vor avea loc la București, în 29 martie 2016, la hotelul InterContinental, sala Rondă, începând cu ora 14.30. Conferința PRIA Agriculture este cel mai important eveniment al primăverii pentru agricultură și reprezintă o reală platformă de dezbatere între autorități, fermieri și companiile care își desfășoară activitatea în acest sector.

Agricultura este vitală pentru întreaga lume. Uniunea Europeană alocă un buget mare și o atenție deosebită acestui sector. De aceea, politica agricolă comună (PAC) consolidează competitivitatea și sustenabilitatea agriculturii din UE, prin acordarea de plăți directe fermierilor și prin măsuri de piață și finanțează programele de dezvoltare a zonelor rurale din Uniune.

Și în țara noastră agricultura joacă un rol extrem important, însă există încă loc de crestere, potențialul Romaniei în sectorul agricol fiind foarte mare. În cadrul conferinței vom vorbi despre anumite probleme cu care ne confruntăm, dar vom afla și soluțiile sau sugestiile pentru o creștere a esențială a agriculturii în România.

La conferința PRIA Agriculture lectori sunt: Achim IRIMESCU – Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale; Andras SZAKAL – Director General, Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR); Roxana VIDICAN- Decan, Facultatea de Agricultură, USAMV Cluj; Mihaela POPA- Vicepreședinte, CEC Bank; Veronica TONCEA- Director General, FGCR; Oana STOENESCU – Director Vânzări, Garanti Leasing; Cristian POPESCU – Managing Associate, Popovici Niţu&Asociaţii; Emil DUMITRU – Preşedinte, Confederația Națională ProAgro.

“Conferinta PRIA Agriculture reprezintă  cel mai important eveniment din această primăvară  pentru  agricultură și reunește reprezentanți ai autorităților, asociații, fermieri și companii care activează în agricultură. Anul acesta este însoțită de o premieră la nivel național și anume, PRIA Women in Agriculture – prima gală din țara noastră destinată femeilor care activează în agricultură”, declară Raluca Voivozeanu, organizatoarea PRIA Agriculture.
          
Printre temele abordate în cadrul conferinței se vor regăsi: prioritățile Guvernului  în ceea ce privește agricultura României; aplicarea prevederilor Politicii Agricole Comune (PAC) și ale Politicii Comune de Pescuit; activitatea agențiilor AFIR și APIA;  cum se realizează creșterea absorbției fondurilor europene; cadastrul național  și ce ar trebui schimbat la legea care a liberalizat piața funciară, dar și strategia privind cercetarea pe termen lung și diminuarea importului de mâncare prin creșterea producției interne. De asemenea, lectorii vor veni cu propuneri despre cum putem crește potențialul agricol al României.

Începând cu această primavară conferința este însoțită de gala PRIA – Women in Agriculture, în cadrul căreia vom recunoaște eforturile și contribuția femeilor pentru acest sector important al economiei românești.

Pentru că sectorul agricol este esențial și pentru că numărul femeilor care activează în agricultură este foarte mare, dar și al celor care lucrează în rândul autorităților și al domeniilor conexe, în cadrul conferinței PRIA Agriculture vom premia și vom aplauda activitatea acestora pentru sectorul agricol. Vom afla, de asemenea, cu ce provocări se confruntă, de ce au nevoie pentru a-și crește afacerile și care sunt poveștile lor de succes.

Conferinţele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experienţă de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

PRIA Agriculture se desfășoară cu sprijinul Camerei de Comerț România – Elveția, Camerei de Comerț România – Israel, Camerei de Comerț România – Italia, Camerei de Comerț România – Olanda, Ambasadei Bulgariei în România, APPR și a Confederației Naționale ProAgro.

 

Parteneri ai evenimentului sunt Azomureș, Popovici, Nițu, Stoica&Asociații, APIMAR, Farmtech, Garanti Leasing, CEC Bank, AgrobiotechRom, IFN SA, FRISOMAT, MONSANTO, AISR, USAMV Cluj, Facultatea de Agricultură Cluj-Napoca și Fondul Român pentru Investiții și Consultanță.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Agriculture şi modalități de înscriere pentru participare puteţi găsi pe http://priaevents.ro/

PRIA Agriculture reunește participanți dintre care: reprezentanți ai Guvernului României, reprezentanți ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, reprezentanți ai APIA și AFIR, reprezentanți ai ASAS, ai institutelor de cercetare agricolă, membri FNPAR, AMRCR, Romalimenta, Rompan, APRIL, UPCPR, ARC, APIMAR, reprezentanți ai producătorilor de cereale și producătorilor de erbicide, pesticide și produse agro-chimice, reprezentanți ai Camerelor de Comerț, ai companiilor FMCG și ai distribuitorilor, ai Băncii Mondiale, ai băncilor din România, ai societăților de asigurări, ai societăților de leasing, fonduri de investiții, fonduri de garantare și contragarantare, consultanți, companii cu servicii și soluții IT, presa de specialitate

           
Despre PRIAevents
RIAevents – experţii tăi în evenimente! Noi aducem informaţii de ultimă oră şi trend-uri în business prin intermediul conferinţelor organizate. Echipa PRIAevents cu o experienţă de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium pentru zona de business va găsi cele mai bune metode pentru a vă garanta ROI şi pentru a croi un eveniment special pentru dvs.

Dezbatem cele mai fierbinţi teme, aducem cei mai importanţi speakeri, reunim în audienţă participanţi care corespund cu target-ul tău. Fie că doreşti ca evenimentul să aibă loc în Bucureşti sau în alte oraşe din ţară, PRIAevents se focusează pe audienţe B2B sau B2C. Experţii noştri în evenimente vor şti să vă sfătuiască şi să vă propună cel mai inovativ şi cel mai potrivit eveniment. De asemenea, noi livrăm traininguri pentru diverse sectoare de business atât intr-o sală de conferinţe cât şi online. Dacă vrei să organizezi o gală, o conferinţă, un training, o competiţie sportivă, un eveniment de lansare a unui produs B2B sau B2C, poţi apela cu cea mai mare încredere la experţii noştri. Experienţa, abilităţile, viziunea creativă şi orientarea noastra spre ROI pentru fiecare partener ne califică a fi alegerea potrivită pentru evenimentele de succes.

Related posts

A fi sau a nu fi în afara fabricii de literatură cu Mircea Cărtărescu şi Solenoid

Transilvania Business

PIN 2016 – Premiile Industriei Regionale IT & Outsourcing

CEO Conference – Shaping the future

Ionut Oprea

BILANȚ: În 2019, BusinessMark a organizat 60 de evenimente

Papuc Irina

Nicolae DORDEA- ENGIE, la PRIA Urban Innovation  

Ionut Oprea

Cluj Business Days 2017

Ionut Oprea

ARIR anunță primul Forum dedicat relațiilor cu investitorii și analiștii în 23 mai 2019

Stefana Muresan

Clubul Francofon de Afaceri din Cluj organizează a patra ediție a „Târgului de Meserii”

redactia

Peste 50 de designeri la FFW 2016

Zeci de specialisti, la UVT, pentru a dezbate tematici privind producția agroalimentară, nutriția și securitatea alimentară

Stefana Muresan

Peste 1500 de participanți sunt așteptați la ediția aniversară numărul 5 a evenimentului DevTalks Cluj-Napoca

Stefana Muresan

The sum of all fears, variant 2018: when CEOs’ lack of digital culture opens all gates to hackers.

redactia

Poiana Brașov: Aspire Academy, cel mai prestigios program de leadership şi antreprenoriat

Stefana Muresan

Aeroportul Iași dezvolta un cluster de turism

Teatrul din Turda pune in scena piesa “La ordin Fuhrer!”

Portrete uitate şi restaurate la Muzeul de Artă din Cluj

Transilvania Business

Zilele Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș

redactia

Academicianul Ioan Aurel Pop, rectorul UBB, ar putea fi noul președinte al Academiei Române

Stefana Muresan

Începe primul târg imobiliar al anului, fonduri Prima Casă disponibile : INVESTIȚII DE PESTE 100 MILIOANE EUR ÎN NOI PROIECTE CU PESTE 6.000 DE UNITĂȚI REZIDENȚIALE, PREZENTE ÎN PREMIERĂ LA SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI

Stefana Muresan

Impact Hub, activ de la 1 martie

Transilvania Business

AWAKE lansează a treia ediție ARTDOOR și competiția de proiecte de instalații arhitecturale de mari dimensiuni

Stefana Muresan

Conferinta: Mobilitatea viitorului la Sibiu

Ionut Oprea

EuropaProperty, short-list for CEE Investment & Green Building Awards

Transilvania Business

Conferința Digital Days 2019, Oradea 25 – 26 octombrie

Traian Dan

Leave a Comment