Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Conferinta Trenchless Romania

Trenchless Romania este  Conferinta special dedicata sectorului de tehnologii trenchless, ce are ca misiune prezentarea celor mai noi tehnologii de subtraversare. Conferinta va avea loc in data de 18 Mai la Hotel Caro Club-Bucuresti si numara printe invitati speciali pe profesorul Jens Hölterhoff, Presedinte al GSTT (Asociatia Germana de Trenchless Technology).

Alaturi de acesta vor sustine prezentari specialisti si experti in domeniu, amintim aici compania Tracto-Technik care, prin reprezentantul lor local Voltrak, va prezenta cele mai noi tehnologii de subtraversare NO-DIG si beneficiile folosirii acestora.

Tehnologiile de subtraversare fara șant deschis (No-dig) sunt solutia optima pentru instalarea, realibilitarea sau inlocuirea utilitatilor subterane, mai ales in zonele urbane unde traficul auto si pietonal sunt foarte aglomerate.

Evenimentul este sustinut de RoSTT (Romanian Society for Trenchless Technology), ADUC (Asociatia Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii), ARACO (Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii), PSC (Patronatul Societatilor de Constructii), Petroleum Club Romania.

Tehnologiile trenchless sunt metode de forare orizontală deosebit de favorabile în zonele urbanizate, cu trafic intens de maşini şi persoane şi numeroase utilităţi subterane.

Tehnologiile Trenchless sunt soluţia optimă pentru traversarea de drumuri şi a altor coridoare de transport, precum şi a râurilor şi a căilor navigabile.

Metodele de forare fără şanţ deschis pot fi utilzate şi pentru instalarea, reabilitarea şi înlocuirea utilităţilor subterane situate în zone sensibile din punct de vedere ecologic şi locaţii în care accesul este limitat datorită existenţei unor structuri de construcţie şi vegetaţie.

În cele mai multe dintre cazuri, tehnologiile de forare fără şanţ deschis sunt singurele viabile pentru construcţii, acestea fiind totodată şi cele mai puţin costisitoare şi mai puţin disructive.

Evenimentul va prezenta utilaje, produse şi servicii de la producători şi furnizori internaţionali în domeniul tehnologiilor de forare orizontală dirijată. Aceştia vor împărtăşi din experienţa şi cunoştinţele lor privind cele mai noi tehnologii pentru instalarea şi renovarea utilităţilor subterane.

Pentru mai multe detalii despre eveniment puteti accesa http://www.trenchless-romania.com/

Persoana de contact:
Maria Nae
Marketing Manager
Email: maria.nae@masinisiutilaje.ro
Tel: 0724 550 830

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cum afectează noua realitate economică managementul creditului.

Articolul următor

The short-list for SEE Real Estate Awards

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share