Eveniment Importate

Sibiu – Premiile Cluburilor Francofone de Afaceri

Clubul Francofon de Afaceri din Cluj (C.FAC) și Clubul Francofon de Afaceri din Sibiu (C.FAS), susținute de mediul de afaceri și de parteneri, au derulat, în perioada octombrie 2015-februarie 2016, cea de-a II-a ediție a « Premiilor Cluburilor Francofone de Afaceri ».

 

Competiția a fost gândită cu scopul de a propaga în rândul tinerilor liceeni importanța acordată limbii franceze de către companiile francofone din zona Transilvaniei. Tematica celei de-a doua ediții a fost aleasă și diversificată de către companiile partenere, secțiunile propuse fiind design, IT, marketing, mecanică, mediu.

 

Concursul Premiile Cluburilor Francofone de Afaceri a debutat în luna octombrie 2015 prin realizarea de vizite de către reprezentanții celor două Cluburi și ai companiilor partenere, în 78 de licee din Transilvania și regiunea de N-V, fiind întâlniți peste 2800 de elevi și 200 de cadre didactice. Elevii vizitați au avut posibilitatea de a valorifica informațiile receptate, dar și munca în echipe de 2-5 membri pentru realizarea și depunerea dosarelor de participare la concurs. 192 de dosare au fost depuse pentru toate cele cinci secțiuni de către aproximativ 576 de elevi. Dosarele depuse vor fi analizate în perioada 1-31 martie 2016 de către un juriu format din reprezentanți ai companiilor francofone partenere care va delibera drept câștigătoare cele mai bune 3 proiecte din cadrul fiecărei secțiuni. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 1 aprilie 2016, pe site-ul concusului http://cfac.ro/fr/premiile-cfa și pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

 

Festivitatea de premiere a câștigătorilor, în prezența Excelenței Sale domnul François SAINT-PAUL, Ambasadorul Franţei în România, a colaboratorilor și partenerilor din mediul de afaceri francofon, a Inspectorilor școlari generali și de specialitate, a directorilor liceelor, a profesorilor coordonatori și colaboratori din cele 10 județe participante la concurs, va fi organizată la Sibiu, în data de 15 aprilie 2016, ora 11.00, la Facultatea de Medicină din Sibiu.

 

Clubul Francofon de Afaceri din Cluj (C.FAC) și Clubul Francofon de Afaceri din Sibiu (C.FAS) doresc să mulțumească colaboratorilor și partenerilor din mediul de afaceri francofon, Inspectorilor școlari generali și de specialitate, directorilor liceelor, profesorilor coordonatori și colaboratori și, nu în ultimul rând, elevilor implicați în acest proiect.

 

C.FAC (Clubul Francofon de Afaceri din Cluj) este rețeaua economică francofonă din Cluj. Cu peste patruzeci de membri,Clubul contribuie la dezvoltarea economică și la promovarea francofoniei în regiune. Astfel, la nivel regional, C.FAC face parte din structura intitulată International Committee, structură care reunește cluburile de afaceri din Cluj iar la nivel național, Clubul face parte din rețeaua franceză de instituții, activând pentru susținerea valorilor comune alături de CCIFER, Ambasada Franței, BusinessFrance si multi altii.

 

Clubul Francofon de Afaceri din Sibiu (CFAS), creat acum un an, în cadrul cooperării dintre Județul Sibiu și Departamentul Ille et Vilaine, contribuie la apărarea intereselor membrilor săi și la crearea de noi oportunități de afaceri.

 

El lucrează în strânsă colaborare cu parteneri economici francofoni, cum ar fi CCIFER, CFAC, Business France, BEROBA, AWEX, Camera de Comerț Elvețiană în România și PTIR.

 

CFAS este de asemenea membru în Comitetul Consultativ al Județului Sibiu pentru formare profesională, care transmite Guvernului nevoile de formare ale întreprinderilor.

 

Membrii CFAS lucrează foarte strâns cu mediul școlar și universitar pentru a promova limba franceză pentru afaceri.

Related posts

Forumul Internațional de Agricultură RALF 2016, speakeri și fermieri

Conferința, fonduri europene – Regiunea Vest

Stefana Muresan

The woman 2016 Cluj-Napoca– leadership feminin la superlativ

Ce vezi, ce testezi, ce inveti la Bucharest Technology Week 2017

Stefana Muresan

Portland, un nou premiu

Belchim – DAFCOCHIM, un parteneriat pentru soluții de top

Transilvania Business

Elite Business Club Cluj 09 Mai 2018, Hotel Beyfin

A. I.

Confort Construct & Instal, Arad, 22-25 martie

Stefana Muresan

Start de business la #BusinessChallenge!

redactia

Companii de renume internațional vin să accentueze importanța leadershipului feminin la The Woman

Stefana Muresan

Final call for nominations at the 15th annual EuropaProperty SEE Real Estate Awards Gala & Forum

Papuc Irina

Gala antreprenorilor de peisagistica – eveniment marca Asociatia Antreprenorilor de Peiagistica

Stefana Muresan

Transilvania Broker de Asigurare, aproape de listare

Stefana Muresan

Sute de invenții inedite, din țară și din străinătate, la Salonul Internațional PRO INVENT 2018!

Stefana Muresan

Romgaz investește pentru România

“Razboiul” pentru talente in HR

Transilvania Business

UAMT Golf Cup 3’rd Edition

Ligia Voro

Spre noi orizonturi

Transilvania Business

Benefit Seven, sediu nou prin ESOP

Transilvania Business

Zilele Inteligenței Artificiale Românești – Dezvoltarea comunității AI din România

Ligia Voro

NRCC Dutch evening in Cluj

Ionut Oprea

SEE Property Forum 2018, 29th of March, Radisson Blu

Ionut Oprea

Salamul de Sibiu a devenit marca recunoscuta la nivelul UE

Transilvania Business

Ediția 2019 a evenimentului „Therme Forum” aduce la Sibiu unii dintre cei mai cunoscuți arhitecți din lume

Nicolae Pop

Leave a Comment