Eveniment Importate

Primul zbor LOT de la Cluj-Napoca!

Prima aeronavă Bombardier Q400 a companiei aeriene LOT, a decolat ieri din Cluj-Napoca către Varșovia. Din acest moment, transportatorul aerian polonez va opera 4 zboruri săptămânale și va oferi pasagerilor o rețea extinsă de conexiuni convenabile, către zeci de destinații din Polonia, Europa, America de Nord și Asia.

LOT oferă cea mai bună alternativă de a călători prin intermediul hub-urilor gigantice și aglomerate din Europa de vest, care au fost până în prezent singura alegere pentru pasagerii care își încep călătoria în Cluj-Napoca. Călătoria prin Varșovia este una lipsită de griji. De la sfârșitul lunii martie, LOT va opera nu mai puțin de 4 zboruri pe săptămână. În conformitate cu programul de zbor convenabil, această ofertă va facilita accesul pasagerilor care călătoresc din Cluj-Napoca la rețeaua mondială de rute, inclusiv la toate destinațiile importante din Europa, precum și destinații din America de Nord și Asia.

“Suntem mândri să aducem cea mai bună conectivitate unuia dintre cele mai importante orașe din România. Cluj-Napoca este o destinație foarte importantă în ceea ce privește traficul de afaceri. Pe de altă parte, este, de asemenea, o destinație turistică în creștere fiind din ce în ce mai cunoscută printre mulți turiști din Polonia și alte țări europene. Părerea mea este că serviciul nostru va ajuta la o descoperire îmbunătăţită a orașului Cluj-Napoca şi a regiunii Transilvaniei “- spune Adrian Kubicki, Director de Comunicare.

“Serviciul nostru oferă pasagerilor care călătoresc din Cluj-Napoca  acces la întreaga noastră rețea europeană, precum și conexiuni scurte spre America de Nord și Asia. Noi credem că în curând vom deveni o companie aeriană de referinţă pentru cei ce călătoresc la New York, Toronto sau Chicago “- adaugă el.

În zilele de luni și sâmbăta zborurile către Varșovia vor fi operate de la ora 13:50; în zilele de miercuri și vineri de la 17:25. Zborurile operate după-amiaza oferă  pasagerilor accesul la o multitudine de zboruri interne în Polonia și europene, cum ar fi: Cracovia, Gdansk, Riga, Amsterdam, Londra sau Bruxelles și multe altele.

Prezent la evenimentul de lansare al rutei, Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Marius Mînzat a precizat cu această ocazie:

“Zborurile spre capitala Poloniei, Varşovia, care debutează astăzi de pe Aeroportul Internaţional Cluj sunt un bun prilej de a reanaliza avantajele existenţei unor legături aeriene regulate, directe sau de conexiune între Transilvania şi întreaga Polonie, dar şi spre destinaţii din Europa, America de Nord sau Asia. Consiliul Judeţean Cluj doreşte mult succes companiei LOT Polish Airlines și recomandă publicului călător să aleagă cu încredere toate destinațiile pe care le oferă această companie aeriană.”

Directorul General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, domnul David Ciceo a precizat la rândul său:

“Aeroportul Cluj  se bucură să lanseze astăzi, 30 martie, zborul direct al LOT Polish Airlines care leagă Cluj-Napoca de Varșovia, un hub important din Europa centrală și de est. Acest nou serviciu aerian face parte din strategia noastră de a oferi pasagerilor legături cu importante hub-uri europene prin care să poată fi accesate cu ușurință cât mai multe destinații din întreaga lume, la prețuri accesibile. Ne dorim ca parteneriatul cu compania aeriană LOT să fie cât mai îndelungat”.

“LOT înţelege nevoile pasagerilor săi, prin urmare oferă nu mai puţin de 3 clase de călătorie la standarde ridicate. LOT Economy Class este cea mai bună opţiune pentru pasagerii sensibili la preţ, în timp ce LOT Business Class este tot ceea ce au nevoie pasagerii de business. Dar aceasta nu este tot! Înţelegem faptul că şi organizaţiile trebuie să aibă grijă de resursele lor financiare. Venim în întâmpinarea acestei nevoi prin oferirea biletelor la clasa LOT Premium Economy, ce conferă acces la o întreagă listă de servicii pentru tarife mai scăzute.” – a adăugat Kubicki.

LOT este singura companie aeriană care oferă până la 3 clase de călătorie adaptate nevoilor şi aşteptărilor diferitelor grupuri de pasageri care călătoresc pe zboruri scurt curier din Europa. În mod concret, LOT Business Class înseamnă o gamă completă de priorităţi la aeroport, acces la salonul business, servicii personalizate, mâncăruri şi băuturi servite în veselă de porţelan şi locul liber alăturat pentru comfortul dumneavoastră.

LOT Premium Economy Class vă oferă check-in și îmbarcare prioritară, meniu îmbogățit, băuturi și un loc în partea din față a cabinei. LOT Economy Class vă oferă un loc rezervat, băuturi răcoritoare și o gamă largă de produse alimentare proaspete pentru cumpărare.

Toate zborurile între Varșovia și Cluj sunt operate de aeronave noi Bombardier Q400. Acestea sunt foarte apreciate de pasageri pentru cabina spațioasă, silenţioasă fără scaun de mijloc. Toate zborurile pe distanțe lungi sunt operate cu aeronave moderne Boeing 787 Dreamliner.

Cluj-Napoca este una dintre primele destinații deschise de LOT după încheiere oficială cu succes a procesului de restructurare. România este o piaţă foarte importantă atât pentru segmentul business dar şi pentru un tot mai numeros segment de pasageri care aleg această ţară ca şi destinaţie de vacanţă.

Împreună cu lansarea zborului din Cluj-Napoca, LOT a mai lansat și o serie de alte rute interesante, cum ar fi Palanga, Luxemburg, Ljubljana, Atena, Beirut, Nice şi multe altele.

Biletele sunt disponibile pe lot.com, prin intermediul aplicației mobile, Centrul de Contact LOT şi prin alte canale de vânzare.

Related posts

Primul program de afiliere și fond privat de investiții pentru femeile antreprenor

Stefana Muresan

40 nations explore the future of building and construction

Ionut Oprea

Se lansează a treia ediție a ROFMEX

Ligia Voro

Ingrid Vlasov, speaker la The Woman Cluj-Napoca

Transilvania Business

La 1 ianuarie 2020, CCIR va prelua președinția Consiliului de Afaceri al OCEMN

Papuc Irina

Proiectul de buget pe anul 2019 al Ministerului Transporturilor, aviz pozitiv în comisii. Lista principalelor proiecte

redactia

Virgil METEA, un nou mandat de patru ani în fruntea ROMGAZ!

Stefana Muresan

Prima ediție a ‘HOTSPOT SIBIU 2017’, în 27 iunie

Stefana Muresan

Centru de pregătire a pompierilor din fonduri europene, inaugurat la Borș

Traian Dan

Cât costă biletele la concertul Metallica din august 2019

A. I.

UVT va oferi liderului mondial, Simona Halep, titlul de Doctor Honoris Causa „Beneficiorum Publicorum”

redactia

„Drumul Sării”, noua atracţie turistică a Sovatei

Asociaţia "Hai cu noi în Horă" deschide programul de dezvoltare personală “Joyful Teaching”

Ionut Oprea

Transilvania „Best in travel 2016” pentru piaţa britanică

Transilvania Business

Prinţul Charles, lobby pentru pajiştile Târnavei Mari

Priaevents, în parteneriat cu Confederația Patronală Concordia, organizează evenimentul online, cu tema : Impactul învățământului dual asupra economiei naționale

Papuc Irina

Brașov: Fundația 'Prințul de Wales' va lansa un nou program de susținere a micilor fermieri și producători locali

Stefana Muresan

Împreună cu tine, PROFI salvează destine – 2016

Transilvania Business

Timişoara Air Show 2017, cel mai mare spectacol aerian din vestul ţării

Stefana Muresan

Salamul de Sibiu a devenit marca recunoscuta la nivelul UE

Transilvania Business

Iulian Iuga, Accesa: “Am reușit să avem succes pe propriile picioare”

Stefana Muresan

Festivalul tehnologiei îți dă întâlnire cu viitorul săptămâna aceasta în Bucureşti

Stefana Muresan

Speakerii L.I.F.T. 2019: Paula Rusu, expert în comunicare și relații publice

Ligia Voro

Conferinta Internationala Femei in Afaceri 2016

Transilvania Business

Leave a Comment