Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Campanie Meat & Milk: Focus pe Tehnologie

Una dintre provocarile continue ale procesatorilor de carne si lapte din Romania, dar si una dintre cele mai mari, este aceea de a fi in permanenta competitivi, ba, mai mult, de a fi capabili in orice moment sa raspundă cerintelor pietei atat din punct de vedere al calitatii si sigurantei alimentare a produselor, cat si din punct de vedere al pretului si al diversitatii gamei sortimentale. Alaturi de ei, fermierii sunt direct interesati de competitivitate, mai ales din cauza importurilor de carne si lapte-materie prima.

Pentru a raspunde cu succes la aceste provocari, sunt necesare mai multe conditii. Dar, una dintre cele mai importante este aceea a mentinerii unui nivel tehnologic la cel mai inalt nivel. Investind in tehnologie investesti in profit, iar asta o stiu toti jucatorii din lantul economic.

Cu scopul de a veni in sprijinul acestora, Agentia infoGROUP, organizatoare a Expo-Conferintei Internationale Meat & Milk 2016, care se va desfasura in zilele de 12 – 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brasov, demareaza campania ”Focus pe TEHNOLOGIE”, campanie care va dura pana la finalul anului 2016 si care va avea doua momente de varf: Expo-Conferința Meat & Milk si Targul Indagra.

Campania se adreseaza:

-Furnizorilor de tehnologii destinate fermelor de carne si lapte (utilaje si echipamente, nutritie, mediu, sanatate animala etc.);

-Furnizorilor de tehnologii destinate procesatorilor (procesare, ambalare, siguranta alimentara, mediu, soluții IT etc.);

-Procesatorilor (prezentarea unui model de afacere de succes, inclusiv din punct de vedere tehnologic si produse Premium din carne si lapte.)

Toti acestia sunt invitati sa rezerve spatii de prezentare ale produselor si serviciilor din portofoliu in Workshop-urile Ferma, Carne-Procesatori si Lapte-Procesatori, care se vor desfasura in cadrul Expo-Conferintei Meat & Milk, in ziua de 12 mai, intre orele 11:00-14:00. Concomitent, firmele interesate pot rezerva spatii de expunere in cadrul Sectiunii B2B-Expo.

Suplimentar, companiile care vor sustine prezentari vor avea oportunitatea de a-si publica oferta in editiile on-line ale revistelor Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte. Totodata, firmele pot beneficia de mediatizarea ofertei lor in editiile speciale care vor fi tiparite pentru a fi distribuite gratuit, la targul Indagra.

Nu uitati! Tehnologiile dumneavoastra trebuie sa fie mereu in vizorul beneficiarilor. Profitati de oportunitatile oferite de Expo-Conferinta Internationala Meat & Milk 2016 si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte!

Meat & Milk: Discutii directe, rezultate concrete!

Detalii si înscrieri pe www.meat-milk.ro si la telefon: 021.223.25.21

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Provocari cheie pentru orase cu viitor

Articolul următor

Primul zbor LOT de la Cluj-Napoca!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share