Eveniment Importate

Conferința Națională “BUSINESS to more BUSINESS” ajunge la Ploiești

Cel mai important eveniment de afaceri al anului din Ploiești – “BUSINESS to more BUSINESS”, se desfășoară joi, 14 aprilie 2016, la Hotel Prahova Plaza, începând cu ora 9.00 și este organizat de Doingbusiness.ro. Evenimentul de la Ploiești face parte din Proiectul Național “BUSINESS to more BUSINESS” care a debutat la Brașov, în 10 martie 2016.

Evenimentul “BUSINESS to more BUSINESS” este un concept unic care marchează în 2016 al 6-lea an consecutiv în care face parte din mediul de afaceri românesc. Seria de conferințe aduce consultanța fiscală, financiară și legislativă mai aproape de mediul de afaceri local și oferă anterprenorilor din România instrumente utile pentru promovarea și susținerea afacerii chiar și în condiții economice volatile.

“BUSINESS to more BUSINESS 2016 înseamnă deja noi recorduri: la Brașov am înregistrat cea mai numeroasă participare de până acum, iar la Iași am reușit să ne bucurăm de o interactivitate fără precedent. Am creat un cadru favorabil în care managerii și antreprenorii locali să dezbată aspecte importante pentru afacerile lor si, mai ales, să găsească soluții, prin intermediul specialiștilor invitați de noi, la problemele cheie pe care le întâmpină. Revenim în Prahova în 2016 cu mult interes, pentru că mediul de afaceri de aici este extrem de interesant și activ”, a declarat Dumitru Ion – CEO Doingbusiness.ro.

Conferința de la Ploiești este organizată la hotelul Prahova Plaza începând cu ora 9.00 și reprezintă cea mai bună oportunitate pentru companiile din Prahova și județele învecinate de a descoperi noi perspective de afaceri, dar și instrumente de dezvoltare personală adresate managerilor de companii.

La Ploiești va fi lansat, în premieră, Barometrul mediului de afaceri din Prahova și județele învecinate, realizat de EY România și Doingbusiness.ro, un instrument extrem de important pentru antreprenorii prezenți, întrucât conturează, în esență, așteptările fundamentale ale mediului de afaceri local pentru perioada imediat următoare.

Conferința este structurată în 3 sesiuni: consultanță fiscală, financiară și management performant, transformarea digitală și schimbarea comportamentului consumatorilor (care cuprinde adaptarea strategiei de marketing și vânzări pentru a crește performanța companiei) și o sesiune extrem de interactivă axată pe dezvoltarea personală.

Conferința va fi moderată de jurnalistul Radu Soviani, iar printre vorbitori se vor regăsi Carmen Afanasenco – Tax Manger, EY Romania, Elena Badea – Marketing Director, EY Romania, Răzvan Ionescu – Director Marketing Segment Business, Telekom, Roxana Mircea – Managing Partner, REI Finance Advisors, Mihai Stănescu – Executive Coach, RoCoach și Dumitru Ion – CEO Kompass Romania.

Mai multe detalii despre conferință și pentru înregistarea online a participanților sunt disponibile aici: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-ploiesti/.

Participarea este gratuită pentru primele două persoane din cadrul aceleiași companii, iar evenimentul permite întâlniri bilaterale de lucru/consultanță între participanții care se înregistrează și speakerii prezenți la eveniment.

Despre Doingbusiness.ro
Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile din economia națională precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania în variante print și online.

Serviciile noastre includ: servicii de agenție de evenimente, servicii de comunicare și direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață.

Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit.

Related posts

Cele mai importante teme pentru mediu vor fi dezbatute în cadrul conferinței PRIA Environment în 25 aprilie 2018

Stefana Muresan

Companii de renume internațional vin să accentueze importanța leadershipului feminin la The Woman

Stefana Muresan

Maratonul de business al comunității de afaceri franco-române, „rePORNIM ECONOMIA”, are loc în această săptămână la Brașov, Făgăraș și Sibiu

Nicolae Pop

După preluarea Bancpost, Banca Transilvania, la un pas de prima poziție

Stefana Muresan

Sibiul, o uriasa pasarela de moda

Digitalizare în utilități: Blockchain și alte tehnologii

Ligia Voro

Bitdefender a deschis la Târgu Mureș al cincilea birou din România

Stefana Muresan

Grand Rhapsody, cei mai buni în organizarea de evenimente

Transilvania Business

Noutăți mydlink™ Home pentru casa ta inteligentă

Automotive Market Forum

Transilvania Business

Noul Hyundai Tucson, primele impresii

ACI Europe celebrates 25 years

TeCOMM 2016: Shopping-ul este o activitate de relaxare

Transilvania Business

Vin de casa cu must de la Jidvei

Transilvania Business

„Confort Construct & Instal”, cel mai important eveniment de constructii și instalații din Vest

Stefana Muresan

Issa, o poveste în trei nuanţe

Transilvania Business

Tinerii își prezintă ideile de business în fața antreprenorilor de top din România

Nicolae Pop

David Ciceo: Aeroportul Avram Iancu, proiect privind transportul intermodal de marfă

Stefana Muresan

Cluj IT Cluster organizează cea de-a 5-a ediţie a evenimentului Cluj Innovation Days – “Breaking New Digital Ground!”, în parteneriat cu Urbanize Hub, APM Cluj şi Agenţia de Marketing Loopaa

Stefana Muresan

Gala Women in Economy 2020 premiază excelența în business

Ligia Voro

UVT premiată pentru cel mai bun parteneriat dintre companii și instituțiile academice

Creștere de peste 50% a profitului pentru AGROSEL în 2015

AWAKE lansează a treia ediție ARTDOOR și competiția de proiecte de instalații arhitecturale de mari dimensiuni

Stefana Muresan

Imoteca, portofoliu in rezidential de 162 milioane euro

Leave a Comment