Eveniment Importate

Conferința Națională “BUSINESS to more BUSINESS” ajunge la Ploiești

Cel mai important eveniment de afaceri al anului din Ploiești – “BUSINESS to more BUSINESS”, se desfășoară joi, 14 aprilie 2016, la Hotel Prahova Plaza, începând cu ora 9.00 și este organizat de Doingbusiness.ro. Evenimentul de la Ploiești face parte din Proiectul Național “BUSINESS to more BUSINESS” care a debutat la Brașov, în 10 martie 2016.

Evenimentul “BUSINESS to more BUSINESS” este un concept unic care marchează în 2016 al 6-lea an consecutiv în care face parte din mediul de afaceri românesc. Seria de conferințe aduce consultanța fiscală, financiară și legislativă mai aproape de mediul de afaceri local și oferă anterprenorilor din România instrumente utile pentru promovarea și susținerea afacerii chiar și în condiții economice volatile.

“BUSINESS to more BUSINESS 2016 înseamnă deja noi recorduri: la Brașov am înregistrat cea mai numeroasă participare de până acum, iar la Iași am reușit să ne bucurăm de o interactivitate fără precedent. Am creat un cadru favorabil în care managerii și antreprenorii locali să dezbată aspecte importante pentru afacerile lor si, mai ales, să găsească soluții, prin intermediul specialiștilor invitați de noi, la problemele cheie pe care le întâmpină. Revenim în Prahova în 2016 cu mult interes, pentru că mediul de afaceri de aici este extrem de interesant și activ”, a declarat Dumitru Ion – CEO Doingbusiness.ro.

Conferința de la Ploiești este organizată la hotelul Prahova Plaza începând cu ora 9.00 și reprezintă cea mai bună oportunitate pentru companiile din Prahova și județele învecinate de a descoperi noi perspective de afaceri, dar și instrumente de dezvoltare personală adresate managerilor de companii.

La Ploiești va fi lansat, în premieră, Barometrul mediului de afaceri din Prahova și județele învecinate, realizat de EY România și Doingbusiness.ro, un instrument extrem de important pentru antreprenorii prezenți, întrucât conturează, în esență, așteptările fundamentale ale mediului de afaceri local pentru perioada imediat următoare.

Conferința este structurată în 3 sesiuni: consultanță fiscală, financiară și management performant, transformarea digitală și schimbarea comportamentului consumatorilor (care cuprinde adaptarea strategiei de marketing și vânzări pentru a crește performanța companiei) și o sesiune extrem de interactivă axată pe dezvoltarea personală.

Conferința va fi moderată de jurnalistul Radu Soviani, iar printre vorbitori se vor regăsi Carmen Afanasenco – Tax Manger, EY Romania, Elena Badea – Marketing Director, EY Romania, Răzvan Ionescu – Director Marketing Segment Business, Telekom, Roxana Mircea – Managing Partner, REI Finance Advisors, Mihai Stănescu – Executive Coach, RoCoach și Dumitru Ion – CEO Kompass Romania.

Mai multe detalii despre conferință și pentru înregistarea online a participanților sunt disponibile aici: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-ploiesti/.

Participarea este gratuită pentru primele două persoane din cadrul aceleiași companii, iar evenimentul permite întâlniri bilaterale de lucru/consultanță între participanții care se înregistrează și speakerii prezenți la eveniment.

Despre Doingbusiness.ro
Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile din economia națională precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania în variante print și online.

Serviciile noastre includ: servicii de agenție de evenimente, servicii de comunicare și direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață.

Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit.

Related posts

Consiliul Concurenței, aviz favorabil pentru preluarea Depaco de către Teraplast

Stefana Muresan

Vintest revine la București: „Iubesc vinul românesc – vin de Crăciun”

Ionut Oprea

HR Business Strategist 2016

Transilvania Business

BusinessMark prezintă proiectul “Tax & Finance Forum 2018”

redactia

Mihaela ION – Partener, Popovici Nițu Stoica și Asociații, participă la conferința PRIA Competition Cluj-Napoca în 16 mai 2019

Stefana Muresan

Quai Antoine Ier: superyacht lifestyle exhibition at the 2017 MYS

Ionut Oprea

Dragoş Anastasiu, noul Presedinte al AHK

Speakerii L.I.F.T. 2019: Adi Coco, fotograf

Ligia Voro

Provocari cheie pentru orase cu viitor

Reprezentanții Romgaz au prezentat proiectul centralei de la Iernut la Pavilionul României de la Expo Astana

Stefana Muresan

ABSL invites you to Iași Business Mixer 2019 on September 19th

Ligia Voro

Controale intesificate privind preturile de transfer: firmele care inregistreaza pierderi au risc fiscal ridicat

Transilvania Business

Conferinta: Mobilitatea viitorului la Sibiu

Ionut Oprea

Dezbatere despre publicitatea medicamentelor și dispozitivelor medicale, dar si despre codul etic pentru marketingul din industrie

Papuc Irina

Cea mai mare expoziție de cristale, pietre prețioase și semiprețioase la Cluj-Napoca

Ligia Voro

Directorul financiar si legislatia vamala – 5 dovezi ale unui mariaj reusit

Transilvania Business

Expo-Conferința Internațională Meat & Milk, ediția a VII-a, 10, 11 mai 2018, Hotel Alpin Poiana Brașov

Stefana Muresan

A Mayor, a Minister, and a New York proptech guru meet at MIPIM

Stefana Muresan

Curaj, băncilor! – Investițiile în agricultură, profitabile pe termen lung

Estimare cuantum ANT bovine

Transilvania Business

PRIA Aviation Conference

Ionut Oprea

SEE Property Forum 2018, 29th of March, Radisson Blu

Ionut Oprea

“Razboiul” pentru talente in HR

Transilvania Business

Transilvania, raiul brânzeturilor de calitate (II) – La Colline

Leave a Comment