Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Conferința Națională “BUSINESS to more BUSINESS” ajunge la Ploiești

Cel mai important eveniment de afaceri al anului din Ploiești – “BUSINESS to more BUSINESS”, se desfășoară joi, 14 aprilie 2016, la Hotel Prahova Plaza, începând cu ora 9.00 și este organizat de Doingbusiness.ro. Evenimentul de la Ploiești face parte din Proiectul Național “BUSINESS to more BUSINESS” care a debutat la Brașov, în 10 martie 2016.

Evenimentul “BUSINESS to more BUSINESS” este un concept unic care marchează în 2016 al 6-lea an consecutiv în care face parte din mediul de afaceri românesc. Seria de conferințe aduce consultanța fiscală, financiară și legislativă mai aproape de mediul de afaceri local și oferă anterprenorilor din România instrumente utile pentru promovarea și susținerea afacerii chiar și în condiții economice volatile.

“BUSINESS to more BUSINESS 2016 înseamnă deja noi recorduri: la Brașov am înregistrat cea mai numeroasă participare de până acum, iar la Iași am reușit să ne bucurăm de o interactivitate fără precedent. Am creat un cadru favorabil în care managerii și antreprenorii locali să dezbată aspecte importante pentru afacerile lor si, mai ales, să găsească soluții, prin intermediul specialiștilor invitați de noi, la problemele cheie pe care le întâmpină. Revenim în Prahova în 2016 cu mult interes, pentru că mediul de afaceri de aici este extrem de interesant și activ”, a declarat Dumitru Ion – CEO Doingbusiness.ro.

Conferința de la Ploiești este organizată la hotelul Prahova Plaza începând cu ora 9.00 și reprezintă cea mai bună oportunitate pentru companiile din Prahova și județele învecinate de a descoperi noi perspective de afaceri, dar și instrumente de dezvoltare personală adresate managerilor de companii.

La Ploiești va fi lansat, în premieră, Barometrul mediului de afaceri din Prahova și județele învecinate, realizat de EY România și Doingbusiness.ro, un instrument extrem de important pentru antreprenorii prezenți, întrucât conturează, în esență, așteptările fundamentale ale mediului de afaceri local pentru perioada imediat următoare.

Conferința este structurată în 3 sesiuni: consultanță fiscală, financiară și management performant, transformarea digitală și schimbarea comportamentului consumatorilor (care cuprinde adaptarea strategiei de marketing și vânzări pentru a crește performanța companiei) și o sesiune extrem de interactivă axată pe dezvoltarea personală.

Conferința va fi moderată de jurnalistul Radu Soviani, iar printre vorbitori se vor regăsi Carmen Afanasenco – Tax Manger, EY Romania, Elena Badea – Marketing Director, EY Romania, Răzvan Ionescu – Director Marketing Segment Business, Telekom, Roxana Mircea – Managing Partner, REI Finance Advisors, Mihai Stănescu – Executive Coach, RoCoach și Dumitru Ion – CEO Kompass Romania.

Mai multe detalii despre conferință și pentru înregistarea online a participanților sunt disponibile aici: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-ploiesti/.

Participarea este gratuită pentru primele două persoane din cadrul aceleiași companii, iar evenimentul permite întâlniri bilaterale de lucru/consultanță între participanții care se înregistrează și speakerii prezenți la eveniment.

Despre Doingbusiness.ro
Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile din economia națională precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania în variante print și online.

Serviciile noastre includ: servicii de agenție de evenimente, servicii de comunicare și direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață.

Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Creștere de peste 50% a profitului pentru AGROSEL în 2015

Articolul următor

Un nou proiect livrat cu succes de catre OPTIM PM

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Startup Europe Week Brașov 2024

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share