Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un nou proiect livrat cu succes de catre OPTIM PM

Optim Project Management sunt încântați să felicite compania NEPI cu ocazia deschiderii oficiale a centrului comercial Timișoara Shopping City, deschidere ce a avut loc pe 31 Martie 2016. Cel mai nou și modern centru comercial din afara Bucureștiului, ce are o suprafață construită de 74.000m2, a fost terminat într-un timp record și este compus dintr-o zonă comercială, un Cinema City cu 13 ecrane 4DX și IMAX și zonă de restaurante.
 

Anul trecut în noiembrie, NEPI a inaugurat prima fază a proiectului, un supermarket Carrefour ce are o suprafață de 10.000m2, precum și o zonă comercială în suprafață de 8.000m2.

Centrul comercial beneficiază de o parcare exterioară și de una suplimentară pe ultimul nivel, oferind în total clienților 3.000 locuri de parcare și, în plus, o extindere a rețelei de tramvai a orașului.

Rolul companiei OPTIM PM în dezvoltarea centrului comercial Timișoara Shopping City a fost de a oferi servicii de Cost & Construction Management, Tenant Coordination, Dirigenție de șantier, precum și servicii de SSM, inclusiv Design si Construction Management pentru Cinema City.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conferința Națională “BUSINESS to more BUSINESS” ajunge la Ploiești

Articolul următor

10 ani de avocatură de business

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share