Importate Lideri si afaceri

10 ani de avocatură de business

Societatea de avocați Grecu și Asociatii a marcat pe 31 Martie 2016 aniversarea a 10 ani, sărbătorind la Teatrul Național București, alături de clienții și partenerii firmei.


Începând cu ora 19:00 sala Pictura din cadrul T.N.B. a fost rezervată doar pentru societatea Grecu și Asociații și invitații acesteia. Piesa de teatru „Allegro, ma non troppo” de Ion Minulescu a creat o atmosferă de excepție, fiind una dintre cele mai bune piese jucate pe scena Teatrului Național. După finalizarea piesei de teatru, seara a fost completată de o degustare în premieră a unor vinuri exclusiviste creându-se o atmosferă potrivită pentru socializare, fotografii cu partenerii societății de avocatură și invitații acesteia. 

Cu această ocazie, participanții au aflat mai multe despre partneriat și despre încredere, despre profesionalism și promptitudine, despre echipa Grecu și Asociații. În cei 10 ani de experiență au avut numerosi clienți, din toate domeniile de business, au contribuit la creșterea afacerilor și succesul acestora, fiindu-le alături în orice împrejurare și cunoscându-i foarte bine pe fiecare în parte.

“Factorii care au modelat și au condus la sucesul societății noastre sunt avocații cu care colaborăm, clienții noștri și mediul economic. Sunt mândră de echipa noastră și le sunt recunoscătoare pentru munca excelentă ce o realizează zi de zi, dar mai mult decât atât le sunt recunoscătoare de loialitatea de care au dat dovadă în decursul acestor ani, ani în care am luptat împreună pentru un scop comun. Scopul de a deveni cei mai buni!Pe masură ce anii au trecut, clienții au simțit și au beneficiat de succesul companiilor lor alături de noi, astfel ca un procent foarte mare ne-au recomandat mai departe altor clienți. Mulți dintre clienții noștri au contribuit la modelarea societății nostre de avocatură dar și a domeniilor de expertiză, astfel că astăzi, la cererea multora dintre ei avem o paletă largă de servicii în ceea ce privește consultanța legală. Mulțumesc și vă sunt recunoscătoare! Am tratat clienții așa cum am dorit să fim și noi ajutați și tratați de către furnizorii noștri, astfel că beneficiem de cele mai bune servicii de contabilitate din București, un furnizor care este alături de noi în orice situație, oferindu-ne consultanță fiscală de care avem nevoie și de la care am învațat foarte multe.Multumesc traducătorilor noștri dedicați și bine pregătiți, mulțumim executorului judecătoresc cu care colaboram. Multumesc concurenței din România fără de care experiența și calitatea serviciilor noastre nu ar fi putut să iasă în evidență. Aniversarea celor 10 ani de experiență în avocatură este ocazia de a reflecta asupra valorilor principale și angajamentul continuu de a furniza servicii juridice de calitate clienților societății noastre. Am apreciat încrederea și relatiile de colaborare avute cu toți clienții noștri, astfel că împreună cu ei, am petrecut momentele importante și fericite din viața noastră ca societate de avocatură”, a transmis avocat Elena Grecu.

Related posts

OMV, profit peste așteptări în T1 din 2017

Stefana Muresan

Valtryp SRL la 25 de ani, poveste de succes

Traian Dan

Levente Bara – fabrică de produse din miez de nucă, investiţie de 2,5 milioane euro

Stefana Muresan

Cristian Covaciu (IPEC) – de la o baracă de tablă, la 1% din producția mondială de farfurii și 700 de angajați

Stefana Muresan

Sibiu: Thyssenkrupp Bilstein construiește o nouă fabrică

Stefana Muresan

Serverul Continental pentru autovehicule conectează mașinile electrice Volkswagen ID.

Nicolae Pop

ALISIA ENCO isi face intrarea in high life-ul modei la Monaco

Ionut Oprea

Lidl, 500 de noi angajări anul acesta

Stefana Muresan

Schimbări la conducerea filialelor Daimler în România

Stefana Muresan

NTT DATA Romania, parteneriat cu EVW Holding în implementarea soluţiei de industrie SAP DBM

Stefana Muresan

Richard Branson şi pariul de £1 milion

Raluca Ursu

Zece firme vor ocupa o treime din Parcul Industrial Bistriţa Sud

Stefana Muresan

B | Smartree ofera servicii de salarizare pe orice platforma software a clientilor

Quality Academy – Beneficii si Repere

Feeric Fashion Week începe în weekend la Alba Iulia

Elvețienii de la Noventa au preluat 60% din Interpart Production

Stefana Muresan

INAUGURARE SHOWROOM CAAB HOME&OFFICE DESIGN

Stefana Muresan

6th annual CEE Investment & Green Building Awards

Asociația Dăruiește Viață, Deloitte, Impact Hub și Junior Achievement Romania sunt câștigătorii Trofeelor CCIFER Business Challenges 2020

Nicolae Pop

Refresh online pentru promovarea Romaniei

Volkswagen-Audi şi Enercon, interesate să demareze afaceri în România

Stefana Muresan

Auchan, venituri de 52,8 miliarde euro, în creștere cu 0,7%, anul trecut

Stefana Muresan

CADASTER AND REAL-ESTATE REGISTRATION: NEW LEGISLATIVE CHANGES

redactia

Cluj – Vitacom vrea afaceri în creştere cu 20%

Stefana Muresan

Leave a Comment