Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

10 ani de avocatură de business

Societatea de avocați Grecu și Asociatii a marcat pe 31 Martie 2016 aniversarea a 10 ani, sărbătorind la Teatrul Național București, alături de clienții și partenerii firmei.


Începând cu ora 19:00 sala Pictura din cadrul T.N.B. a fost rezervată doar pentru societatea Grecu și Asociații și invitații acesteia. Piesa de teatru „Allegro, ma non troppo” de Ion Minulescu a creat o atmosferă de excepție, fiind una dintre cele mai bune piese jucate pe scena Teatrului Național. După finalizarea piesei de teatru, seara a fost completată de o degustare în premieră a unor vinuri exclusiviste creându-se o atmosferă potrivită pentru socializare, fotografii cu partenerii societății de avocatură și invitații acesteia. 

Cu această ocazie, participanții au aflat mai multe despre partneriat și despre încredere, despre profesionalism și promptitudine, despre echipa Grecu și Asociații. În cei 10 ani de experiență au avut numerosi clienți, din toate domeniile de business, au contribuit la creșterea afacerilor și succesul acestora, fiindu-le alături în orice împrejurare și cunoscându-i foarte bine pe fiecare în parte.

“Factorii care au modelat și au condus la sucesul societății noastre sunt avocații cu care colaborăm, clienții noștri și mediul economic. Sunt mândră de echipa noastră și le sunt recunoscătoare pentru munca excelentă ce o realizează zi de zi, dar mai mult decât atât le sunt recunoscătoare de loialitatea de care au dat dovadă în decursul acestor ani, ani în care am luptat împreună pentru un scop comun. Scopul de a deveni cei mai buni!Pe masură ce anii au trecut, clienții au simțit și au beneficiat de succesul companiilor lor alături de noi, astfel ca un procent foarte mare ne-au recomandat mai departe altor clienți. Mulți dintre clienții noștri au contribuit la modelarea societății nostre de avocatură dar și a domeniilor de expertiză, astfel că astăzi, la cererea multora dintre ei avem o paletă largă de servicii în ceea ce privește consultanța legală. Mulțumesc și vă sunt recunoscătoare! Am tratat clienții așa cum am dorit să fim și noi ajutați și tratați de către furnizorii noștri, astfel că beneficiem de cele mai bune servicii de contabilitate din București, un furnizor care este alături de noi în orice situație, oferindu-ne consultanță fiscală de care avem nevoie și de la care am învațat foarte multe.Multumesc traducătorilor noștri dedicați și bine pregătiți, mulțumim executorului judecătoresc cu care colaboram. Multumesc concurenței din România fără de care experiența și calitatea serviciilor noastre nu ar fi putut să iasă în evidență. Aniversarea celor 10 ani de experiență în avocatură este ocazia de a reflecta asupra valorilor principale și angajamentul continuu de a furniza servicii juridice de calitate clienților societății noastre. Am apreciat încrederea și relatiile de colaborare avute cu toți clienții noștri, astfel că împreună cu ei, am petrecut momentele importante și fericite din viața noastră ca societate de avocatură”, a transmis avocat Elena Grecu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un nou proiect livrat cu succes de catre OPTIM PM

Articolul următor

Health Forum 2016

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share