Importate Infrastructura

Rynair sarbatoreste un milion de clienti pe Aeroportul Bucuresti

Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor, astăzi, (6 Aprilie) a sărbătorit transportarea unui milion de pasageri pe Aeroportul Internațional “Henri Coandă” București, de la data primului zbor de pe Aeroportul Otopeni către Londra Stansted, în Aprilie 2014.

Marius-Laurențiu Enache a fost clientul nostru cu numărul 1.000.000 și călătorea de pe Aeroportul București, pe noua rută Ryanair, către Atena, parte a orarului de vară ce însumează 10 rute.
 
Ryanair a anunțat că noua bază din Timișoara va fi deschisă în Septembrie, cu două luni mai devreme decât planificarea inițială, ca urmare a cererii record primite din partea clienților români. Noile zboruri pe ruta București-Timișoara sunt acum disponibile pentru rezervări pe noul website Ryanair.com/ro.
 
Pentru a sărbători dezvoltarea din România, Ryanair scoate la vânzare locuri pe noua rută București-Timișoara la prețuri începând de la doar €7.99 pentru călătorii în Septembrie și Octombrie. Aceste locuri promoționale sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Joi, (7 Aprilie).

În București, Denis Barabaș, Sales & Marketing Executive al Ryanair pentru România, a declarat:

“Ryanair este încântată să sărbătorească un milion de clienți pe Aeroportul București, de la data primului nostru zbor în Aprilie 2014. Vara aceasta, clienții români și vizitatorii pot acum să aleagă din cele 10 rute Ryanair, și trebuie să se aștepte la viitoare îmbunătățiri și noutăți ca urmare a continuării dezvoltării puternice pe care Ryanair o are în România și Estul Europei, dar și a îmbunătățirii experienței de zbor a clienților prin programul dedicat “Always Getting Better”, ce include multe alte noi rute, un nou website www.ryanair.com/ro, noi interioare ale aeronavelor și noi uniforme pentru membrii echipajului.
 
Suntem fericiți să anunțăm că noua noastră bază din Timișoara (cea de-a doua din România) va fi deschisă în Septembrie, cu două luni mai devreme decât planificarea inițială, ca rezultat a cererii fenomenale din partea clienților noștri români, iar noua noastră rută București-Timișoara este disponibilă pentru rezervări.
 
Pentru a sărbători, scoatem la vânzare locuri pe noua noastră rută București-Timișoara, la preț promoțional începând de la doar €7.99 pentu călătorii în Septembrie și Octombrie. Aceste locuri promoționale sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Joi (7 Aprilie). Pentru că vor fi rezervate rapid și pentru a nu rata această promoție extraordinară, invităm clienții să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.”
            
Ryanair este compania aeriană preferată de europeni, transportând peste 106 milioane de pasageri pe an pe mai multe de 1,800 de zboruri zilnice de pe cele 84 de baze, conectând 200 de destinații din 31 de țări cu o flotă de 330 de aeronave noi Boeing 737 și cu o comanda pentru alte 350 de aeronave noi Boeing 737, ce vor aduce pentru clienții Ryanair tarife mai reduse și o creștere a traficului până la 180 milioane de pasageri pe an până în Anul Fiscal 2024.

Ryanair are în prezent o echipă de peste 10,000 de profesioniști în aviație înalt calificați ce oferă punctualitatea Nr 1 din Europa și un record de siguranță de 31 de ani.

Related posts

Noi proiecte germane la Cluj

Aeroportul international Cluj, expansiune continuă

Stefana Muresan

Pasajul pe Centura Oradiei în zona Universității va fi gata până în aprilie

Traian Dan

Conferințele Transilvania Open 4 Business debutează astăzi

Ligia Voro

Imoteca, portofoliu in rezidential de 162 milioane euro

Satu Mare: S-au semnat patru contracte de modernizare a infrastructurii rutiere

redactia

Zboruri suplimentare pe ruta Timişoara – Bucureşti introduse de două companii aeriene

redactia

Sală polivalentă la Blaj, investiţie de 2 milioane de euro

Stefana Muresan

Alba: Comuna Ciugud, proiect revoluționar

Stefana Muresan

La Cluj-Napoca, nu îţi mai baţi capul cum plăteşti biletul

Ligia Voro

Încep lucrările la pasajul de sub Bulevardul Magheru din Oradea

Ligia Voro

Un subcontractor se retrage de pe Autostrada Transilvania

Nora Dumitrescu

Studii geotehnice pentru ocolitoarea Zalăului

Nora Dumitrescu

Zona metropolitană a Clujului va avea o nouă centură rutieră

redactia

Finanţare europeană pentru 8 tramvaie noi şi modernizarea altor 20 în municipiul Arad

Ligia Voro

Primăria Oradea vrea o parcare “în trepte”, lângă Spitalul Judeţean

redactia

Creștere de 10 ori a numărului de localități deservite de Compania de Apă Someș, compania vizează o finanțare europeană de 350 mil de euro

Stefana Muresan

Întâlnire de gradul zero la Cluj: ministrul Transporturilor – Alianța Vestului

Nora Dumitrescu

CNAIR semnează, la un an de zile de la stabilirea constructorului, contractul pentru supervizarea proiectului centurii sud a Timişoarei

Robert Bloancă

O nouă companie aeriană operează zboruri spre și dinspre Germania, de pe Aeroportul Timișoara

redactia

Colectarea eficienta a creantelor

Transilvania Business

CFR SA: Constructorul are patru luni să finalizeze lucrările pe varianta de traseu Podul Mureş – Coşlariu

Stefana Muresan

Șase ofertanți pentru lucrările de la aeroportul internaţional Braşov-Ghimbav. Termen de finalizare 2020

Stefana Muresan

Două noi loturi din Autostrada Transilvania, scoase la licitație: 25 km, 240 mil. €

Stefana Muresan

Leave a Comment