Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Targul National Imobiliar, editia primavara 2016

Ajuns la cea de-a XXIIIa ediție, Târgul Național Imobiliar reprezintă cadrul special creat în care o companie își poate prezenta evoluția, realizările și ofertele unui public direct interesat de entitățile economice ce activează în industria de real estate. Măsura de preț aflată de aceasta dată la îndemâna expozantului este feed-backul primit imediat de la potențialul client în privința ofertei companiei, ce se corelează cu analiza directă a concurenței.

 

Pe durata celor 3 zile de manifestare, vizitatorului TNI i se oferă posibilitatea de a obține o perspectivă de amploare asupra pieței imobiliare, de a compara în același timp și în același loc oferte din București și alte zone de interes din țară. În plus, contactul direct cu cei mai mari dezvoltatori imobiliari, consilierea oferită de agențiile imobiliare și instituțiile financiar-bancare facilitează alegerea variantei optime, fie că este vorba de găsirea locuinței căutate, sau chiar a oportunității de a investi.

Printre avantajele participarii la acest târg ser numără: Resurse minime, atât financiare cât și umane; Concentrarea efortului pe o perioadă limitată- 3 zile de expoziție; Efort orientat asupra unui public deja atent selectat, ce îndeplinește toate cerințele pentru a fi potențial client; Interes mare din partea mass media; Crearea și consolidarea imaginii companiei; Poziționarea pe piața de profil; Dezvoltarea activității business prin realizarea de parteneriate; Demonstrarea performanțelor și lansarea de produse și servicii noi într-un cadru dedicat; Contact direct cu minim 6.000 de clienți targetați.

 

Câteva dintre companiile ce participă la ediția Târgului Național Imobiliar (TNI) din 15-17 aprilie 2016 sunt: New City Residence; Corbeanca Park; Greenfield; Berceni Rezidențial; Confort Urban; Cartierul Solar; Gara Towers; Banca Comercială Română; Credit 24; Premier Imobiliare; Smart City Residence; Tineretului City; Vitan Residence; Trend Residence; Exigent Development; Ideal Residence; Jacob Garden; Day Group; Cubic Evolution; Concept Real Estate; Conexpert Group; Brown Residence; Melita Residence; Militari Residence, etc.

 

TNI este evenimentul definitoriu pentru sectorul imobiliar din România ce reunește în același loc și timp companiile prestigioase, profesioniștii în domeniu, presa de specialitate și publicul larg.

 

Expoziția TNI are loc de două ori pe an, primăvara și toamna, într-o locație de excepție: Palatul Parlamentului din București (cea mai scumpă clădire din lume, cea mai mare construcție administrativă din lume, și a doua după Pentagon, raportându-se la numărul de metri pătrați).

 

Lansat în anul 2005, Târgul Național Imobiliar marchează trendurile în imobiliar, creează oportunități de afaceri și vine în sprijinul companiilor expozante cu o platformă de promovare și dezvoltare a activității ce și-a dovedit eficiența pe parcursul celor peste 22 de ediții ale TNI.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sanex finalizeaza un proiect de 1,4 milioane euro

Articolul următor

AgroConcept - parteneriat strategic pentru sustinerea agriculturii locale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share