Eveniment Importate

Targul National Imobiliar, editia primavara 2016

Ajuns la cea de-a XXIIIa ediție, Târgul Național Imobiliar reprezintă cadrul special creat în care o companie își poate prezenta evoluția, realizările și ofertele unui public direct interesat de entitățile economice ce activează în industria de real estate. Măsura de preț aflată de aceasta dată la îndemâna expozantului este feed-backul primit imediat de la potențialul client în privința ofertei companiei, ce se corelează cu analiza directă a concurenței.

 

Pe durata celor 3 zile de manifestare, vizitatorului TNI i se oferă posibilitatea de a obține o perspectivă de amploare asupra pieței imobiliare, de a compara în același timp și în același loc oferte din București și alte zone de interes din țară. În plus, contactul direct cu cei mai mari dezvoltatori imobiliari, consilierea oferită de agențiile imobiliare și instituțiile financiar-bancare facilitează alegerea variantei optime, fie că este vorba de găsirea locuinței căutate, sau chiar a oportunității de a investi.

Printre avantajele participarii la acest târg ser numără: Resurse minime, atât financiare cât și umane; Concentrarea efortului pe o perioadă limitată- 3 zile de expoziție; Efort orientat asupra unui public deja atent selectat, ce îndeplinește toate cerințele pentru a fi potențial client; Interes mare din partea mass media; Crearea și consolidarea imaginii companiei; Poziționarea pe piața de profil; Dezvoltarea activității business prin realizarea de parteneriate; Demonstrarea performanțelor și lansarea de produse și servicii noi într-un cadru dedicat; Contact direct cu minim 6.000 de clienți targetați.

 

Câteva dintre companiile ce participă la ediția Târgului Național Imobiliar (TNI) din 15-17 aprilie 2016 sunt: New City Residence; Corbeanca Park; Greenfield; Berceni Rezidențial; Confort Urban; Cartierul Solar; Gara Towers; Banca Comercială Română; Credit 24; Premier Imobiliare; Smart City Residence; Tineretului City; Vitan Residence; Trend Residence; Exigent Development; Ideal Residence; Jacob Garden; Day Group; Cubic Evolution; Concept Real Estate; Conexpert Group; Brown Residence; Melita Residence; Militari Residence, etc.

 

TNI este evenimentul definitoriu pentru sectorul imobiliar din România ce reunește în același loc și timp companiile prestigioase, profesioniștii în domeniu, presa de specialitate și publicul larg.

 

Expoziția TNI are loc de două ori pe an, primăvara și toamna, într-o locație de excepție: Palatul Parlamentului din București (cea mai scumpă clădire din lume, cea mai mare construcție administrativă din lume, și a doua după Pentagon, raportându-se la numărul de metri pătrați).

 

Lansat în anul 2005, Târgul Național Imobiliar marchează trendurile în imobiliar, creează oportunități de afaceri și vine în sprijinul companiilor expozante cu o platformă de promovare și dezvoltare a activității ce și-a dovedit eficiența pe parcursul celor peste 22 de ediții ale TNI.

Related posts

Avocatul Andrea Grigoraș participă la conferința PRIA Competition Iași 

Ligia Voro

Business Review anunta conferinta Realty 2016

Peste 3.900 angajati in cladirile Palas Iasi

Transilvania Business

UVT, parte al celui mai mare proiect de colaborare internațională din istoria științei

Smart Connections Party & Networking

Stefana Muresan

Primii 5 investitori aduc 6 mil. euro în Parcul Industrial Bistrița

”Zilele Agriculturii Românești”, de la strategie la soluții

Transilvania Business

Noul sediu EBS – NTT Data

Întâlnirile Europene din Transilvania – Orașe durabile

Stefana Muresan

Eveniment Caritabil EBW & OSUBB Cluj

Nicolae Pop

Peste 3 miliarde de dolari în fonduri de venture capital administrate de investitorii care vin la Techsylvania 2018

Stefana Muresan

Conferința Regională Business to more Business,la Oradea

Transilvania Business

Quality Academy – Beneficii si Repere

Bogdan CHIRIȚOIU, Președintele Consiliului Concurenței, participă la conferința PRIA Competition în 27 februarie 2018

Stefana Muresan

Co-fondatorul rLoop, organizația care a câștigat competiția SpaceX Hyperloop, vine la Bucharest Technology Week

Stefana Muresan

The short-list for SEE Real Estate Awards

Dies Academicus – Universitatea Politehnica Timișoara – 95 de ani

Transilvania Business

Despre viitorul în câmpul muncii la HR Vibes, Brașov

Stefana Muresan

Specialiștii români și internaționali dezvăluie ultimele tendințe în vânzări și marketing la Sales and Marketing Conference

Stefana Muresan

David Ciceo: Aeroportul Avram Iancu, proiect privind transportul intermodal de marfă

Stefana Muresan

CEE Business Services Awards

Ionut Oprea

Programul de cursuri AMCOR “Consulting – Tools, Skills & Ethics”

Stefana Muresan

Expo-conferința GoTech World începe mâine. Vezi mai multe detalii

Ligia Voro

Gala Excelenței Afacerilor Italiene din Județul Timiș

Stefana Muresan

Leave a Comment