Eveniment Importate

Targul National Imobiliar, editia primavara 2016

Ajuns la cea de-a XXIIIa ediție, Târgul Național Imobiliar reprezintă cadrul special creat în care o companie își poate prezenta evoluția, realizările și ofertele unui public direct interesat de entitățile economice ce activează în industria de real estate. Măsura de preț aflată de aceasta dată la îndemâna expozantului este feed-backul primit imediat de la potențialul client în privința ofertei companiei, ce se corelează cu analiza directă a concurenței.

 

Pe durata celor 3 zile de manifestare, vizitatorului TNI i se oferă posibilitatea de a obține o perspectivă de amploare asupra pieței imobiliare, de a compara în același timp și în același loc oferte din București și alte zone de interes din țară. În plus, contactul direct cu cei mai mari dezvoltatori imobiliari, consilierea oferită de agențiile imobiliare și instituțiile financiar-bancare facilitează alegerea variantei optime, fie că este vorba de găsirea locuinței căutate, sau chiar a oportunității de a investi.

Printre avantajele participarii la acest târg ser numără: Resurse minime, atât financiare cât și umane; Concentrarea efortului pe o perioadă limitată- 3 zile de expoziție; Efort orientat asupra unui public deja atent selectat, ce îndeplinește toate cerințele pentru a fi potențial client; Interes mare din partea mass media; Crearea și consolidarea imaginii companiei; Poziționarea pe piața de profil; Dezvoltarea activității business prin realizarea de parteneriate; Demonstrarea performanțelor și lansarea de produse și servicii noi într-un cadru dedicat; Contact direct cu minim 6.000 de clienți targetați.

 

Câteva dintre companiile ce participă la ediția Târgului Național Imobiliar (TNI) din 15-17 aprilie 2016 sunt: New City Residence; Corbeanca Park; Greenfield; Berceni Rezidențial; Confort Urban; Cartierul Solar; Gara Towers; Banca Comercială Română; Credit 24; Premier Imobiliare; Smart City Residence; Tineretului City; Vitan Residence; Trend Residence; Exigent Development; Ideal Residence; Jacob Garden; Day Group; Cubic Evolution; Concept Real Estate; Conexpert Group; Brown Residence; Melita Residence; Militari Residence, etc.

 

TNI este evenimentul definitoriu pentru sectorul imobiliar din România ce reunește în același loc și timp companiile prestigioase, profesioniștii în domeniu, presa de specialitate și publicul larg.

 

Expoziția TNI are loc de două ori pe an, primăvara și toamna, într-o locație de excepție: Palatul Parlamentului din București (cea mai scumpă clădire din lume, cea mai mare construcție administrativă din lume, și a doua după Pentagon, raportându-se la numărul de metri pătrați).

 

Lansat în anul 2005, Târgul Național Imobiliar marchează trendurile în imobiliar, creează oportunități de afaceri și vine în sprijinul companiilor expozante cu o platformă de promovare și dezvoltare a activității ce și-a dovedit eficiența pe parcursul celor peste 22 de ediții ale TNI.

Related posts

Forumul Internațional de Agricultură RALF 2016, speakeri și fermieri

Gala Anuală a Corpului Diplomatic, ediția 2020

Traian Dan

A 15-a ediție SALSA WEEK ROMANIA va avea loc în Vama Veche în perioada 5 – 11 August 2019

Stefana Muresan

iCEE.fest: UPGRADE 100 – start în mai puțin de 24 de ore

Ligia Voro

Acces gratuit la informații medicale de calitate în cadrul conferinței „Medici Pentru Tine”

Stefana Muresan

Salonul Auto la BBP

Your business guide

Transilvania Business

Dracula Horse Festival două zile de spectacole ecveste, concerte și activități interesante la Domeniul Dracula Daneș

redactia

Dezvoltarea industriala a anului

Transilvania Business

IFRS FORUM

Festivalul Italian la București, ediția 2017

Ionut Oprea

PRIA Copyright and Intellectual Property

Ionut Oprea

Moldovan Carmangerie acorda burse în valoare de 30.000 de lei

Transilvania Business

Experți de la Tesla, Oracle, Fujitsu, Airbus și Microsoft prezintă pe scenele GoTech World

Ligia Voro

NRCC – BRCC Night of the SMEs in Cluj, 23rd of March

Ionut Oprea

Conferința PRIA Competition, Cluj Napoca, 16 mai 2019

Stefana Muresan

D-Link colaboreaza cu Silicon Labs

Transilvania Business

A IV-a întâlnire de business networking și antreprenoriat din Sibiu, marca ELITE Business Women

Stefana Muresan

Peste 3 miliarde de dolari în fonduri de venture capital administrate de investitorii care vin la Techsylvania 2018

Stefana Muresan

Deco Days

Stefana Muresan

Piata imobiliara locala continua ciclul de crestere

La Sibiu ne exprimăm plastic de Ziua Mediului: pa-pa plastic!

Stefana Muresan

Aniversare cu surprize la Summer Wine Party & Networking

A. I.

Importurile, tema principală pe agenda Meat & Milk 2016

Leave a Comment