Importate Real Estate

Ian Worboys – “Industry Professional of the Year”

Ian Worboys, CEO al P3 Logistic Parks, unul dintre cei mai mari investitori specializați, dezvoltatori și manageri de proprietăți pan-europene de logistică, a câștigat prestigiosul premiu “Industry Professional of the Year” în cadrul Galei Premiilor CEEQA 2016. Premiile sunt organizate anual în asociație cu Financial Times, la care participă peste 700 dintre cei mai influenți jucători din industria de real estate și lideri de afaceri din peste 50 de țări.

Aflată la cea de-a 13-a ediție, Gala Premiilor CEEQA este unul dintre cele mai importante evenimente care recunosc excelența în investițiile și în dezvoltarea imobiliară comercială din regiunile ECE și ESE, precum și recunoașterea în fiecare an a celor mai bune proiecte, companii și profesioniști din industrie. Juriul Premiilor CEEQA este format din reprezentanți ai unor companii de renume din piață, care operează în ECE și ESE.

Ian Worboys are mai mult de 35 de ani de experiență în sectorul real estate, iar prin conducerea sa, portofoliul P3 a cunoscut o creștere semnificativă. P3 și-a mărit portofoliul de clienți de la 98 la peste 300 de companii în nouă țări și şi-a extins echipa internă de la 48 la peste 110 angajați.

La începutul anului 2016, P3 a avut aproape 220.000 de m² de spații logistice în construcție, în patru țări din Europa, aproape dublul suprafeței dezvoltate în 2015, de 113.000 m². Tot în 2015, compania a achiziționat 467.000 de m² în Polonia și România, ceea ce a dus la creșterea portofoliului său pentru prima oară la peste 3 milioane de m².

O altă inițiativă pe care a condus-o Worboys a fost dezvoltarea unui depozit P3 de ultimă generație care are o amprentă de carbon mai redusă asupra mediului și care asigură o reducere semnificativă a costurilor de funcționare. Primul prototip este un nou depozit de 46.230 de m² de tipul Build-to-Suit construit în parcul P3 Mszczonów.

“Sunt cu adevărat onorat să primesc acest premiu, care constituie o recunoaștere a muncii realizate de întreaga echipă P3. De asemenea, cu încrederea și sprijinul acordate de acționarii noștri, TPG și Ivanhoe Cambridge, am reușit să creștem cu foarte mare succes afacerea noastră. De fapt, 2015 a fost cel mai aglomerat an al companiei de la înființarea sa, în 2001 și ne propunem să continuăm în același ritm în 2016. Cred că succesul este rezultatul concret al pasiunii noastre pentru depozite și al angajamentului nostru față de clienți. Ştim că dacă ne ajutăm clienții să-și atingă obiectivele și să-și crească afacerea, vom beneficia la rândul nostru”, a declarat CEO-ul P3, Ian Worboys.

P3 este investitor, dezvoltator și manager de proprietăți logistice europene. Având activități în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde 146 de depozite, care totalizează 3 milioane m² de spații în nouă țări și un portofoliu de terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea de noi spații, de peste 1.3 milioane m².

În România, P3 deține cel mai mare parc logistic din țară, P3 Bucharest, achiziționat de la CA Immobilien Anlagen AG la începutul anului 2015. În această primăvară, compania va avea circa 90.000 de m² în construcție în P3 Bucharest. Odată finalizate, cele trei clădiri noi vor mări portofoliul total de spații al P3 în România la circa 305.000 de m².
 
Misiunea P3 este să ofere chiriașilor o experiență de primă clasă în locații logistice cheie. P3 dezvoltă proiecte durabile și ecologice la cele mai înalte standarde internaționale.
 
PointPark Properties a adoptat noul brand corporate “P3” și va folosi numele comercial P3 Logistic Parks pentru a reflecta mai bine activitatea companiei.

P3 este deținută de TPG Real Estate și Ivanhoé Cambridge.

Related posts

UVT în topurile internaționale

Transilvania Business

Transilvania, raiul brânzeturilor de calitate (II) – La Colline

Where will new money come from to the region?

Ionut Oprea

Afacerile de succes ale fraților Szell: Agrosel și Green Farmsel

Oradea va construi apartamente pentru angajații companiilor din Parcul Industrial

Traian Dan

Alexandra Baciu, Head of HR la CBRE România

Ionut Oprea

AUTUMN TAX UPDATE FORUM

Transilvania Business

Piața investițiilor imobiliare: Dintr-o piață de 1 miliard de euro, investitorii români și-au luat partea leului

redactia

Exploatările de cărbune rămân în strategia energetică

Transilvania Business

Imobiliare.ro: Topul celor mai scumpe apartamente din ţară

Stefana Muresan

NEPI Rockcastle confirmă continuarea proiectului Târgu Mureș Shopping City

Ligia Voro

Vastint închiriază 1.700 m² în cadrul Timpuri Noi Square către Zitec

Ionut Oprea

Bosch pune piatra de temelie pentru o nouă clădire de birouri la Blaj. Oportunităţi de carieră şi dezvoltare profesională

Stefana Muresan

POZITIV TB: Ioana Oltean (Napoca Imobiliare): „Va fi o perioadă în care se va face diferența între cei care fac imobiliare după „ureche” și cei care lucrează profesionist cu strategii și resurse”

Ligia Voro

Bitdefender a deschis la Târgu Mureș al cincilea birou din România

Stefana Muresan

IMMOFINANZ strengthens balance sheet and posts significant improvement in net profit for the first three quarters of 2017

Ionut Oprea

Sub zodia incandescentă a artelor ceramicii

Transilvania Business

Impozitarea cladirilor in 2016. Taxele locale pentru persoane juridice

Transilvania Business

Revenirea la birou: Măsurile luate în clădirea Vox Technology Park din Timișoara

Papuc Irina

2,5 milioane de euro pentru sectorul porcinelor

Transilvania Business

100 de locuri de cazare modernizate la internatul Colegiului Traian Vuia

Traian Dan

CBRE: Primele două clădiri din Timpuri Noi Square au fost închiriate în proporție de peste 90%

Stefana Muresan

HIpark – 39 mil. euro, proiect mixt de birouri & rezidențial în Iași

Ionut Oprea

Steve Wozniak to give keynote speech at MIPIM 2020

Ionut Oprea

Leave a Comment