Importate Real Estate

Noutăți mydlink™ Home pentru casa ta inteligentă

D-Link extinde în România portofoliul de produse pentru automatizarea casei, destinate unui stil de viață modern

 

D-Link anunță extinderea portofoliului mydlink™ Home cu noi soluții care îți transformă casa într-o casă inteligentă și continuă strategia locală de consolidare a relațiilor sale comerciale prin semnarea unui parteneriat cu eMAG, cel mai puternic retailer online din România.

 

Noutățile din portofoliul mydlink™ Home, disponibile deja în magazinul online eMAG sunt: senzorul pentru uși și ferestre mydlink™ Home DCH- Z110, senzorul de mișcare cu baterie mydlink™ Home DCH- Z120, Sirena Z-wave mydlink™ Home DCH-Z510, senzorul de apă mydlink™ Home DCH-S160, Sirena WI-FI DCH-S220 si hub-ul mydlink™ Home DCH-G020.

 

„Parteneriatul cu eMAG face parte din strategia D-Link de promovare a soluțiilor dedicate casei inteligente și vine să sprijine accesul utilizatorilor la un portofoliu larg de produse menite să ofere mai mult confort și siguranță. Nu ne mai putem imagina cotidianul fără beneficiile și confortul oferit de tehnologie și ne bucură faptul că din ce în ce mai mulți utilizatori din România adoptă tehnologiile mydlink“, declară Laurențiu Trocan, Country Manager D-Link România.

 

Noi tehnologii inteligente pentru o viață mai ușoară, mai sigură și mai relaxată

 

Soluțiile și dispozitivele mydlink™ Home îți transformă casa într-un loc mai confortabil, mai sigur şi mai plăcut. Acum poți prelua controlul asupra casei tale, de oriunde ai fi, folosind smartphone-ul sau tableta prin aplicația mydlink™ Home. Dispozitivele mydlink™ Home vor comunica între ele și cu utilizatorul prin intermediul aplicației.

 

Noile produse, bazate pe tehnologia Z-wave, sunt foarte ușor de instalat, consumă puțină energie, deci pot funcționa cu baterie și nu utilizează lungimea de banda Wi-Fi. Ele se conectează la routerul tău prin intermediul hub-ului mydlink™ Connected Home DCH-G020. Hub-ul are rolul de a controla și de a integra dispozitivele Z-wave în aplicația mydlink™ Home. Astfel ele vor funcționa împreună cu alte dispozitive ca să poți crea o casă inteligentă fără instalare complicată și costisitoare și fără abonamente lunare. Integrarea dispozitivelor cu tehnologie Z-wave permite extinderea zonelor de monitorizare și control în orice spațiu din casă, fără cabluri, fără acces la sursa de curent și fără blocaje ale conexiunii de date.

 

„Nu știi dacă ai încuiat sau nu ușa?“, „Au deschis copiii geamul?“ sau „A intrat cineva nepoftit în casă?”. Cu senzorul pentru uși și ferestre mydlink™ Home DCH- Z110 și senzorul de mișcare cu baterie mydlink™ Home DCH- Z120 vei fi alertat când ușile sau ferestrele sunt deschise sau când este detectată mișcare. Chiar dacă ești acasă sau nu, notificările push te vor avertiza de fiecare dată când un senzor este activat. Acum poți afla când cineva vine sau pleacă de la tine de acasă. Mai mult, poți să monitorizezi temperatura și lumina, dar și zonele restricționate, ca de exemplu, dulapul cu medicamente. Iar dacă îți dorești avertizări audio, îți poți instala sirena Z-wave mydlink™ Home DCH-Z510. Alarma are un volum puternic de până la 110dB și este echipată cu șase tipuri de sunete. Astfel, îți poți configura rețeaua ta inteligentă de acasă selectând sunetul potrivit sau alarma pentru fiecare eveniment.

 

Și dacă vrei să ai o casă și mai sigură, senzorul de apă mydlink™ Home DCH-S160 te va alerta atunci când detectează o inundație la tine în casă. Este ușor de instalat, se conectează la rețeua ta Wi-Fi și te ajută să detectezi scurgerile de apă inainte să se întâmple inundații serioase.

 

Din portofoliul mydlink™ Home mai fac parte: Camera de supraveghere IP HD mydlink™ Home DCS-935L; Camera de supraveghere PTZ IP 360 mydlink™ Home DCS-5010L; Senzorul de mişcare mydlink™ Home DCH-S150 Wi-Fi, priza Smart Plug mydlink™ Home DSP-W215, Sirena Wi-Fi mydlink™ Home DCH S220. Aceste dispozitive inteligente funcţionează prin Wi-Fi, iar utilizatorii le pot monitoriza prin intermediul aplicaţiei mydlink™ Home compatibilă cu sistemele de operare iOS şi Android.

 

Toate dispozitivele, fie ele Z-wave sau Wi-Fi, funcționează prin conectarea la aplicația mydlink™ Home. Aplicația este gratuită și se poate descărca din App Store și Google Play.

 

D-Link își continuă direcția strategică de inovator în tehnologia dedicată casei inteligente prin lansarea la începutul acestui an a unor noi produse compatibile cu ecosistemul mydlink, cum ar fi detectorul de fum mydlink™ Home DCH-Z310. Tot la începutul anului, compania anunța integrarea IFTTT (If This Then That) în ecosistemul mydlink, precum și unirea forțelor cu Yale si Nest Labs într-un parteneriat strategic cu furnizorul de energie npower, pentru a întelege mai bine ce își doresc consumatorii.

 

Gama de produse mydlink™ Home este disponibilă în magazinul online eMAG.

 

Despre D-Link

 

D-Link este unul dintre cei mai importanți producători de infrastuctură de rețea la nivel mondial, cu 30 de ani de experiență în producerea de echipamente inovatoare, de înaltă performață, atât pentru companii cât și pentru clienții individuali. De peste un sfert de secol, D-Link a proiectat, dezvoltat și produs echipamente premiate pentru rețea, wireless, stocare, securitate și soluții de supraveghere IP. mydlink™ Home reprezintă o serie de tehnologii inteligente ce permit proprietarilor de locuințe să monitorizeze, automatizeze și să controleze locuința de oriunde și oricând folosindu-se de smartphone sau tabletă. D-Link își distribuie gama largă de produse de rețea către companii și persoane fizice prin rețeaua sa globală de distribuție și prin intermediul partenerilor și furnizorilor de servicii de rețea. D-Link înțelege necesitatea accesării, managementului, securizării și distribuirii datelor sau a altui content digital și de aceea a dezvoltat o multitudine de tehnologii IP destinate unei experiențe digitale integrate, atât pentru persoane fizice prin Digital Home, cât și pentru rețelele de business ale companiilor.

Related posts

AEROMANIA 10 ANI, un spectacol complex

DEMO METAL VEST 2017, un eveniment de excepţie la Expo Arad

Stefana Muresan

Noua identitate a mărcii Bosch

Optim PM livrează Oregon Park – Clădirea C pentru Portland Trust

Ligia Voro

Borodi, Brinel: „IT-ul nu mai este doar o utilitate!”

Ansamblu rezidențial de 2 milioane de euro pentru tinerii din Baia Mare

Nora Dumitrescu

TeCOMM 2016: Shopping-ul este o activitate de relaxare

Transilvania Business

TeraPlast vizează afaceri de peste 900 de milioane de lei. Consiliului Concurenţei, aviz favorabil pentru preluarea Depaco

Stefana Muresan

Anvelopa cu numarul 200 de milioane, produsă de Continental Anvelope Timisoara

Stefana Muresan

Cel mai mare eveniment de arhitectura, în aceasta toamna, la Cluj-Napoca

Colliers International, assigned Property Manager for Phoenix Tower and Construdava

Ionut Oprea

Un nou chiriaș pentru AFI Tech Park  

Ionut Oprea

Finanțări de 200.000 de euro pentru microintreprinderi

Transilvania Business

Bitdefender mută producția din China la Satu Mare

Stefana Muresan

Imobiliare.ro: Șapte orașe, 1.400 ansambluri rezidențiale

Stefana Muresan

Bogdan Chiritoiu, la PRIA Competition

Transilvania Business

Transilvania, raiul branzeturilor de calitate (IV) – Puturoasa de Trascău

DTZ Echinox: investitori de pe patru continente

Ionut Oprea

Mindspace opens its first offices in Romania

Ionut Oprea

Bosch pune piatra de temelie pentru o nouă clădire de birouri la Blaj. Oportunităţi de carieră şi dezvoltare profesională

Stefana Muresan

Studiu RE/MAX: Interesul declarat pentru zona Clujului, cu mult peste Bucureşti

Stefana Muresan

AFI Europe România a început procesul de alocare a spațiilor în proiectul de birouri AFI Park Brașov

Ionut Oprea

Romgaz inaugurează o nouă investiție

Compania Astor-Valpet a împlinit 25 de ani

Stefana Muresan

Leave a Comment