Eveniment Importate

Ultima zi de targ AGRARIA 2016

În perioada 21 – 24 Aprilie 2016, pe platforma Parcului Industrial Tetarom III din localitatea JUCU, judeţul Cluj se desfăşoară  cea de a 22-a editie, a târgului AGRARIA, cel mai mare eveniment agricol din Transilvania.

Reuniţi în cadrul generos, fermierii, managerii, specialiştii, universitatea de profil şi autorităţile din domeniu au ocazia să arate faţa frumoasă a agriculturii româneşti, să-şi consolideze portofoliul de clienţi şi relaţiile parteneriale, să construiască noi proiecte şi să se pună la curent cu noutăţile din toate ramurile agricole, precum şi cu cele conexe.

Producătorii şi comercianţii sunt prezenţi cu echipamente, utilaje şi unelte agricole, soluţii inovatoare de combustibili, inputuri şi produse finite, dar şi fermierii din zootohnie, cu cele mai frumoase exemplare  de rasă.

La deschiderea târgului, desfăşurată în 21 aprilie în pavilionul destinat special expunerilor şi conferinţelor au fost prezenţi organizatori şi parteneri, oficialităţi şi invitaţi, fermieri şi expozanţi. Cu această ocazie judeţul Cluj a fost apreciat ca unul performant din punct de vedere agricol chiar de reprezentantul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Mia Toma, care a transmis mesajul Ministrului Achim Irimescu.

„Clujul este un judeţ care are o foarte mare reprezentativitate în agricultura noastră şi în Programul Naţional de Dezvoltare rurală, Clujul a fost un judeţ fruntaş, cu circa 3 200 de proiecte în vechiul PNDR, cu o valoare de 205 milioane euro, dintre care s-au plătit 165 de milioane euro.În noul PNDR, Clujul are deja 165 de proiecte aprobate cu o valoare de aproximativ 13 milioane euro.

Astfel de manifestări ne dau posibilitatea nu numai nouă, celor  care participăm sau suntem  invitaţi, dar în special tinerilor care vor să se axeze pe domeniul agricol, oportunitatea să întâlnească pe toţi cei angrenaţi deja în activitatea agricolă şi să aibă ocazia să-şi deschidă noi afaceri (…). Sper că după succesul de anul trecut, AGRARIA 2016 va fi de un real folos” a transmis celor prezenţi Ministrul Agriculturii Achim Irimescu prin intermediul Miei Toma, director la Direcţia organizări de piaţă în sectorul zootehnic din cadrul MADR.

Partenerul oficial al AGRARIA  2016 este Agro Partners, iar parteneri sunt Direcţia pentru Agricultură a Judeţului Cluj, AgroTransilvania Cluster, USAMV Cluj, Cooperativa Someş-Arieş.

Related posts

70 de muzicieni din 12 țări pe scena Sibiu Jazz Festival: peste 1.000 de minute de muzică bună

Stefana Muresan

Smartree ofera servicii de salarizare pe orice platforma software a clientilor

Masquerade Ball 2016!

Tirdea Ionut

BUSINESS CHALLENGE – FOR ENTREPRENEURS ONLY?

redactia

Cum construim abilități pentru viitor la Conferința Arhitecții Educației

redactia

Campioana Ana-Maria Brânză vine la The Woman

Stefana Muresan

Premiantele Galei ”Women in Agriculture”

2,5 milioane de euro pentru sectorul porcinelor

Transilvania Business

Imoteca lansează, la Imobiliarium, 5 proiecte noi, în valoare de 39 milioane de euro

Stefana Muresan

Bogdan CHIRIŢOIU, Preşedintele Consiliului Concurenţei, participă la Conferința PRIA Competition Cluj-Napoca în 23 octombrie 2018

redactia

Inaugurare Benta Office Building

Transilvania Business

ARIR anunță primul Forum dedicat relațiilor cu investitorii și analiștii în 23 mai 2019

Stefana Muresan

Târgul Imobiliarium aduce locuințe cu discount între 2.000 și 10.000 de euro, ansambluri în exclusivitate, dar și workshopuri atractive

Stefana Muresan

 A Global Exhibition on International Real Estate

Stefana Muresan

Din iunie 2017, cursa Blue Air din Iasi spre Constanta

Transilvania Business

Conferinta Trenchless Romania

Piata spatiilor comerciale din Bucuresti creste cu 100.000 mp

Transilvania Business

PIN 2016 – Premiile Industriei Regionale IT & Outsourcing

Din tainele HR-ului – HR Summit Cluj Napoca

Transilvania Business

Universitatea de Vest din Timișoara se pregătește să găzduiască peste 100 de olimpici și pasionați de robotică

Ligia Voro

Consiliul Judeţean Alba investeşte 2,5 milioane de euro în Spitalul Judeţean

Arhitectura in 2016. Experientele culturale ale oraselor

Prinţul Charles, lobby pentru pajiştile Târnavei Mari

Avantajele Romaniei, promovate la Greet Vienna

Leave a Comment