Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ultima zi de targ AGRARIA 2016

În perioada 21 – 24 Aprilie 2016, pe platforma Parcului Industrial Tetarom III din localitatea JUCU, judeţul Cluj se desfăşoară  cea de a 22-a editie, a târgului AGRARIA, cel mai mare eveniment agricol din Transilvania.

Reuniţi în cadrul generos, fermierii, managerii, specialiştii, universitatea de profil şi autorităţile din domeniu au ocazia să arate faţa frumoasă a agriculturii româneşti, să-şi consolideze portofoliul de clienţi şi relaţiile parteneriale, să construiască noi proiecte şi să se pună la curent cu noutăţile din toate ramurile agricole, precum şi cu cele conexe.

Producătorii şi comercianţii sunt prezenţi cu echipamente, utilaje şi unelte agricole, soluţii inovatoare de combustibili, inputuri şi produse finite, dar şi fermierii din zootohnie, cu cele mai frumoase exemplare  de rasă.

La deschiderea târgului, desfăşurată în 21 aprilie în pavilionul destinat special expunerilor şi conferinţelor au fost prezenţi organizatori şi parteneri, oficialităţi şi invitaţi, fermieri şi expozanţi. Cu această ocazie judeţul Cluj a fost apreciat ca unul performant din punct de vedere agricol chiar de reprezentantul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Mia Toma, care a transmis mesajul Ministrului Achim Irimescu.

„Clujul este un judeţ care are o foarte mare reprezentativitate în agricultura noastră şi în Programul Naţional de Dezvoltare rurală, Clujul a fost un judeţ fruntaş, cu circa 3 200 de proiecte în vechiul PNDR, cu o valoare de 205 milioane euro, dintre care s-au plătit 165 de milioane euro.În noul PNDR, Clujul are deja 165 de proiecte aprobate cu o valoare de aproximativ 13 milioane euro.

Astfel de manifestări ne dau posibilitatea nu numai nouă, celor  care participăm sau suntem  invitaţi, dar în special tinerilor care vor să se axeze pe domeniul agricol, oportunitatea să întâlnească pe toţi cei angrenaţi deja în activitatea agricolă şi să aibă ocazia să-şi deschidă noi afaceri (…). Sper că după succesul de anul trecut, AGRARIA 2016 va fi de un real folos” a transmis celor prezenţi Ministrul Agriculturii Achim Irimescu prin intermediul Miei Toma, director la Direcţia organizări de piaţă în sectorul zootehnic din cadrul MADR.

Partenerul oficial al AGRARIA  2016 este Agro Partners, iar parteneri sunt Direcţia pentru Agricultură a Judeţului Cluj, AgroTransilvania Cluster, USAMV Cluj, Cooperativa Someş-Arieş.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Depunere cereri pentru ajutorul la motorina - trimestrul I

Articolul următor

Gala Elitelor Medicale Clujene 2016, ediția I.Cei mai buni MEDICI dintre cei buni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share