Importate Real Estate

Noul trend in domeniul locuințelor: casa inteligenta

În data de 22 aprilie a avut loc ziua Pământului, moment în care ne manifestăm recunoștința față de planeta care ne susține viața și aprecierea față de mediul înconjurător. Modul cel mai practic de a ne îngriji de mediu e să adoptăm soluții ecologice, care profită de ultimele inovații tehnologice și care consumă mai puține resurse. Casa inteligentă, în cadrul căreia risipa de energie e limitată și vă bucurați de un confort sporit la un preț mai mic. Casa automatizată e cea mai practică soluție chiar și atunci când vine vorba de grija față de natură.

 

Ați făcut deja primul pas pentru a avea o casă inteligentă

 

Fiecare dintre noi avem acasă un număr de dispozitive performante și inteligente, precum televizorul, telefonul, tableta sau laptopul, care ne ajută să ne organizăm viața, sarcinile de serviciu sau obiceiurile de petrecere a timpului liber. Televizorul e conectat la servicii de video streaming, de exemplu, telefonul ne poate atrage atenția, în mod automat, cu privire la condițiile meteo sau de drum înainte de a pleca la serviciu, dar opținile rămân destul de limitate. Potențialul lor maxim e atins atunci când un sistem complex integrează toate echipamentele electronice din casă, de la sistemul de iluminare până la cel de sunet, în ceea ce e cunoscut drept o casă inteligentă.

 

Casa inteligentă vă înțelege și se adaptează nevoilor dumneavoastră

 

Așa cum puteți vedea și în showroom-ul LifeEvolution, folosind inteligența artificială și posibilitatea conectării oricărui dispozitiv casnic sau electronic la internet, casa inteligentă aduce inovații care, până nu demult, păreau de domeniul fantasticului. Conform specialiștilor LifeEvolution soluțiile acestea sunt accesibile deja și pot fi implementate în locuințe noi sau locuințe deja ridicate, personalizate pe nevoile clienților.

 

Astăzi avem la dispoziție un sistem integrat care ne permite să controlăm temperatura din locuință de la distanță, să controlăm sistemele audio din fiecare încăpere, astfel încât muzica să nu îi deranjeze pe ceilalți membri ai familiei, să conectăm becurile inteligente cu telefonul, pentru a ne alerta atunci când primim o notificare importantă, precum un mail sau un mesaj de la persoanele dragi. Mai mult de atât, putem opri cuptorul, aragazul sau lumina uitate pornite dupa ce am plecat deja de acasă. Putem, de asemenea, să avem grijă de animalele de companie, să le monitorizăm și să le dăm acces la mâncare chiar și atunci când suntem la muncă sau în vacanță. Asta înseamnă o casă inteligentă sau o soluție de automatizare casă: perspectiva confortului maxim.

 

Casele inteligente o să vă surprindă și o să vă depășească așteptările. Posiblitatea controlului verbal al fiecărui dispozitiv, adaptarea sistemului la nevoile dumneavoastră, siguranță sporită și relaxare. Cu cât aveți mai multe dispozitive conectate cu atât vă puteți bucura mai tare de avantajele casei inteligente. Sarcini pe care sunteți obișnuiți să le rezolvați singuri acum pot fi rezolvate automat și fără intervenția dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți e să profitați de evoluția din domeniul tehnologiei de automatizare casă pentru a vă ușura viața.

 

Casa inteligentă e o investiție de viitor

 

Nu trebuie scăpat din vedere și faptul că valoarea pe piața a locuinței crește în momentul în care decideți să investiți in noi tehnologii, cu atât mai mult cu cât această industrie se dezvoltă din ce în ce mai mult, iar cererea o să fie tot mai mare. Este doar un mit faptul că implementarea de sisteme inteligente în locuințele deja construite e dificilă. Chiar din contră, existența acestui sistem la momentul vinderii locuinței vă va ajuta să găsiți mai ușor un posibil cumpărător. Țineți cont de faptul că investițiile pe care le faceți acum o să vă ajute nu doar să profitați de beneficiile unei case inteligente, dar și că acestea vă vor transforma și o vor face mult mai atrăgătoare în momentul decideți să o vindeți.

 

Experimentați soluțiile LifeEvolution

 

Pentru a putea să experimentați direct soluțiile de automatizare casă, echipa LifeEvolution vă stă la dispoziție. Puteți descărca un e-book gratuit, care vă prezintă 6 pași pentru transformarea locuinței dumneavoastră într-o casă automatizată. De asemenea, singurul showroom de case inteligente din Transilvania vă așteaptă la Cluj-Napoca. Faceți acum o programare online pentru o vizită in showroom-ul LifeEvolution, pentru a discuta diferite soluții potrivite nevoilor dumneavoastră. Convingeți-vă singuri de beneficiile unei case inteligente! Specialiștii LifeEvolution vă așteaptă pe Strada Plevnei numărul 44!

Related posts

Dunwell: 23 centre de distribuție aprovizionează zilnic magazinele

Papuc Irina

Aviatia generala, perspective

Cine administrează Mendeleev Office 5

Ion Surdu

Parcul logistic Arieș, cumpărat de proprietarii afacerii Ford Trucks din România

Nora Dumitrescu

Optim Project Management deschide un birou in Sofia

Ionut Oprea

The largest CEE event of the year – CEE Property Forum 2016

Transilvania Business

Bucharest- skyline transformation 2025: The iconic SkyTower

Ionut Oprea

ALTEN deschide un nou centru de servicii la Iași

Ionut Oprea

Municipalitatea băimăreană vrea să preia platforma Cuprom

Nora Dumitrescu

Neujahrsempfang 2016

Transilvania Business

Noi invesții în sectorul rezidențial de lux: HAGAG DEVELOPMENT EUROPE ANUNȚĂ ÎNCĂ UN PROIECT REZIDENȚIAL DE TOP: H Eliade 9 Residence

Stefana Muresan

Cosmetic Plant şi Cotnari- Calitate răsplătită cu aur mondial în 2015

Transilvania Business

CORESI AVANTGARDEN – proiect de regenerare urbană în Brașov

Nicolae Pop

Launch of Paris Real Estate Week in September

Papuc Irina

Aberdeen Asset Management vinde cladirea de birouri Construdava

Ionut Oprea

5 lucruri de care mediul de afaceri local are nevoie pentru dezvoltarea sustenabila a companiilor

Transilvania Business

1000 Cities Adapt Now

Ionut Oprea

Analiza: noua directiva europeana asupra secretelor comerciale

iQuest – 1.600 mp in Coresi Business Park

Transilvania Business

PeliFilip, „Firma de avocatura a anului” – CIJ

Transilvania Business

Pria Urban Innovation & E-Mobility Conference, online, pe 15 aprilie

Transilvania Business

S IMMO intends to sell part of its German residential portfolio

Dunwell a intermediat inchirierea unui spatiu industrial pentru Maspex in depozitul Global Vision de la Constanta

Ionut Oprea

Premiera europeana la Timisoara în 2021 – noul concept ibis Square al Accor

Ionut Oprea

Leave a Comment